kayıt

Çocuğunu satıp gümüş almak

  1. 1
    2020 global ekonomik iklimindeki belirsizliklere rağmen bu yıl gümüşün yılı olacak gibi durmakta. Yaz bitimine büyük gümüş rallisinin başlayacağı ön görüsü şimdiden dillendirilmeye başlanmış durumda.

    (bkz: çocuğunu satıp dolar almak)
    (bkz: çocuğunu satıp ethereum almak)
    (bkz: çocuğunu satıp altın almak)

    Tüm bu tavsiyelere rağmen hala köşeyi dönememiş sözlükçü kardeşlerimin bu yatırımı enine boyuna bir düşünmesinde faydalar saklı olabilir. Ama olmayadabilir, donumuzu da kaybederiz artık gümüş akçeyle ekmek alırız fırıncıdan.

    Anlık fiyatımız: 18,117 usd. Ben perşembe sabahları haftalık alım yapmayı tercih ediyorum, bir aksilik olmazsa 4 haftada planladığım nakit yatırımın tamamını gümüş portföye almayı düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
  2. 2
    Gümüş de artık para etmiyor. Yani alırken pahalı da satarken çok bir numarası yok be zararına olur o. altın alın siz.
    • o senin dediğin takı toka da oluyor
  3. 3
    Yatırımcısına ilk 10 günde %4.54 kazanç sağlayan hadise. Altın ise aynı süreçte %2.19 kazanç sağlamıştır.
  4. 4
    Orospu çocukluğudur. Karının amına koyim.
  5. 5
    Ben azeroth'da yaptım daha önce ama ben altın karşılığında sattım. Blizzard 3. kez eli balonlu bir ork çocuğu tutuşturunca elime aaa sikerim dadılık mı yapacağım diyerek action house'a bıraktım çocuğu, goblinler 2 altına sattılar.
    Hiç pişmanlık duymadım.
  6. 6
    Yatırımcısına ikinci on günlük süreç sonunda yüzde 12.23 kazandıran eylem. Altın ise aynı süreçte %2.135 kazandırmıştır. Paranız gecelik vadeli mevduat hesapta kalsaydı yıllık %7.25 faiz oranıyla %0.084 kazandıracaktı.

    Özetle vadeliye göre 146 kat, altına göre ise 5.7 kat karlı bir işlemdir. Gözlerinizin önünde zengin oluşum sizi artık harekete geçiriyordur inşallah diye umuyorum kardeşlerim.

    Previously on breaking bad:
    (bkz: çocuğunu satıp dolar almak)
    (bkz: çocuğunu satıp ethereum almak)
    (bkz: çocuğunu satıp altın almak)
  7. 7
    Günü %7.27'lik rekor artışla kapatan yatırım. Toplamda ise %17.37'lik bir artışa erişerek yüzümüzü güldürmüştür.
  8. 8
    Henüz piyasanın kapanmasına üç saat olsa da Günlük %6.11 artışla yatırımcısına toplamda %24.72 kazandırmıştır. Geleneksel piyasalarda hiç bu kadar kısa zamanda bu kadar yüksek bir kar dönüşü elde etmemiştim.
  9. 9
    Başlık ve dolayısıyla yatırımımız ilk aylık periyodunu tamamlamak üzereyken; günlük kapanışta %8.32, aylıkta ise %35.76 kar ettiren yatırım. Altın ise bu süreçte gümüşün çok gerisinde kaldı.
  10. 10
    Ağustos ayı içerisinde yükselişini devam ettirerek yatırımcısının yüzünü güldüren hadise. Günlükte %3.61 karlılıkla günü kapatmış ve toplamda %48.87'lik bir yükseliş yaşanmıştır. Gözlerinden dolar fışkıran emoji.

    Önemli not: Altın bu süreçte yatırımcısına %14 kazandırmıştır.
  11. 11
    Saçma. 2023'te dünya devi olacağımız için o zamana kadar oğlum gibi sevdiğim jeymi'yi satıp bor alacağım. Dediydi dersiniz.
    • Kayısı çekirdeklerini biriktir, 2023'te para yerine geçicek xd
  12. 12
    Az sonra günü %7.16 lık bir yükselişle kapatacak, toplamda ise %59.52 kar ettiren yatırım. Bu arada ufak bir düzeltme hasıl oldu, söz konusu karlılık hesabı usd cinsinden yapılmaktadır. Tüm yatırımlarımı usd cinsinden hesaplıyorum. Türk lirası cinsinden karlılıkta ise %72.72 lik bir oran söz konusudur. Çocuğunuzu değil evinizi satsanız şu an bodrum'da bana yazlık komşusu olabilirdiniz :'(