kayıt

kutup sözlük yazarlarının ilginç rüyaları

  1. 426
    arada bir gördüğüm fakat sonradan unuttuğum rüyalar. geçenlerde de gece uyandırdı hatta korkarak uyandım. bağırıyordum filan. zaten stres katsayım arttığı dönemler de rüyasında konuşan biriyim. hatta bir kaç yıl önce ses kaydı almıştım, ingilizce konuşmaya çalıştığıma kendim bile inanamamıştım. hey wazz app diyorum afroamerikan edasıyla, sonra bişiler söylüyorum ama muhtemelen götümden uydurduğum ingilizceyle konuşuyorum anlaşılmıyor dolayısıyla. çok rüya görüyorum ama unutuyor insan çabuk unutuluyor rüyalar. herhalde 5 duyu organından hiç birini kullanmadığımız için olsa gerek.
  2. 425
    az once gordugum ruyadIr. hintli biriyle evlenmisim ama istemiyorum, sanIrIm adamIn ikinci hanImIyIm. adam hafiften sumer'in babasI rossi'ye benziyor xd. bir tarafImda adam bir tarafImda kadIn yatIyor. kacmayayIm diye her seyi yapmIslar aq. neyse zaten boyle bir ruyadan sonra bir daha uyunmaz. kanal 7'de hint dizisi izleyip durursan boyle ruyalar da kacInIlmaz.
  3. 424
    bill gates'in bosanmasi ile alakalI bir haber gormemin ardIndan, gece uyudugumda ruyamda bill gates vardI ve benimle evlenmek istiyodu... ben amca yavas modundayIm ama millet bak ne zengin falan diyor.

    sonra bir hayIr kurumuna para yatIrIrsan evleniriz konusunda anlasIyoruz. bir de hotmail'i istiyorum adamdan (ona tamam dedi mi bilmiyorum) ruyanIn sonuna dogru bill amca ile bilgisayar basina oturuyoruz ama bill amcanIn bilgisayarI windows 98. ya da 95 o logoyu gordum. parayI yatIrdIk mI bilmem ama evlendigimi gormeden uyandIgImdan eminim.
  4. 423
    bugün pawsibly ile aynı evde yaşadığımızı hatta evimizin havuzu olduğunu gördüm. havuzu doldurup doldurmamak konusunda kavga ederken, suların içinden yavru bir dragon çıktı ve paws dragonu sevdi... sonrası bir tık özel. *
    • paws'ın hayvan sevgisi yine şaşırtmadı.
  5. 422
    Tantuni yapıyordum kendime ama lavaşım bitiyordu sonra bi dürümcüye diyordum ki “sizde fazladan lavaş var mı çift dürüm yemek istiyorum bi de ısıtırsanız çok güzel olur. Oluyo mu öyle?” Yaparız falan dediler. Kağıda da sardılar. Mis gibi bak gene ağzım sulandı ama çok kötü bişi oldu sonra: ısırık bile alamadan uyandım. Çok hüzünlü kalktım :(
  6. 421
    Geçenlerde müge anlı'yı gördüm rüyamda.

    Kendisi futbol maçı izliyordu, yanında durup maçın bitmesini bekliyordum tanışmak için.

    Futboldan tiksinen biri olarak şahsımı zorlayan bir rüyaydı.. Konuşma imkanımız olsa "mige abla hayırlı yayınlar" diyecektim.
  7. 420
    geçen bir filin sırtında geziyordum ormanda çok güzeldi ya inşallah yine görürüm...
  8. 419
    ibrahimovic gelmiş bize, önüne bir tepsi çay koymuşuz. yerde uzanmış çay içiyor. yanında köy peyniri, papatya ekmek ve eti finger var. mavi renkli ve ipi içine kaçmış naylon eşofmanlarıyla, babama "bahçeyi ilaçlattın mı" diye soruyor. boyu çok uzun olduğu için ayaklarını duvara dikmiş. annem duvara iz yapmasın diye kırlent koymuş ayakları ile duvar arasına. ayakları çıplak ve çok büyük.
  9. 418
    Rüyamda tekrar resim yapmak istiyordum ve eğitim için hoca arıyordum sonra hoca bulduğumda pandemi sebebiyle eğitim vermediğini görünce hüsranla sekmeyi kapatıp marketten defter alıp kendim öğrenmeye çalışıyordum. Uyandığımda resime tekrar dönmek istediğimi fark ettim ve sıfırdan başlamak istiyorum.
  10. 417
    bir kere telefonun çalan alarmını rüyamda duyup
    rüyamda kapatmıştım. rüyamda kendi kendime, ee neden hala çalıyor? diye sormuştum. sonra uyandım falan...
  11. 416
    Bebekler tarafından vahşice saldırıya uğramıştım. 2 tane bebek beni öldürmek için o kadar çaba sarfediyordu ki... Biri tırla kovalıyordu, diğeri kurşun sıkıyordu kurşunu bitince bazukayla dalmaya başlamıştı. Benim kaçtığımı görünce usain bolt kadar hızlı depara kalkarak peşime takılmışlardı. Tam beni yakalamak üzereydiler ki sıçramıştım yataktan.
  12. 415
    Bu gece rüyamda kapı çalıyordu, açınca yurttaki memurları gördüm. Bana bir tencere takımı hediye getirmişlerdi. Ben de annemle babamla evin orta yerinde heyecanla açınca ortasında fincan takımı çıktı, hem de altılı. Altılı kime yetsin, anlamıyorum bu cimriliği.

