kayıt

fikret orman

  1. 76
    gezi direnişinde yaratılan ruh ile birleştirici güç olan çarşı'yı yok etmek adına mücadele eden başkan. bir spor kulübü hükümete karşı olamaz demeye çalışıyor aklınca. beşiktaş taraftarları bir stadyum uğruna, şampiyonluk uğruna bu adamı görmezden geliyorlar. bu şahıs o stadyumu bile taraftarlarından uzak tutarak açılış yaptı. sonra da karaman valisini "ak-ladı" beşiktaşlılık duruşu bunu gerektirmiyordur herhalde.
  2. 77
    yaptığı eylemlerin beşiktaşlılık duruşuyla uzaktan yakından alakası yoktur..

    birçoklarımızın çoğu meselelerde aile iş eş yada çıkar korumak amacıyla yaptığı gibi köprüden geçene kadar eşşeğe dayı demektedir..

    zira yapmadığımız son 3,5 yılda başımıza gelen musibetler aşikardır, ha yapan sarışın kızkardeşlerinde birisi saraydan çıkmamıştır geçen yıl öteki aleni yaptığı şikeyi devlet eliyle kapattırmıştır..

    şimdi hadi canım tekrar kendi çöplüğünüze..
  3. 78
    cumhurbaşkanını yaladı/yalamadı muhabbetine bir de doctor gözüyle bakalım...

    resmi kurumlardaki ast/üst ilişkisi gereği kişinin statüsüne göre hitap edilir. fikret orman da bunu yapmıştır. fakat abarttığı aşikardır.

    lütfen bu olaya ast-üst ilişkisi çerçevesinde bakalım. bunu bilmeyen kişiler mevcut, anlaşılabilir. zira resmi kurumlarda işi olduğunda abi -abla ayağı çeken kişiler bunlar.

    polis kıyafeti görünce ''abi'' postaneden aps gönderirken ''abla'' demek türk halkının yapısında var.

    hitap normal, fazlası zarardır. umarım ponçik beyinleriniz bunu algılamıştır.

    stad olayına bakalım. tüm alanları tekeline almış bir oluşuma karşı durmak akıl karı değildir. fikret orman da beşiktaş ve beşiktaş taraftarına zarar gelmesin diyerek kendini yakmıştır. çoğunluğun iyiliği için kendini feda etmiştir.

  4. 79
    tek başına gireceği kongreden yeni dönemde de başkan olarak çıkacaktır. yaptıkları ile hak etti.
  5. 80
    yeni yönetimi şu şekilde.

    pbs.twimg.com/...
  6. 81
    bulduğu programa katılan adam gibi adam.

    Fikret Orman Stadyum'da. Tolga Zengin'e , Olcay Şahan'a Oğuzhan'a sürpriz yaptı.

    Fikret Orman, Stadyum stüdyosuna konuk oldu.
  7. 82
    geldiğinden beri iyi işler yaptığını düşünüyordum meğer adam hokkabazmış be *

    işine birileri çomak soktu ve pis kokular çıkmaya başladı. bakalım neler getirecek fikret başkan bu durumlar.
  8. 83
    pbs.twimg.com/...
  9. 84
    şu anda yayında olan kanal d'deki sahur programına konuk olan beşiktaşın şampiyon başkanı.

  10. 85
    cumada olanları mahrum bırakmamak için namazdan sonra kap bildirimi yapan adam gibi adam.
  11. 86
    başkanı bugün çok sinirli gördüm, özellikle sosa konusunda oyuncudan çok milan kulübüne karşı ciddi bir öfkesi var..

    ancak konuştukça rahatladım.. yine ağustos ayında takım her mevkide en az 2 alternatifle yoluna devam eder..

    otursun fenerliler düşünsün fit vitora messiyi versen oyunun 2 yönünü oynayamıyor, siz futbol bilmiyosunuz der yedek oturtur, o yüzden ligde zaten bir çekincemiz yok..
  12. 87
    her 10 icraatından 6'sının hatalı olması itibariyle kendisinden son derece hoşnutsuz olduğum, gelgelelim geriye kalan 4 icraatının ise mükemmel hamleler olması nedeniyle başta ben olmak üzere beşiktaş camiasının tamamında itibarını muhafaza etmiş afacan... bakalım bu sezon paçayı nasıl sıyıracak...

