kayıt

ekrem imamoğlu

  1. 173
    şu icraatı benim için çok değerli. her gün yaşam kalitemi artıran muhteşem bir şey. bu kadar basit vatandaşı mutlu etmek fakat haramzade bir orospu evladıysanız kalkışmıyorsunuz böyle şeylere işte. benim ülkemde yetişen, sadece zenginin hanesine giren ürünler artık bana da ulaşıyor. üstelik doğru yönetim biçimiyle sağlandığından daha ucuza haneme giriyor ve yaşam kaliteme daha da katkısı oluyor. büyük şehirde ilk kez düzgün meyve sebze tüketiyorum. kabak ve patlıcanlar üzerinden metafor yapmadan sakince bitireceğim entrymi. henüz sadece belediye başkanı.

    kendisine apartmanımızın su tankeri ile ilgilendiği için babam bir teşekkür mektubu yazmamı istiyordu. tanker için de teşekkürler başkan. babama gönül rahatlığıyla başkana ulaştım söyledim diyebilirim artık.
  2. 174
    aynı bokun laciverti mi bilemem.
    sarıldığımız yılan mı onu da bilmiyorum.
    ama ben o kadar sıkıldım ki kendi adıma, tehditkar konuşan, diktatör ve sokak ağızlı cahil cühela siyaset adamlarından...

    böylesine efendi, konuşmayı bilen, ağzını açınca kendini dinletebilen ve güven veren birini görmeyi özlemişim. kendi adıma bu yüzden bu sarılışım.

    t: İstanbul Büyükşehir belediye başkanı
  3. 175
    Vazgeçtim ve yazımı sildim.Tuvalet kağıdı kadar değeri olmayan göt kılları için o kadar yazmak saçma.
  4. 176
    tüm türkiye'nin bir teşekkür borçlu olduğu, koca yalanları bertaraf etmiş insan. dik durmasaydı hala aptal yerine konuyorduk. toplumun bilinçlenmesinde, çok daha önemlisi bu organize kepazeliğin yıkılışında payı var. kendisinin eseri.
  5. 177
    Gece gece mest etmiştir mest. Şu adamın söylemleri en keyifli seksten daha büyük orgazmlara ulaştırıyor.

    (bkz: Halk önünde hesap verecek)

    twitter.com/...
  6. 178
    Vahhabiler bu kim ya diyor. Kudursunlar. İmamoğlu iyidir. Aksini iddia eden bayat lokumdur.
  7. 179
    (bkz: ardından yüz köpek havlamayan kurt kurt sayılmaz)

    Bu kadar aktroll hedefi olması doğaldır.
  8. 180
    atatürk kent ormanının açılışında takım elbiseyle değil de eşofmanla konuşma yaparak kudurtan başkan. biraz daha sesli ağlayabilirsiniz.
    twitter.com/...
  9. 181
    ayar vermeye devam eden başkan. ayar
  10. 182
    sağdan ve soldan hangi siyasi görüşte olunursa olunsun bu kalitede bir beyefendilik, kalite ve kararlılıkta olunması gerektiği konusunda ders vermiş siyasetçidir. kendisine teşekkürü borç bilir ve en içten dileklerimle kutlarım.
  11. 183
    bugünden itibaren resmi olarak istanbul büyükşehir belediye başkanı.

    hayırlı olsun.
  12. 184
    Bu başlığın sabitlenip, Binali Yıldırım başlığının sabitlenmemesi her ne kadar Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasını istesem de hoşuma gitmeyen bir durum.
    Bu da her ne kadar birbirinden hiç hoşlanmasalar da basit olarak ikiye bölünmüş bir halkın ne kadar aynı olduğunu gösteriyor. Ortamda borusu öten diğerini hemen ötekileştiriyor, yok sayıyor.
    E hani burası farklı kutupların sözlüğüydü?
    • esasen haksız sayılmazsın ancak saadetin adayı da var, bağımsız adaylar da var. onları da yazmak gerekir o zaman?
  13. 185
    Nickime anlam kazandıran ibb başkanıdır.
  14. 186
    pbs.twimg.com/...

    hahahaha.
  15. 187
    görüyorum ki bazı kişileri fena halde kudurtuyor. kendisine oy vermiş olsam da, kendisini eleştiriyorum aynı zamanda. fakat bu siyasal islamcı pislik akp zihniyetinde bu yok. aramızdaki en büyük fark bu zaten. körü körüne tapınıyosunuz reyisinize.

    ayasofya için açıklama yapmamış olmaması nasıl kudurtmuş bunları harika keyif alıyorum.

