kayıt

ilkokul anıları

  1. 1
    3. sınıf mı 4. sınıf mı hatırlamıyorum, yanımda kaan diye bir çocuk oturuyor. bu çocuk bana her zaman ters davranıyordu, bağırıyordu falan. bir gün benimde tepem attı ve kavga ettik. bunun üzerine ağzıma bir yumruk attı ve kalakaldım öylece, daha annemler bile bana bir fiske dahi vurmamışlarken bana yumruk atması çok onur kırıcıydı.


    tuvalete gittim, kapıyı kapatıp ağladım. boğazım düğümlendi. ondan nefret ettim ve sınıfa dönüp yerime oturdum. yüzüne dahi bakmadım ve hocadan yerimi değiştirmesini istedim.


    hoca kabul edince çocuğa bir şeyler oldu. değiştirmeyin hocam nolur falan dedi. ben onu duymazdan geldim ve hocanım gösterdiği başka bir çocuğun yanına oturdum. ondan sonraki teneffüs kaan yanıma geldi ve beni çok sevdiğini söyledi.


    evet ilk defa o zaman erkeklerin sevme biçiminin kadınların canını yakmak olduğunu anladım.
  2. 2
    düşündükçe tuhaf bir gülümsemeye sebep olan anılardır.
    ilkokul 1. sınıftayız son derste hoca isteyene şarkı söyletiyodu tahtaya kaldırıp ya da şiir okutuyodu artık kim ne isterse biz bi arkadaşımla tahtaya kalkıp break dans yapıyoduk bildiğin böyle götümüzün üstünde falan dönüyoduk sonra alkışlıyodu herkes asdfghjsdfjhkfrgthyjıl546yukrghj
    • sene kaç :D