kayıt

kutup sözlük yazarlarının ilginç rüyaları

  1. 1
    beyler bir gün kendimi böyle karelerle çevrili bir yerde gördüm. sanki street fighter training roomdayim. ortada da 3 tane harf var k l v ne demek suan hatırlamıyorum ama o gece evrenin şifresini çözdüm diye uyanmıştım. çok hevesliydim sonra geri yatayim bari dedim. ancak sabah kalktığımda elimdeki kağıtta sadece k l v yazıyordu. ne anlama geliyor hiçbir fikrim yok ancak evrenin şifresi bu 3 harf beyler.
  2. 2
    Rüyamda bile ağlamış olmam. Ama recep tayyip erdoğan için yanlış duymadınız.
    Haber izliyordum rüyamda yine recep tayyip erdoğanı gördüm ve bıktım şu adamın yüzünü görmekten deyip ağlamaya başladım. Başka odaya girdim, kim bu adamı cumhurbaşkanı yaptı he dedim. O odada rte ye oy verenler vardı bağırıp çağırıp yine ağladım.
  3. 3
    ölen babamın lahmacun etinin içinden dirilmesini görmüştüm. ilginçti sözlük. eskiden olsa oturup yerdim. ama eti bırakmıştım o rüyadan bir kaç zaman önce. ara sıra da olsa hala rüyama girer o lahmacunlu tepsi. ne zaman bir fırının önünden geçsem, o ateşlerin içinden babam çıkıp gelecek gibi hissediyorum kendimi. *
  4. 4
    düğüne gitmek üzere evden çıkacakken rujumun bittiğini fark ettiğim bi rüya görmüştüm yaklaşık bir yıl önce. serde kokoşluk var tabii, illa sürülecek o ruj. napayım napayım derken pratik bir çözüm ürettim hemen. pul biberi yağa bandırdıktan sonra dudaklarıma yapıştırdım.

    sanırım bilinçaltım çöp...
  5. 5
    üst sokakta bulunan camii'nin içine kurulmuş olan bombayı çözüp eve koşarken dedemin bahçede pompalı tüfekle beni vurması. zamanında çok counter strike oynamıştım, etkileri yeni çıkıyor herhalde.
  6. 6
    exkutupsozluk.com/...
  7. 7
    rüyanın içinde rüya görmek.

    hem normal olarak rüya görmek hem de rüyada iken tekrar uyuyup gördüğüm rüya. olm böyle rüya mı olurmuş didim.
  8. 8
    geçenlerde gördüğümdür.

    ama gel gelelim şimdi hatırlayamadım. size de öyle olmuyor mu zaten? h3h3.
  9. 9
    Anlatırsam btk tarafından sözlüğümüze kapatılma ihtimali yaratan rüyalardır.
  10. 10
    sözlüğü gördüm. pilavlı sohbet kısmı toplu chat olarak değişmişti. bu yolla camenta acmakapak'ın telefonunu soruyordu herkese. herkes de lisedeki gibi ooooo çekiyordu. halbuki iki ismi de çok tanımam. bir kaç gün sözlükten uzak durmaya ve alkolü azaltmaya karar verdim.

    not: masum bir rüya olduğu için isim vermekte bir beis görmedim.
  11. 11
    Eski yeni tüm arkadaşlarımın babaannemin evinde toplandığını gördüm 4 kere ve babaannemin evi mübarek 4+1 değil 28 + 8 saray gibiydi aklımı kaçırıcak gibiydim ama güzeldi. Kervansaraylar gibiydi yol geçen hanıydı adeta tavanlar 8 metre yüksekteydi .
  12. 12
    sözlüğü gördüm. pilavlı sohbet kısmı toplu sex olarak değişmişti. bu yolla camenta acmakapak'ın telefonuna halleniyordu. herkes de lisedeki gibi * çekiyordu. halbuki iki ismi de yatak dışında tanımam. bir kaç gün sözlükten uzak durmaya ve sexi azaltmaya karar verdim.