    her kuşu siktik bi leylek kaldı çünkü aq.

    adam ayasofyanın türkiye'nin, istanbul'un derdine derman olmayacağını biliyor çünkü. dinsiz, imansız diyolar zaten açıklama yapmadığı için.

    be amına koduklarım ülkenin en büyük vergi geliri sigara, alkol, iddaa, milli piyango. önce siyasal islamınız bunlardan feragat edecek, sonra müslümanlığı savunacak, tatava yapmayın amına koyim. dağılın.
  16. 188
    Bir insan hep mi doğru saflarda olur?

    twitter.com/...
  17. 189
    canım başkanımdır. şehre tamamen döndüğümden beri, sağladığı kolaylıklardan çok yararlandım...
  18. 190
    Kürtlerle alakalı her laf söyleyeni terörist ilan eden kitleye karşı siz bir geri adım attirmaya çalıştığınızda biz iki adım ileri gideceğiz diyerek rest çeken cb adayı. Bu saatten sonra İmamoğlu dışında birini aday koymak büyük salaklık olur.

    twitter.com/...
  19. 191
    itlerin dilinden anlayıp kendini kaybetmeden en uygun karşılığı veren bir siyasetçi. takdir edilesi bir özellik. hem onların dilinden anla hem uygun bir karşılık bul hem de kendini bozmadan bunu aktar, büyük iş.
  20. 192
    muhalif olup şu adama laf çakmaya çalışanları anlamıyorum. konuşmasın da iş yapsın diye. alışmışlar her şeyi bir kişinin yapmasına. yahu kardeşim! bu adam gidip metroyu mu kazsın? ekmek mi üretsin. moderatörlük yapıyor da işte. önemli bir vitrin. kaç tane akp'li belediye başkanı ismi biliyorsunuz? bırak kaç tane akp'li milletvekili ismi biliyorsunuz. belediye başkanları konuşuluyor muhalefetin. az bir şükredin yahu. bıkbık konuşup canımı sıkmayın.
  21. 193
    istanbul büyükşehir belediye başkanlığını kazansın ya da kazanmasın siyasete güzel bir üslup getiren şahsiyet.

    kendisini terörist ilan eden rte'ye bile bir gram sesini yükseltmeden, ayrıştırmadan çok güzel bir politika yürüttü. birkaç kez tanık olduğum şekilde diğer partilerin standlarına da ziyaretlerde bulundu. saygılı davrandı. üstte cordelio'nun da dediği gibi akp seçmeninin bir kısmının sempatisini kazandı. lakin karşısındaki rakip halkın çok sevdiği bir kişi.

    istanbul'u belirleyecek olan %11, %12 kadar olan kürt oyları. kime kayarsa o kazanır. gönlüm elbette imamoğlu'ndan yana.
    • Kürtlerden yuzde 0,1 oy kaymaz binali'ye. Ama yine de 1000ali basar xd.
  22. 194
    saygı çerçevesini ne olursa olsun bozmayan ve kendi çizgisinden dahi dışarı taşırmadan güzel tavırlı abimiz.
  23. 195
    insan hakkını nasıl savunur dersi veren siyasetçi. adam hem efendiliğiyle hem de kolay lokma olmamasıyla gönülleri kazandı.
    (bkz: kimsenin hakkını yemem kendi hakkımı da yedirmem)
  24. 196
    İstanbul büyükşehir belediye başkanı.
  25. 197
    karşısındaki rakibiyle, rakibinden daha çok da malum kesimle münakaşaya girmemesi gereken ibb başkan adayı.

    bu aptal kesimle polemiğe girdikçe tvde kendisini daha çok görüyoruz, bir şeyler açıklamaya çalışırken.. bir şeyler açıklamaya çalıştığı kesim de bir insana tapan koyun sürüsü. türkiye'nin ünlü girdabına gitmemesi için seçimlere kadar tv'ye değil meydanlara çıkması gerekiyor.

    Bu ülkede herkes çabucak kahraman ve meczup ilan edilir. İmamoğlu'nu 3 ayda Allah ettiler. Şakayla karışık dahi olsa, neredeyse Atatürk ile kıyas edilip kurtarıcı ilan edilen Muharrem İnce 1 günde gözden düştü.

    Bu da goygoydan ve sığ pop siyasetten başka bir şey bilmeyen über akıllı ve medeni muhalif kitlenin gerçek çapını gösteriyor tabi. Belirli bir pusulası, yolu olmayan insanlar bugün onu över, yarın bunu; dün sövdüğünü bugün över, ertesi gün yine söver. Acınası bir durum.