    Bilemiyorum, sanırım evleniyorum yakında kumkiler. Koca bulunca Bir gece ansızın robin hood.. Sonsuza kadar zaphod beeblebrox bekleyecek değilim wala.
    • Bir borcam ile hayırlı olsuna geliriz ne yapalım...
      Aylık 13400lira veya dolar kazanmadan evlenemem seninle biliyorsun. Sanmıyorum benim gaming pcme para yetiştirebileceğini.
    • Geçen gece böyle demiyordun ama...
      yanlış anlaşılmasın lol’de taşıdım da o yüzden minnettar kaldı.
  13. 414
    Mutlu olduğumu düşünüyordum. İlginç bir rüyaydı.
    Uyandık..
  14. 413
    bir arkadasin evindeyim ama muhtemelen ikamet ettigi ev degil. ve 4 tane ev arkadasI varmIs. onlara ekmek almaya gidiyorum. evin icinden $ok marketlere geciliyormus. ekmek alIyorum 100 tl veriyorum. sonra bozamadIklarI icin para ustu olarak yarIm cikolata veriyolar. sonra eve geciyorum sofraya oturuyoruz... uyanIyorum. *
    • sasa senin rüyalar ilginç cidden ya .d
    • ki bunlar sadece hatIrladIklarIm xd
  15. 412
    Kendimi, kendim öldürüyordu. Sonra katil olan kendim kapıyı açmaya gitti, kapıdaki de kendimmişim meğer.
    • Bozuk zaten ndjdjd
    • İfşa yasak.
    • Anladım herşey sensin...
    • Her şey benmişim evt.
  16. 411
    Dün yakın arkadaşımın birini öldürdüğünü ve suça ortak olmamak için elimden geleni yaptığımı gördüm. Ceseti bizim evin yangın merdivenine koymuş, öyle ağır bir koku var ki anlatamam. Bunu buraya koymuşsun komşular görecek diyorum, görüş açılarına girmiyor diyor. Şimdi nolcak diyorum, gel dışarı çıkıp takılalım biraz sonra düşünürüm diyor. Öldürdüğü kızın instagramından hikayeler paylaşıp ölmemiş süsü vermeye çalışıyor. Polise gitmeye korkuyorum çünkü olayın üstünden nerdeyse bir gün geçmiş, neden hemen gelmedin diyip ortak sayılırım diye ödüm kopuyor. Berbat bir rüyaydı uyanınca büyük bir stresten kurtuldum....
  17. 410
    2 ayrı rüya gördüm. Birinde artık illet olduğum birini gördüm. Nasıl olduysa karşılaşmışız ve ellerimi alıyor. yüzük parmağıma yüzük takıyor gibi değişik bi romantizme bağlıyor. Evlenme teklifi alıyorum bi nevi. Rüyada da olsa bu durum ne alaka yolsa görsem yolumu değiştiririm.

