kayıt

ekrem imamoğlu

  1. 1
    chp'li beylikdüzü belediye başkanı.

    kadir ağabey'den boşalan istanbul büyükşehir belediyesi başkanlığı koltuğuna chp tarafından aday gösterilmiş.

    haber.sol.org.tr/...
  2. 2
    130 kişiyle seçimi kazanacakmış gibi davranılan isim. koyunlardan ona oy mu gelecek sanki?
  3. 3
    Chp'nin istanbul adayı
  4. 4
    beylikdüzüne çağ atlatmış kişidir.

    10 yıldır beylikdüzü'nde ikamet etmekteyim. bu bölgenin istanbul dışında bir yerde olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. haliyle merkezde yer alan yerlere ulaşmamız, kültür sanat faaliyetleri sürdürmemiz veya arkadaşlarımızla bir yerlere gidip eğlenmemiz ciddi anlamda işkenceye dönebiliyor. gidiş neyse ama dönüşte bitkin bir şekilde eve zor atıyoruz kendimizi.

    belediye başkanı olduğunda bölge akp elindeydi. istanbul'da el değiştiren tek yer beylikdüzü olmuştu. göreve başladığı anda faaliyetlerine hızlı bir şekilde giriş yaptı. yaşam vadisi adında ucu bucağı olmayan bir park yaptı ve bölgenin sık sık nefes alabildiği, revaçta olan bir yer haline geldi. öyle ki; telefonda "neredesin?" sorusunun cevabı olmaya başladı bu alan.

    akabinde kültür merkezini yeniledi. ben bu ülkede, örneğine rastlayabileceğim başka kültür merkezi görmedim. kütüphanesi gerçekten büyük ve bir kitap cafesi mevcut. yine aynı binada çok şık bir tiyatro salonu var. yalnız diğer kültür merkezlerinden farklı olarak içi dolu bir salon. genco erkal'ın, bir delinin hatıra defteri oyununu izleme şansı bulabildim. her hafta ünlü isimlerin geldiği, imza günlerinin düzenlendiği, harika oyunların sergilendiği bir kültür merkezi bıraktı beylikdüzü halkına.

    gece hayatını hareketlendirdi. mask ve rock'n rolla şube açtı. ayı ve wolf adında iki tane daha altarnatif mekanı var. mask'ta yine ünlü isimlerin geldiği konserler organize ediliyor. rock'n rolla'da oturup iki bira içip, sahnesinde yer alan kesmeşeker, acil servis, dört x dört, zerrin mete gibi isimleri ücretsiz dinleme şansımız oluyor. diyebilirsiniz bunun belediye başkanı ile ne alakası var? diye. çok alakası var! bu mekanlar açılırken hiç zorluk çıkartılmadı ve doğrudan desteklendi. bizzat mekan yöneticilerinden, birinci ağızdan duydum bunları.

    kişiliğine gelirsek; ben bireysel olarak tanımam, etmem! açıkçası beylikdüzü'nden ayrılacağı içinde çok üzülüyorum. yaşadığım üç anektot var onları anlatabilirim ancak.

    birinci anektot: elde kalan fazla kitaplarımız vardı ve bunları geri dönüşüme göndermek istiyorduk. ancak ilgili birimi bulamadığımız için şansımı deneyip ekrem imamoğlu'na twitter'dan dm attım. bunları nasıl teslim edebileceğimizi sordum, aynı gün içinde adres ve telefon numarası rica etti. gönderdim ve akşamına araç göndertip evden aldırdı.

    ikinci anektot: sokak hayvanları için belli bölgelere "içine pet şişe ve plastik" attığımız takdirde alttan mama veren makineler kurdurdu.

    üçüncü anektot: tiyatro izlemek için gittiğim kültür merkezinde, tiyatro saatini beklerken kırmızı kedi kitap cafe'de oturuyorduk. yan masada sayın ekrem imamoğlu'nu görünce kültür merkezini beylikdüzüne kazandırdığı için, yanına gidip teşekkür ettim. kendisi çok mütevazi bir kişilik orada farkettim. yanında hiçbir koruma olmadığı gibi, ben yanına gittiğimde ayağa kalktı. lütfen oturun rahatsız olmayın desem de benle konuştuğu süre boyunca ayakta bekledi. tiyatro biletimizin olup olmadığını sordu ve istersek davetlisi olabileceğimizi belirtti.

    ayağa kalkması falan, evet basit şeyler bunlar ama insana, insan olduğunu hissettiren şeyler. yanındaki koruma çemberini delmek zorunda kalmadan, nasılsınız diye hal hatır sormak bu ülkede çokça olmayan şeyler. sadece partisine bakarak oy vermem ben bir insana. eğitimine, fikirlerine, icraatlarına bakar öyle oy kullanırım.
  5. 5
    ikinci bir muharrrem ince vakası olacak olan belediye başkan adayı.

