kayıt

telegram

  1. 1
    *

    alternatif mesajlaşma uygulaması.
  2. 2
    kimse yok gibi bişey bildiğin huzur lan
  3. 3
    arama özelliğini de getirmiş, huzurlu bir mesajlaşma şeysi.
  4. 4
    özellikle ışid tarafından kullanılmasıyla ünlü mesajlaşma uygulaması. whatsapp'in de tanrısıdır aynı zamanda.
  5. 5
    Bir soru çözümü grubuna katılmak için indirmiştim, sarmadı sildim. Fena değil ama denenebilir.
  6. 6
    sümer kolçak reyizi daha rahat takip edebilmek için bir dönem indirmiştim,sonra reyiz yok oldu ben de sildim ama etrafınızda kullanan arkadaşınız varsa indirin bulunsun güzel program
  7. 7
    kesinlikle whatsapp'tan daha iyi. gif gönderme ve sticker olayları eğlenceli olabiliyor. master-slave şeklinde grup açabilmeniz falan mükemmel.
  8. 8
    bir süredir kullanıyorum arayüz olarak whatsaap dan daha hoşuma gitti. gayet kullanışlı olmasına karşın neden bu kadar az kullanılıyor acaba.

    neyse, belli bir grup arkadaşı buraya çekince whatsapp ı sileriz...
  9. 9
    gerçekten kullanışlı ve kendini imha eden mesajlar atabildiğin diğer mesajlaşma platformlarına göre %1000 daha korumalı bir platform.
  10. 10
    ios'da yağ gibi akan uygulama. sticker, gece teması ve yazı boyutu ayarlayabilme işlevleri mevcut. uygulamadaki "bot" ları kullanarak en basitinden grup içerisinde bir oylama başlatıp sonuçlarını görebiliyorsunuz. numara hassasiyeti olanlar için kullanıcı ismi vererek irtibat sağlamak en sağlam kozu bence. ülkede yaygınlaşmamış olması, dil desteği bulunmamasından kullanıcı sayısı az. whatsappta video görüşmesi kaçımız yapıyoruz ki?
  11. 11
    WhatsApptan çok daha harika olan uygulama dosya gönderme olsun, gruptaki kişi sayıları olsun niye bunu kullanmıyoruz bilmiyorum. Çok saçma..
  12. 12
    Yakin arkadasimin yaklasik bir yildir bana indirtmeye calistigi uygulama. Pek sicak duygular besleyemiyorum malesef kendisine, inadim da tuttu, kullanmayacagim arkadas
  13. 13
    (bkz: telegram x)
  14. 14
    Yine çöktü. Ruslar ile en iyi buradan anlaşılabilir.
  15. 15
    uçtan uca şifreleme ve gizli konuşmayla muhteşem kullanım seçenekleri sunuyor. ayrıca depolama alanı kullanmıyor; yani "ay efendim telefonun hafızası bitti diyor ama hala 1,5 gb boş görünüyor" şeyleri de yok. indirdiğiniz şeyi telefona indirmeyi seçebiliyorsunuz, yani seçmezseniz sadece uygulamada kalıyor ve belirli bi süre sonra siliniyor. eğer o belirli bir süreden sonra o medyaya tekrar ulaşmak isterseniz tekrar indirmeniz gerekiyor.

    telegram candır. gizli konuşma: kişiden "gizli konuşma başlat"a bastığınız zaman açılan konuşma penceresi harikulade. mesajları kendini imha etmek üzere programlayabiliyorsunuz (1 saniye, 5 saniye, 1 dakika, 30 dakika, 1 saat gibi; ne seçerseniz o kadar süre sonra o mesaj bir daha geri gelmemek üzere siliniyor). o penceredeyken son uygulamalar tuşuna bastığınızda diğer uygulamaların da olduğu görüntüye sadece beyaz bir ekran gidiyor. yani çevrimiçi olunmadan o ekranın görülmesi pratik olarak mümkün değil. ayrıca ekran görüntüsü almak da kolay değil. eğer ekran görüntüsü alırsanız, ya telefonun yazılımı telegramın üstüne geçemediği için ekran görüntüsünü direk reddediyor ve karşıya bildirim gönderiyor ("colin ekran görüntüsü almaya çalıştı" diye); ya da ekran görüntüsü alabilip "colin ekran görüntüsü aldı" diye bildirim gidiyor. bunu nasıl yapıyorlar hiç anlamadım.

    eğer gizli konuşmaya girmez de klasik mesaj olarak kullanmak isterseniz de bunu da gayet yapabiliyorsunuz. temayı tamamen kişiselleştirebiliyorsunuz; istediğiniz stickerları kaydedip diğerlerini silebiliyorsunuz falan. ayrıca stikırlar çeşitli emojilerle ilişkilendirildiği için mesaj alanına sadece emojiyi koyduğunuzda ilgili stickerlar anında üst tarafa yayılıyor. kullanmak kolay yani.

    her şey bi yana; bilgisayar ve internet platformları da var ve gayet başarılı. yani nerde kullandığınız önemli değil; tek tıkla ve şifreyle her yerden telegram hesabınıza ulaşabilirsiniz; ayrıca da telefonun bağlı kalması kesinlikle gerekmiyor.

    oyh

    kullanın arkadaş şunu; whatsapp ameleliktir. insanların "telegram" diyince "o ne" demesi ve dudak bükmesi sırf yaygın olmamasından.
  16. 16
    (bkz: indirin lazIm olur)
  17. 17
    dünyanın en güzel uygulaması bile olsa türkiye'de yaygın olmadığı için boşa yer kaplamış oluyor.
  18. 18
    telefon numarası vermeden sexting yapma uygulaması.
  19. 19
    torbacılar arasında pek meşhurmuş. ezhel'İn bir şarkısında geçen çorbacı da bu işleri telegram üzerinden yapıyormuş. telegram tayfanın vatanına milletine faydası olduğuna kimse inandıramaz beni...
  20. 20
    hiç kullanmadım ben ama ses kaydı alışverişçi tayfa kullanıyordu. daha kolay oluyor sanırım.
  21. 21
    Güzel uygulama numara falan derdi yok. Stickerlari çok hoş. Genel olarak grup için kullanılıyor
  22. 22
    Bilgi kaynağı olarak kullanıldığını çok sonradan öğrendiğim platform. Başka sitelere ihtiyaç duymaz oldum, çok faydalı.
  23. 23
    Bilgi kaynağı olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, favorilere aldım.
  24. 24
    Genelde borsa meraklılarının kullandığı uygulama fakat artık amacından sapmıştır. Ha tabi hâlâ bu amaçla kullananlar da yok değil.
  25. 25
    bu kadar bahsedilince kapandI sandIm. desktop uygulamasInI kullandIydIm, formattan sonra yuklemedim.