    Diğer rüya o kadar da rahatsız etmedi beni .yıllardır görmediğim görüşmediğim insanları görünce tepem atıyor.
  18. 409
    bizim sınıfta iki tane yakın arkadaş var biri kız biri erkek. rüyamda ikiside bana aşık oluyoe tövbe tövbe. böyle kavga falan ediyorlar ama benim için. netflix dizileri beynimi ele geçiriyor arkadaşlar.. hahahahhaha
    • Acilen Netflix'e ara vermen gerek...
    • yaklaşan finallerde öyle söylüyor..
    • Haklılar!
  19. 408
    Rüyamda reis halife oldu amk otobostan ışıklı satranç takımı dağıtıyor kafama geldi devlet küşü ben de siyasete atıldı
  20. 407
    selena'daki kIvIlcIm ve tanImadIgIm birkac kisiyle daha tatildeyiz. birilerinin evinde kalIyoruz, sonra baska yere gidiyoruz falan. kIvIlcIm bana cok cektiriyor. sanki selena'daki eziklerdenim.
  21. 406
    bu sabah uyuduktan sonra gördüğüm o rüya. tövbest. bizim mahallede cami bahçesindeki köpekleri beraber beslediğimiz bir müezzin var. bu müezzin minareden 2021'e girişi kutlayıp herkese el salladıktan sonra yandaki apartmana atlıyor (pelerinini savurarak) ve orada balkondan eli kayınca aşağı düşüyor. hepimiz ayy uyy filan derken oğlu onu geri balkona doğru çekiyor. bir de bakıyoruz belinde halat bağlı. "hooop size şaka yaptım" diyor.
    napıyorsunuz müezzin bey allah aşkına :(
  22. 405
    kalkalI saatler oldu ama simdi hatIrlIyorum. covid asisi olmak icin zorla saglIk ocagIna goturmusler. olmak istemiyorum diye aglanIyorum. hayli bir zaman sonra aile hekimim geliyor 'etkili bir ilacI getirilecek bunun, hem bunu olunca kolunu 2 gun hareket ettiremezsin. istemiyosan olma' diyor. ben de olmayarak rahatlIyorum falan.
  23. 404
    Bir araştırma için anket doldurmaya hastaneye gitmişiz bir kaç arkadaşımla. Ünlü bir doktorun ameliyattan çıkmasını bekliyoruz. Adam çıkıyor gazeteciler etrafına toplanıyor ropörtaj için. Organ mafyası baskınından devletin el koyduğu böbreği doktor bi hastaya takmış. Hastanın vücudunun yarısı büyümüş diğer yarısı aynı kalmış. Doktorun taktığı böbrek inek böbreğiymiş. Gazeteciler bu yüzden gelmiş. Biz de adamı görmeye hastane odasına gidiyoruz, adam aynı tarif ettiğim gibi. Adamla konuşmak istiyoruz, bize instagram hesabını verip online satış yaptığını anlatıyor. İnstagram sayfasına girip bakıyoruz, adam ken ve barbienin belden aşağısını kesip birbirine yapıştırmış satıyor. 2 buçuk milyon takipçisi var. Bize takip ettiriyor sayfasını. Doktorla konuşup taburcu olmak istediğini ve şuanki halinden memnun olduğunu söylüyor. Kendini açık arttırmayla satacağından, bu tarz garip vücutlara takıntılı olan insanların olduğundan bahsediyor. Böyle saçma bi rüyaydı işte sözlük......
  24. 403
    Yine ilginç bir rüyayla karşınızdayım arkadaşlar.
    Dün gece rüyamda bir kız çocuğum olmuş, karlı bir yerdeyim diyorum ki çocuğumun ayaklarını kara sokayım da alışsın yavrucuğum. Çocuğu kara bir bırakıyorum kar boyunu geçmiş, onu hesaplayamamışım. Benim dizlerime gelince sanıyorum ki el kadar bebenin de dizlerine gelecek. Babası olacak herifte diyor ki bu nasıl analık insan çocuğunu kara atar mı? * Galiba rüyamda hemşire değilim o özelliğimi kapatmışlar. Bende en sevdiğim sağlıkçılarda top 10 a oynayan Bardamu yu arıyorum. diyorum ki ben çocuğu kara soktum bir şey olur mu? “ Ben phuket adalarında tatildeyim endo sonra görüşürüz.” diye telefonu yüzüme kapıyor. Ben sesli arıyorum ama o bunları görüntülü konuşarak yüzüme baka baka söylüyor. Yazıklar olsun be. Bu nasıl rüya?
  25. 402
    Bir gölün ortasında Hz. Muhammed'e ait olduğunu düşündüğüm bir kılıcı almam emredilince göle dalıp boğula yazdığım fakat sonunda alabildiğim bir rüyaydı