  6. 6
    naif bir insan, muhteşem bir ailesi var.
  7. 7
    tamamen karşıtım bir siyasi görüşte olsa da hakkını teslim etmem gerekir ki aklı başında bir adam. chp seçmeni arkadaşları tenzih ederek söylüyorum bunu ki, chp'de aklı başında siyasetçi kaldığına şaşırdım. istanbul'u alma şansı var. yahut kaybetse de yarım- bir puan farkla kaybeder.

    bu da büyük başarıdır. ama asla kılıştar'ın başarısı değildir. siyasette aklı başında değişim isteyen her siyasi tabandan halkın arzusudur. bu arada ekrem beyin, kızgın akp'lilerin de blok halinde oyunu alacağından şüphem yok. asıl kişisel başarısı tam da burada olacaktır.
  8. 8
    babala tv'nin konuğu olan istanbul adayı.

    www.youtube.com/...

    2 saatte 200 bin kişi izlemiş...
  9. 9
    malesef seçimi kazanamayacak olan güzel insan.
    umarım seçimden sonra genel başkan olur.
  10. 10
    habertürk'te konuşan istanbul adayı.

    www.youtube.com/...

    1-2 gün daha böyle konuşursa kazanabilir...
  11. 11
    yüksek ihtimalle seçimden sonra chp genel başkanı olacak siyasetin yeni yüzü.
  12. 12
    akp seçmeninin bir kısmının sempatisini kazanan millet ittifakı istanbul adayı. çok zor ama onların oylarını kazanabilir umarım.
  13. 13
    istanbul büyükşehir belediye başkanlığını kazansın ya da kazanmasın siyasete güzel bir üslup getiren şahsiyet.

    kendisini terörist ilan eden rte'ye bile bir gram sesini yükseltmeden, ayrıştırmadan çok güzel bir politika yürüttü. birkaç kez tanık olduğum şekilde diğer partilerin standlarına da ziyaretlerde bulundu. saygılı davrandı. üstte cordelio'nun da dediği gibi akp seçmeninin bir kısmının sempatisini kazandı. lakin karşısındaki rakip halkın çok sevdiği bir kişi.

    istanbul'u belirleyecek olan %11, %12 kadar olan kürt oyları. kime kayarsa o kazanır. gönlüm elbette imamoğlu'ndan yana.
    • Kürtlerden yuzde 0,1 oy kaymaz binali'ye. Ama yine de 1000ali basar xd.
  14. 14
    En azından güvenilir biri gibi hissettirdi. Seçimden sonra da çabuk kaybilacagini düşünmüyorum sonuç nolursa olsun.
  15. 15
    şuan açıklama yapıyor
  16. 16
    anadolu ajansına verilerini kontrol et uyarısını yapmış açıklamasında. kendi verilerine göre kendisinin oyu% 53 binali yıldırımın oyu %44.
  17. 17
    açıklamaları tv kanallarında gösterilmeyince facebook üzerinde canlı yayınlar yapmaya başlamış
  18. 18
    istanbul'da yaşamama rağmen kazanmasına ankara'da mansur yavaş'ın kazanmasına sevindiğim kadar sevinemeyeceğim kişi.
    adamda her an akp'ye geçecek tip var.
    • Kesinlikle seçim hazırlıkları zamanı gidip cb Recep’le görüşme yapan bi adam dödmdmdmmd
    • burası türkiye. asla büyük konuşmamak gerekir derim ben. dilin zımparaya dönmemesi babında yu nov.
    • Ok
  19. 19
    bağzı haber kaynakları öne geçtiğini şöylüyor. hadi hayırlışı...
  20. 20
    tebrik etmeyi bilen tebrik edilmeyi de bekleyen birisi
  21. 21
    "hak yemem. hakkımı da asla yedirmem!"
  22. 22
    Doksan bin eksik oyu var, o kadar sayılmayan oy var mı bilmem. İkinci İstanbul Fatihi olmasını gönülden isterim. Hadi be kankam diyeceğim de olmayacak dua işte.

    Sempatik bir halt diye sundular piyasaya rakibini

    Ps. Yoksa oluyor mu lan?

    Sözlük tarihimin en büyük ps'si. Büyük harflerle "oldu ya lan"
  23. 23
    İstanbul Büyükşehir belediye başkanıdır.
  24. 24
    Haramilerin saltanatını yıkacak olan adamdır.

    www.youtube.com/...
  25. 25
    kimsenin hakkını yemediğini kimsenin hakkını yedirtmediğini belirten biri