    not: masum bir rüya olduğu için isim vermekte bir penis görmedim.
  13. 13
    bu gece rüyamda aziz yıldırım vuruldu. vuranı da gördüm de ama hatırlamıyorum. ne alaka amk?
  14. 14
    halil sezai ve nicolas cage ile ev arkadaşıyım. salamlı pizza siparişi vermişiz, evde onu bekliyoruz. kapı çalıyor, ben pizza geldi sanırken bir tane herif giriyor içeri. bunların arkadaşıymış ben tanımıyorum. mutfağa davet ediyoruz sandalye çekiyoruz hemen altına. ama herif bir garip yani. ayakları alçıdan, elleri de ayak biçiminde, kireç suratlı köse bir herif töbe bismillah. adama 'olm sen uzaylı mısın lan, yok yok sen kesin uzaylısın, ya uzaylısın ya da marslısın' diyorum sanki birbirinden farklı şeylermiş gibi, ama adamda ses yok, en son ben gideyim dedi, la dediklerime alındı heralde diye düşünüp kal ya pizza gelcek şimdi diye ikna etmeye çalıştım ama nafile. bir tuvaleti kullanıp gitmek istediğini belirtti. tuvaletin yerini gösterdim. sonra salona bir girdim halil sezai ile nicolas cage çekyata uzanıp öpüşmeye başlamış. tabi kanıksamışım artık bu durumu garip gelmiyor bana. ama içerdeki herif kafamı çok bulandırıyor. gözüm holün diğer ucundaki tuvaletin kapısında, tedirgin bekliyorum.adam tuvalete bir girdi hala çıkamadı. ben bizimkilere olm bu adam bizim götümüzü kesecek galiba diyorum ama onlar birbirleriyle meşguller. derken tuvaletin kapısı aralanıyor, o da ne amk, bizim uzaylı herif bildiğin janset olmuş, elinde de bir balta, hııeeeaaağğ diye böğürerek üstüme koşuyor, hemen koltuğun arkasına geçip koltuğu siper ediyorum. bizimkiler hala oynaşta, kalkın laaağn dememle kalkmaları bir oluyor, onlar da hemen benim arkama geçiyorlar. yazık janset'in kollar zayıf tabi, salona koşana kadar baltayı yukarı kaldırmaktan yoruluyor, yere indirdiği anda da üstüne çullanıyoruz. rüya burada bitmese daha neler olurdu kim bilir. çok heyecanlıydı olm.
  15. 15
    recep tayyip erdoğanla odasında takılıyorduk. kocaman bir yatak vardı orada yatıyordu. uzun'un önünde de kurşun geçirmez cam vardı. kendisi amerika'daki bir eyaletin başkanıydı. benim elimde bir ok vardı ve legolas floki karışımı bir görünüme sahiptim. kurşun geçirmez camı okla yarıp herifi öldürme planları yapıyordum. sonra avcılıktan açıldı konu ve birlikte ava çıktık. tayyip bu sefer kurt görünümündeydi?

    evet rüya böyle bitti. uyanır uyanmaz bir şeyim eksik mi diye kontrol ettim. her şey tamam oh be!
  16. 16
    hatırlanmayandır.
    (bkz: kısa süreli hafıza kaybı)
  17. 17
    ailecek pazar günü hep beraber pikniğe gitmek için evden çıkıyoruz herkes araba biniyor bende testeredeki üç tekerli bisikletle arabayı arkadan takip ediyorum.
  18. 18
    geçen gece geç saatlerde yatmamdan mütevellit, üzerine de ekşi'deki ''twitter'daki akıl almaz gay hesabı'' adlı başlıkta epeyce vakit harcamamdan dolayı eskiden bu yana içimde halihazırda bulunan biseksüellikten biraz olsun yırtmama sebep oldu bu az sonra anlatacağım ilginç rüyam.

    sıradan bir iş günü. çalışıyorum. firma kargo servisine indim. her zamanki muhabbet, goygoy derken içeri bir eşcinsel geldi. pasif olduğunu söyledi tamamen. bana yazıldı ilk önce. ben de ne tersledim ne hemen kabul ettim. biraz naz falan yaptım gibi sanırım.

    derken birden kendimi bununla sevişir halde buldum. simüle edilmiş gay pornolarının gerçek haline dahil olmuştum resmen.

    her türlü sevişme şekline girdiğimizi en ince ayrıntısına dek hatırlıyorum. ama zevk alıp-almadığımı henüz ben de çözemedim.

    adam için pasif diyordum, ben aktif pozisyondayım diyordum ama bu sefer ben pasifi oynamak istedim nedense. oral, anal vesaire ne bok varsa denedim. gerçekte yaşamak istediğim ve ne hisler uyandıracak dediğim şeylerin bana ne ifade ettiğini tattım. irvin yalom'un nietzsche ağladığında kitabındaki şu hani freud'un doktor breuer'i hipnotize edip de ona evini terk ettiği zaman ki hissi yaşattırması ve tekrardan huzurlu olmasını sağlaması gibi.

    ara sıra böyle rüyalar şartmış demek ki. bir simülasyon evrenin yaşıyoruz ama hala da bazı şeyleri ''rüya içinde rüya'' görerek çözmeye muhtacız.

