kayıt

ekrem imamoğlu

  1. 230
    Öz babam...
    Tarihin gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı....
    CHP'yi Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir otokrattan onun yancılarinan, yardakçilarindan ve Mansur gibi destekçilerinden tek başına kurtaran adam.

    Gelecek sene yeniden İBB başkanı.
    Geleceğin cumhurbaşkanı.

    seviyoruz seni küçüktür3
  2. 229
    türkiye’nin muhtemel 12. cumhurbaşkanı.

    biliyorsunuz ki şahsım adam kendini başkanlık sistemine geçirdi xd
  3. 228
    İstanbul'un 20 küsur yılını üst düzey yetki ve destekle yönetmiş insanlar ve destekçileri 2 senede neden sorunlar çözülmüyor diye ses çıkarıyor. çok ironik değil mi? bu bir kadro meselesi. 25 sene meritokrasi ile bu kadrolar şehri pek ala düzeltebilirler mi sanmıyorum. mesele bence adil, çevreci ve yolsuzluk yapmayan bir yönetimin oturtulması. Ekrem beyden de beklentim odur. trafiği çözemez zaten anca metro yapar ve bi nebze işe yarar.
  4. 227
    seni abdulhamidin yalnızlığına bırakmayacağız ümmet seninle sonuna kadar senciyiz reis

    www.exkutupsozluk.com/...
  5. 226
    İmamson. Benim cumburbaskanim ya. Sevioruz seni immamson.
  6. 225
    istanbul trafiğine neden çare bulunamadığının ispatı geçmiş 70 senenin işleridir. masaya yatırılmalı. evet tarafından.

    ama istanbul nüfusunu azaltma yetkisi ibb başkanına verilse trafik çözülür mesela.
  7. 224
    ekrem başkan da istanbul trafiğine bir çare bulamadı 5 km lik yolu 2 saate gidemiyoruz.
    • Allah gelse bulamqz
  8. 223
    Vahhabiler bu kim ya diyor. Kudursunlar. İmamoğlu iyidir. Aksini iddia eden bayat lokumdur.
  9. 222
    Atatürk ilke ve inkılaplarının yılmaz bekçisi, aileden Engin ve zengin başa gelse ileri demokrasiye anında bizi kavuşturup çağ atlatacak aslen Laz rizeli afedersin Sünni Türk ve aynı zamanda kürd müteahhit mehdi mesiah
  10. 221
    bu gece 3 sularında balıkçılarla birlikte Vira bismillah demiş 4.5 sularında ise çatalcadaki yangına gitmiş olan İBB başkanı. bu dava sensiz olmaz da 4 saatlik uyku da az ve başkanım.

    twitter.com/...
    twitter.com/...
    • Bizim için 4 saat uyuyor başkanım. Uykusuz kalıyor. Ben sana yağ kuyruklar...
    • en büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük xd.
  11. 220
    bugün de gerekli mesajları iletmiş her geçen gün yaptığı hizmetlerle tüm muhalefetin önüne geçmeyi Başaran ben doğal adayım diye bağıran belediye başkanı.

    bugün balıkçılara yardımlar dağıtmış aynı gün içerisinde evine hiç et girmeyen aileleri için kurban bağışı talebinde bulunmuş 13. cumhurbaşkanı.
  12. 219
    büyük bir winner. kazanamadığı hiçbir Savaş olmadı.
  13. 218
    twitch kanalında şu an haliç kürek yarışı yayınlanıyor.
  14. 217
    Hakkında çokça konuşulduğu için imajı yıpranmıştır. Eskiden kendisi ile ilgili en büyük eleştiri makaryos heykeli tatavasıydı. Şimdi düzenli olarak bir şeyler bulunmaya çalışılıyor. Muhalefet için elzem biri olduğu açık. Mansur Yavaş'ın takındığı persona gibi olsaydı İmamoğlu en sonki seçimden bu yana ateşlenen muhalefetin güç kazanması devam etmeyecek hatta duracaktı.
  15. 216
    eğer akıllı bir muhalefet varsa şu anda CHP sizi iyi partisi Saadet partisi belki de devapartisi gelecek partisi bu adam 13 Cumhurbaşkanı olacaktır aksi takdirde en geç 14 cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisi bizzat bunu alacaktır.
  16. 215
    Kudurtucu olarak adlandırdığım millet ittifakı şehremini
  17. 214
    bugün itibarıyla Üsküdar'da açacağı kadın emek pazarının Üsküdar belediyesi zabıta ekipleri tarafından engellendiği ortaya çıkan aynı gün içerisinde kendisi de Melen barajı ile ilgili çalışmalar yapan hizmet adam.

    twitter.com/...
    twitter.com/...
  18. 213
    başkanım ayasofya camii açılışında belediye kaynaklarını kullanıp dağıttığı bedava seccade ve çorba için teşekküre gelen vatandaşları makamında kabul etmiş. büyüksün başkanım.
    kabul videosu
  19. 212
    başarısız bir siyasetçidir kendisi , evet.
  20. 211
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Kanal İstanbul’u inadına yapacağız" sözleriyle ilgili değerlendirmesini soran gazetecilere, "İstanbul, 1’den büyüktür. Nokta" yanıtıyla taşı yine gediğine koymuştur.
  21. 210
    "Aşağı bak" olayına tepki gösteren tek güçlü muhalefet. Artık Muhalifler tek bir adaya kanalize ediliyor olabilir.

    Ek: Ya da şöyle ki Muhalefet Boğaziçi konusunda külliyen mutabık değil. Sağ refleksli muhalifler, lgbti ve sol örgütlerin olaya dahili noktasında çekimser davranıyorlar. Bir güçlü aday susarken (mansur başkan) ötekisi konuşuyor. Off her şey karışık...
  22. 209
    muhalif olup şu adama laf çakmaya çalışanları anlamıyorum. konuşmasın da iş yapsın diye. alışmışlar her şeyi bir kişinin yapmasına. yahu kardeşim! bu adam gidip metroyu mu kazsın? ekmek mi üretsin. moderatörlük yapıyor da işte. önemli bir vitrin. kaç tane akp'li belediye başkanı ismi biliyorsunuz? bırak kaç tane akp'li milletvekili ismi biliyorsunuz. belediye başkanları konuşuluyor muhalefetin. az bir şükredin yahu. bıkbık konuşup canımı sıkmayın.
  23. 208
    muhtemelen tedbir kelimesinin anlamını bile bilmeyen bi çomara boydan girmiş başkanımdır...
  24. 207
    Muazzam şekilde ayar veren, nabza göre şerbet vermeyi iyi bilen başkan.
  25. 206
    itlerin dilinden anlayıp kendini kaybetmeden en uygun karşılığı veren bir siyasetçi. takdir edilesi bir özellik. hem onların dilinden anla hem uygun bir karşılık bul hem de kendini bozmadan bunu aktar, büyük iş.