kayıt

halı yıkama

  1. 1
    *
    Halı Yıkamanın Faydaları

    Araştırmaların sonuçlarına göre kirli halıların alerjik reaksiyon ve başka hastalıklara neden olduğu gözlemlenmiştir. Evlerin vazgeçilmez, zorunlu kabul edilen eşyaları arasında yer alan halılar… Evimizin kirlenmeye en müsait parçalarını oluştururlar, dışarıdan gelen hava ile birlikte içeriye giren toz ve mikroorganizmalar, vücudumuzun salgıladığı bazı salgılar, dökülen deriler, halıda biriken yiyecek artıkları, lekeler halıyı mikrop yuvası haline getirmektedir. Bu bebeklerimizin, bizim ve hastalarımızın sağlığını büyük ölçüde olumsuz etkilemektedir. Evlerimizi elektrikli süpürge ile süpürmek halının yüzeyinde ki kirler için geçerli olabilir ama halının içinde biriken kirler için yetersiz kalmaktadır. Halıyı derinlemesine temizlemek ancak profesyonel makinelerce mümkündür.

    Profesyonel Halı Temizliği

    Ankara giderek büyüyen şehirler arasındadır. Çalışan kadınlar artık halı yıkamak için yeterli zaman ve mekana sahip değiller. Bu iş artık firmalarca gerçekleştirilmektedir. Ankara halı yıkama firmalarının en iyilerini işlerinde en kaliteli hizmet verenlerini sizin için topladık. Değişen sosyoekonomik yapı ile birlikte Ankara halı yıkama bir sektör haline geldi. Bazı oto temizleme firmaları bu işi para için yapmaktadır ancak yeterli bilgi ve ekipmana sahip olmadıkları için yetersiz kalırlar. ankarahaliyikama.net sizin için işlerini ciddi ve kaliteli yapan firmaları araştırdı ve kolayca bulabilmeniz için bir araya getirdi.

    Halı Yıkama Hizmetleri

    Tercih etmiş olduğunuz firma halınızı evinizden alarak, halı yıkama Ankara’da bulunan yıkama alanlarına getirir etkili temizlik sağlayan deterjanlarla yıkadıktan sonra uygun koşullarda kurutur ve yine adresinize teslim eder. Böylece tam anlamıyla temizlenmiş halınızı güvenle kullanabilirsiniz.

    www.ankarahaliyikamasi.net...

  2. 2
    yeni nesil hortumlama şekli. eskiden mahalledeki kadınlar sokaklara serip yıkardı halıları, biz de bebeler olarak üstlerinde tepinip suyla falan oynardık. güzel günlerdi. ha şimdi ben yıkar mıyım o halıyı? yok. parasını vereceğim tabi. ama saçma yani çok pahalı anlıyo musun?
  3. 3
    o bir hero o bir kurtarıcı o bir o bir hayata bağlayıcı. evi bazen temizlersin temizlersin ama eksik bir şeyler vardır ya o halılar oluyor işte. tam o esnada arıyorsun halı yıkamayı geliyorlar alıp götürüp paklayıp getiriyorlar işte tatatata tertemiz evin eksik parçası tamamlandı.
  4. 4
    img-9gag-fun.9cache.com/...
  5. 5
    halı yıkama firmalarının vermiş olduğu hizmet mükemmel değil mi? adamlar evinden halıları alıyor, bir güzel yıkıyor, sonra da tekrardan evine bırakıyor. üstelik kapıda ödeme imkanı sunuluyor. size de halıyı sadece olduğu yere serme işi kalıyor. yakında halıları evinize serme gibi bir hizmet sunarlarsa şaşırman zaten. üstelik halıların tertemiz olması ve sanki yeniymiş gibi bir hal alması, muazzam bir şey. insanlar kendi evlerinde yıkasa, daha maliyetli oluyor. ancak halı yıkama firmaları sayesinde neredeyse bedavaya tüm halılar yıkanıyor.
    arihaliyikama.net/...
  6. 6
    halı yıkamayla ilgili olarak bildiğim bi yer ver bence de gayet iyiler cicekhaliyikama.net/...
  7. 7
    12 Yıllık tecrübemizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten dolayı gurur duyuyoruz. Başta halı yıkama ve koltuk yıkama olmak üzere stor perde yıkama, yorgan yıkama gibi diğer hizmet kollarıyla çalışmalarımız devam etmektedir.