    (bkz: allah bizi helak et)
  19. 19
    götü açık uyuyan yazarların rüyalarını anlatacağı başlıktır. çekirdeğimle beklemekteyim.
  20. 20
    çocukluğumun geçtiği mahallede -başka bir şehir- böyle akşam vakti yürüyorum fakat çevrede kimse yok. futbol sahamızın oradan geçerken gözlerim arkadaşlarımı arıyor falan ama nafile kimsecikler yok. sonra bir anda beni 6-7 tane köpeğin kovaladığı otoparkı gördüm ve havlama sesleri duydum ama nasıl havlıyor köpekler. dedim oğlum sen topukla kovalayacaklar yine. başladım koşmaya ama topuklarım kıçıma değiyor o derece. bir yandan da koşarken arkama bakıyorum sesler yaklaşıyor acaba çok mu yakınımdalar diye. sonra bir baktım böyle belime sanki bir halat gibi bir şey dolaşmış uzuyor gidiyor, ucu falan gözükmüyor yani. elimle koparmaya falan çalışıyorum aynı zamanda da koşuyorum ama olmuyor. sonra dedim aga ben neden koşuyorum, uçayım anasını satayım.

    bir başlarsın uçmaya, bildiğin istediğim gibi uçuyorum istediğim yere. böyle bir kaç yüz metre yükselip aşağıya falan bakıyorum, oha lan ne güzel neden daha önce yapmadım falan diye kendime kızıyorum :D

    neyse sonra diyorum neden buralarda geziyorum ki, uçayım amerika'ya doğru ve bunu düşündüğüm anda kendimi böyle havada, gündüz vakti amerikaya benzer bir yerde buluyorum. gökdelenler yüksek binaların arasında aynı şekil uçuyorum. sonra aşağıda bir park var, insanlar falan toplanmış eğleniyorlar, onları izlemeye başlıyorum. tepelerinde böyle sürekli dönüp izliyorum onları. sonra tam diyorum başka yere de gideyim kafayı bir kaldırıyorum gökdelenin birine çarpmak üzereyim ama bina burnumun dibinde, korkup uyanıyorum.

    bu da böyle bir rüyamdır.
  21. 21
    müslüm gürses memurluk sınavına hazırlanıyordu. ruhu şad olsun.
  22. 22
    vine.co/...
  23. 23
    Uyanıldığına şükrettiren rüyalardır.

    19'uma aylar kala askere yolluyorlardı beni. Ben de hiç sormadan gidiyordum. Otogara giderken lisede tanıştığım çok efendi bir kız arkadaşımı saati 50 tlye yarı çıplak şekilde çalışırken gördüm. Beni tanımayıp "saati 50 lira delikanlı" şeklinde bir şeyler söyledi. Çok utanıyorum lan.

    Otogarda beni havaya fırlatıp tutamadılar. Çok ağır geldim zaar. Sonra arabaya bindirip istiklal marşı okumak için dizildiler ve demba ba şarkısını söylemeye başladılar!?!?!?!?!!!? Hem de nur yerlitaş versiyonu.

    De babaaa de babaaa...
  24. 24
    (bkz: rüya içinde rüya görmek)

    (bkz: uyan uyan bitmiyor)
  25. 25
    uyandığında "noluyo lan" dedirten rüyadır.

    geçen gece rüyamda ingiltere kraliçesi olduğumu gördüm. hatta aksanım bile vardı. ve hatta nedimelerimden biri ağzını ayıra ayıra " you are in queens chambers!!! " diye bi taraflarını yırtıyordu. kime bağırıyodu bilmiyorum. ben niye bağırmıyodum onu da bilmiyorum, halbuki öyle fırsatları asla kaçırmam.

    hayır, uyumadan önce bununla bağlantılı olabilecek bişey yapmadım ve bilinçaltımdan devamını diliyorum.