    geçtiğimiz sezon vodafone arena kozunu harika biçimde kullanarak karşısında oluşan muhalif düşüncenin sinek vızıltısından ibaret kalmasını sağladı. gelgelelim bu sezon o koza da sahip değil?

    beşiktaş'ın en az iki sezon misafir olarak iştirak etmesi gerektiğini düşündüğüm şampiyonlar ligi gibi dev bir organizasyona, "biz o arenaya ziyaret amaçlı katılmayacağız," gibisinden bir açıklamayla hedef koyması, bana kalırsa en ciddi hatalarından biri olacak. takım, halihazırda jose sosa&oğuzhan özyakup&atiba hutchinson'lı orta sahasına tolgay arslan ve veli kavlak'ın rotasyonunu eklesek dahi, bu arena için oldukça yetersiz bulunmaktaydı. yapılacak yatırımlar sonucu bu arenada alınacak olumsuz sonuçların lige yansıyacağı gerçeği de muhakkak olacaktı tabii... kaldı ki buraya a klas bir orta saha transferinin yapılmamış oluşunun yanısıra jose sosa'nın takımdan ayrılışı, üzerine atiba hutchinson'da yaşanan belirsizlik faktörleri eklenince, beşiktaş'ı ne denli zor bir sezonun beklediğini kestirmek için âlim olmak gerekmediğini düşünüyorum.

    esasında gökhan töre ve mario gomez'in takımdan ayrılmalarını pek önemsemiyorum. nihayetinde takımda gökhan töre'nin yerini doldurabilecek futbolcular var, mario gomez'in formu ise tamamiyle şenol güneş'ten kaynaklanıyor.

    gelgelelim ismail köybaşı, atiba hutchinson, jose sosa, gökhan töre, mario gomez gibi şampiyon kadronun ilk onbirinden 5 oyuncuyla yolları toplu biçimde ayırma düşüncesi kabul dahi edilemez. çok da fazla gelir elde etmeden çatısını yitiren bir kulübün, bir evvelki sezonun şampiyonluk apoletini üzerinde taşıyamayacağını, adeta sıfır bir kadroyla yola çıkacağını kabul etmemiz gerekiyor.

    işi zor vesselam...

  13. 88
    twitter.com/...
  14. 89
    pbs.twimg.com/...
  15. 90
    (bkz: Haftaya netleşir)
  16. 91
    vodafone arena'nın hibrit çimine helikopter indirenlerden tazminat kovalaması gereken bjk başkanı.
  17. 92
    düğünde çeyrek altın yerine gelin ile damada 50 şer tl takan cimri akraba.
  18. 93
    Caner erkin'i de alıp adriano'nun yedeği yapıyor :DSD:sD:sD:d
  19. 94
    pbs.twimg.com/...
  20. 95
    bu transfer döneminde kimse kusura bakmasın sıçmıştır.. 1,5 yıldır takımın ihtiyacı olan adam gibi bir kaleci ve adam gibi bir stoper..

    ey beşiktaşlı sor kendine hangisi alındı..
  21. 96
    pbs.twimg.com/...
  22. 97
    pbs.twimg.com/...
  23. 98
    imkanlar dahılınde ıyı transferler yapsada bizi gecen seneden berı var olan asıl problem ıle yıne yuzyuze bırakıp stoper transferını gerceklestırmedı.Kadro super lıg ıcın cok ıyı evet ama avrupada şampıyonlar lıgınde savunmanın gobegı eror verırken baskanın acıklamalarını merak edıyorum.Yınede bı oncekı demıroren donemını unutturan bjk lıların yuzunu gulduren, gercek bjklı baskan.
  24. 99
    arada derede 10 forma daha satmıştır.

    twitter.com/...
  25. 100
    Vakti zamanına hakemlerle ilgili şöyle bir açıklama yapmış olan başkan:

    "Hakem her yerde olduğu gibi hata yapmıştır, yapacaktır da. Bu sporun güzelliği" (Telegol / 360)