kayıt

bağcılar

  1. 25
    istanbul’un göt deliği olan yerlerden sadece bir tanesi.
  2. 24
    Corona'nın 50 kuruş ver tirrek dansı yaptığı yer.
  3. 23
    etilerin her bayram el öğmeye gittiği yerdir bağcılar.

    bağcılar anadır babadır dededir ninedir.
  4. 22
    31 mart 2019 yerel seçimlerinde yapılacak olan chp iyi parti ittifakı sonucu iyi parti adayının destekleneceği istanbul ilçesi.
  5. 21
    doğup büyüdüğüm ve gram sevmediğim toprak parçası
    ücra köşeleri samimi tinerci gençlerle dolu
    tüm kötülüklerin yaşandığı bok çukuru
    falan filan işte
  6. 20
    erkekleri doğal ortamında incelenmiş.

    www.facebook.com/...
  7. 19
    çarpık kentleşmenin dibi. yıllar yılı çalışırken ister istemez mesken edindiğim gop'tan sonra gop'tan bile leş bir yerde çalışmaya başladığımı fark ettim geçtiğimiz günlerde terasta çay cuğara yaparken. yok lan, diyorum bak "bundan daha kötü olamaz" diye. lakin oluyor. bir yanda batışehir denilen görüntü kirliliği diğer yanda bir o kadar saçma sapan yapılar. gram yeşil yok. gözlerim ağrıyor, beynim zonkluyor. konu yine "8 yıl sonra benim burada ne işim var amk?" diye kendi kendimi sorgulamama dönüyor.
  8. 18
    doğup büyüdüğüm ve hala yaşamakta olduğum, istanbul'un en kalabalık ilçesi. nüfus artışı böyle devam ederse fazla sürmeden il olabileceğini düşünüyorum.

    şimdi efendim, bağcılar internette meşhur oldu son dönemlerde. ama işin aslı öyle değil. yani burası internette gördüğünüz gibi değil. daha kötü. evet, daha kötü. okul içerisinde uyuşturucu ticareti döndüren kapı bekçisinden tutun, öğrenciler ders işlerken okulun bahçesinde çeşitli uyuşturucular kullanan, teneffüste tualette yine çeşitli uyuşturucuları kullanıp sağa sola kusanına kadar her şey var...her okul çıkışında kavgası eksik olmayan, öğrencilerin geçtiği sokaklara en az bin tane küfür yaydıkları, insanına insan demeye bin şahit gereken bir yer burası.
    metroda oturma imkanınız yok mesela. isterseniz dolu metroya binmeyin, boş metroyu bekleyin en önde olun, sarı çizgiyide geçin, kimsenin önünüze geçmesine fırsat olmasın yani. ama o metro geldiğinde imkanı yok oturamazsınız. ya sağ kapıdan birisi sızıntı oluşturur içerisi dolar, ya da bir şekilde arkada kalırsınız işte ama imkanı yok binemezsiniz.
    bankamatik sıraları mesela. 5 kişi vardır önünüzde, 5 saate anca işleminizi yapabilirsiniz. nedenleri çoktur. mesela, arkasındaki sırayı sikine sakmayan, sallana sallana işini yapan gençler. veya, sanki arkasında hiç kimse yokmuş gibi her gelene sırasını "buyrun 'benim' sıramı alın" diyerek veren hero...

    görsellik alanında zaten berbat bir yer. bir meydan yaptılar. bu meydan yapılmaya başlamadan önce bir fotoğraflar asıyorlar sağa sola, "meydan böyle olacak şöyle olacak", ulan diyorsun ne güzel be hadi inşallah her yer yeşillik olacak bol bol vakit geçiririz burada artık, adamlar gri meydan yaptılar, tarlanın üzerine beton döktüler meydan diye kakaladılar millete amk, gri lan gri başka bir bok yok. iki tane ağaç diktiler, onu da daha yeni diktiler o da yoktu.hahahahaha. hatırladıkça gülesim geliyor.

    uzun lafın kısası, evet bağcılar "iti bağlasan durulmaz" cinsinden bir yerdir.
  9. 17
    gidiyorum sözlük, bugün yokum.

    buluşmak isteyenler yeşillendirsin.
  10. 16
    türkiyenin ghettosu.
  11. 15
    Mersin ili Tarsus ilçesine bağlı bir belde.
  12. 14
    Van ili Bahçesaray ilçesine bağlı bir köy.
  13. 13
    Diyarbakır ili Kulp ilçesine bağlı bir köy.
  14. 12
    Aydın ili Koçarlı ilçesine bağlı bir köy.
  15. 11
    Afyonkarahisar ili Dinar ilçesine bağlı bir köy.

  16. 10
    (bkz: welcome to cehennem)
  17. 9
    istanbul'da değil de terörün tavan yaptığı doğu illerinde olsa yine sırıtmaz öyle iğrenç yer.
  18. 8
    1 kasım 2015 genel seçimlerinde akp'ye yüzde 59 oy vermiş semt. bizim semtten daha fazla oy vermişler.
  19. 7
    Fazlasıyla garip ve sorunlu bir kitleye sahiptir hemen her yerden aldığı göç ve gelişmemişlik seviyesiyle rahatlıkla İstanbul'un bok çukuru diyebiliriz ki ben de tayinimin buraya çıkmasından ötürü bu lanet yerde yaşıyorum çocuğu ayrı terbiyesiz büyüğü ayrı insan gibi insana rastlama ihtimali çok düşük her yer lümpen proleterya,çocuk gelin,çocuk işçi ve torbacı kaynıyor son yıllarda fuhuş ve kumar olayları vs. de yaygınmış diye duydum. Bu çetelere karşı gelecek olan halktır.
  20. 6
    son dönemde pek bir meşhur olan yer... garip ve sorunlu bir kitlesi var sanırım...
  21. 5
    Manisa ilinin salihli ilçesine bağlı bir köy.
  22. 4
    Artvin ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy.
  23. 3
    İzmir ilinin Menemen ilçesine bağlı bir köy.
  24. 2
    buranın yerli halkı bir garip bir farklı, bende gaziosmanpaşa'da yaşıyorum ama bağcılar bir farklı.
  25. 1
    istanbul Avrupa Yakasında bir ilçedir. istanbul'un ilçeleri arasında en yüksek nüfus yoğunluğuna sahip olanıdır. Son yıllarda doğu illerinden ciddi oranda göç almıştır.