    Bizlere Telefon Numaramızdan Ulaşmak İçin 0507 100 55 55 Arayabilirsiniz.
  8. 8
    Halılar yaşam alanlarının en önemli unsurlarından bir tanesidir. Ancak devamlı olarak yerde olmaları, sürekli bir şekilde halıların üzerine bir şeyler dökülmesine olanak tanımaktadır. Aynı zamanda devamlı toz ve kir halıların üzerinde birikmektedir. Bu durumun ortaya çıkarttığı birçok farklı olumsuzluk bulunmaktadır. Yaşam alanlarında toz kokusu oluşabilir, görünüm hoş olmayan bir hal alabilir, halılarda mikrop ya da bakteri birikmesi gibi durumlar gözlemlenebilir. Bu noktada dileyen herkesin temiz bir halıya sahip olabilmesi için Atakent halı yıkama hizmeti geliştirilmiştir. Bu hizmet kapsamında tüm halılar kusursuz bir şekilde temizlenmekte, yaşam alanlarının çok daha kaliteli bir hal alması sağlanmaktadır. Halılar temizlenirken tamamı ile bu iş için üretilmiş olan araçlar kullanılmakta ve kusursuz sonuçlar ortaya çıkarılmaktadır. Sadece Atakent değil Küçükçekmece halı yıkama hizmeti ile de farklı noktalarda da hizmet sağlanabilmektedir. Bilgi için sizde www.temizelhaliyikama.com... adresine gelebilirsiniz.
  9. 9
    Halı yıkama aktivitesi eskiden annelerimizin ya da büyüklerimizin evin bahçesinde ya da balkonunda yıkadığı köklü bir aktivitedir. Ancak günümüzde yaygınlaşan şehir yaşamı halı yıkama işleminin yapılabilmesini zorlaştırmış ve burada devreye halı yıkama firmaları girmiştir. Halı yıkama firmaları donanımlı ekipmanları ve işi bilen çalışanları ile etkili ve hızlı hizmet vermektedir. Heycan Halı Yıkama İstanbul merkezli olarak hizmet vermekte olan, 2013 yılından bu yana sektörde yer alan başarılı firmalardan biridir. Küçük işletme olarak girdiği bu sektörde şu an Gaziosmanpaşa halı yıkama, Fatih halı yıkama, Bağcılar halı yıkama, Sultangazi halı yıkama, Zeytinburnu halı yıkama, Merter halı yıkama, Terazidere halı yıkama, Bayrampaşa halı yıkama gibi bölgesel hizmetler sunmaktadır. Bilgi için sizde www.haliyikamaist.com... adresine gelebilirsiniz.
  10. 10
    Halı yıkamak temizliğin olmazsa olmaz işlemlerinden biridir. Eski zamanlardan beri bildiğimiz üzere halılar yıkanarak temizlikler tamamlanmaktadır. Ancak artık apartman hayatının yaygınlaşması ile halı yıkama işlemi evlerde yapılamamaktadır. Bunun için ortaya çıkan halı yıkama firmaları halılarınızı evinizden teslim alarak yıkamakta ve tekrar kapınıza getirerek teslim etmektedir. BirTek Halı Yıkama 2012 yılından bu yana Bayrampaşa ana şubesi ile İstanbul’un pek çok semtinde halı yıkama hizmetleri vermektedir. Bağcılar halı yıkama, Zeytinburnu halı yıkama, Sultançiftliği halı yıkama, Gaziosmanpaşa halı yıkama, Yenibosna halı yıkama, Esenler halı yıkama, Güngören halı yıkama, Güneşli halı yıkama, Bayrampaşa halı yıkama, Başakşehir halı yıkama, Bahçelievler halı yıkama gibi farklı bölge hizmetleri ile her çeşit halınızı en hijyenik koşullarda yıkamakta ve size teslim etmektedir. Bilgi için www.birtekhaliyikama.com... adresine gelebilirsiniz.
  11. 11
    halı yıkamayı düşünüyorsanız harcayacağınız suya değmez. yorulmanıza değmez. artık bu işi yapan tonlarca yer var. ve hepsinden önemlisi buralar ucuz ve temiz işçilikle bu işi yapıyorlar. çankaya halı yıkama yeri arıyorsanız iyi yerler var. bakınız: (link: www.detayhaliyikamaci.com/...)
  12. 12
    uzun zamandır halı yıkama firmalarına yaptırıyorum bu işleri. oldukça da memnunum. temiz ve daha ekonomik her şeyden öte. ankara halı yıkama yeri arıyorsanız bakınız: www.detayhaliyikamaci.com...