kayıt

aziz yıldırım

  1. 232
    ıslığıyla yunan'ı denize dökmüştür. cumhuriyetin son kalesisin beeeeeeee.

    pbs.twimg.com/...
  2. 231
    Şu an fb tv'de fetö'den bahsediyor. Vallahi garip adam.
  3. 230
    kulüp başkanı tokatlayarak hareketlerine bir yenisini daha eklemiştir.

    www.ntvspor.net/...
  4. 229
    dün gene atıp tutmuş.

    gelecek sene futbol takımı şampiyon olacakmış, bağğğzı yüzsüzlere de ders verecekmiş. ulan kulübü borç batağına sokan adam sensin. ffp yüzünden eli kolu bağlı takımın. gelirin de yok. taraftar senin yüzünden stadyuma gitmiyor. sen hangi parayla şampiyon olacak bir kadro oluşturacaksın ? diye bir insan da sormuyor. elinde kjaer dışında satacak, gelir getirecek oyuncu da yok. onu da en fazla 8-9 milyon euro veren çıksa satacaksın.

    farz edelim 10 milyon euro'ya sattık. elimizde de 3-4 milyon euro en fazla bütçe var. totalde 14 milyon euro'luk bir bütçe ile en az 4 oyuncu transfer etmemiz gerekiyor.
    en az 1 santrafor,
    en az 1 - lens kalmazsa - 2 kanat oyuncusu,
    kjaer gittiği için 1 stoper,
    en az 1 dikine gidebilen, oyunun yönünü hızlı bir şekilde değiştirebilen, yılda temiz 10 gol 10 asisti olan orta saha oyuncusu almak gerekiyor. bu bütçe ile bu mümkün müdür ? değildir. ee nasıl kuracaksın o şampiyon olacak kadroyu ???

    bu arada kjaer eğer premier ligden isteniyorsa en az 20 milyon euro'ya okutulmalıdır. adamların korkunç parası var. xd
  5. 228
    Aziz Yıldırım hakkında yapılan yorumların doğru olması ile beraber onun gidişi ile herşeyin düzeleceğini düşünmüyorum. Uefa finansal Fair play kuralları var. Bu kuralların İngiltere'deki Chelsea, Manchester City gibi klüpleri gibi esnetilerek uygulanması mümkün değil. Tüm Türk klüpleri gibi Fenerbahçe kara listede ve klübe dışardan para girişinin çözüm olması mümkün değil. Giderler kısıtlanıp klübün iyi yönetilmesi gerekiyor. Bu çok zor bir şey değil Beşiktaşın kısıtlı imkanları ile neler yaptığını gördük. Fenerbahçe bu potansiyeli ile Avrupa'nın en iyi 20 klübü arasında olması gerekiyor.
  6. 227
    çocukluğumu ve gençliğimi zehir eden 2 adamdan biri bu şerefsiz, diğeri ise malum.

    Pavalı köpeği rıdvan'a kafasından geçen tilkileri iletip halka anlatmasını istiyor, son düşüncesi ise hasan ali kaldırım'a sözleşme yenilemesiymiş, rıdvan deli gibi savunuyor hasan ali'yi.. Söylemleri ise insanı çıldırtmaya yetiyor amk, hasan ali'nin türkiye'nin en iyi sol bek olduğunu felan savunuyor, işte sözleşme imzalamamış da kafasını toparlayamıyormuş... Sanırsın ağır işlerde çalışıyor hasan ali, bilmeyen biri haddanede çalıştığını zannedecek :As sinirden gülüyorum a.k..

    Az önce bein sports'tan aslı diye bir kadın aradı - hakan bey yeni sezonda fiyatlarımız şu kadar felan 6 önce iptal ettiğiniz yayın hakkını geri sağlayalım felan diyor. Sordum kadına, dedim ki; ben iptal ederken gerekçe olarak ne söylemiştim size? - aziz yıldırım'dan dolayı iptal etmişsiniz diyor. Aziz gitti mi niye arıyorsunuz beni dedim, efendim mayıs 2018'de bırakıyormuş bein sports'un internet sitesine bakabilirsiniz dedi.

    sonrasında aramızda geçen diyalog şu;

    + Aslı hanım bişe sorabilir miyim?
    -evet buyrun hakan bey
    +yaşınız kaç acaba?
    -21 hakan bey, neden sordunuz?
    +ben 25 yaşındayım ve aziz yıldırım her sene bırakacağını söylüyor.. Yani isterseniz o söylediğiniz haberi kaldırın bu haberler samimi gelmiyor, beni bi daha aziz yıldırım istifa etmeden de aramayın. İlginiz için teşekkürler aslı hanım
    - anlıyorum hakan bey, ben teşekkür ederim. peki ben bişe sorabilir miyim?
    + evet buyrun
    - Gerçekten istifa etmez mi aziz yıldırım?
    + ( anksdnasl sesli gülüşme ) emin olun istifa etmez.
    - ( gülerek) teşekkür ederim hakan bey not aldım bu bilgiyi, arkadaşlarım rahatsız etmeyecektir artık.
    + çok sağolun

  7. 226
    Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticilerle ilgili beraat kararlarının onanmasını talep etti.

    aklıma şu kare geldi sebepsiz.

    cdn-amk.sozcu.com.tr/...
  8. 225
    yönetime çok yakın bir arkadaştan duyduğum kadarıyla; Fenerbahçe bu sene şampiyon olursa bırakacakmış başkanlığı.
  9. 224
    Vasatın altı Fenerbahçe Spor kulübü Başkanı. Allah'tan basketboldan anlamıyor da burnunu sokmuyor kafamız rahat.
  10. 223
    o 10 kuruş belki fenerbahçe adına 10 kuruştur. ama 17 maçta 50 bin taraftar toplayamayan, formaya sponsor bulamayan, aylarca futbolcularına para veremeyen kulüpler için önemlidir...
  11. 222
    göğüs göğüse cenge giriştiği fetö musibetini kahramanca bertaraf eden efsanevi başkan. kimseye kulluk yaptığı görülmemiştir. bugün ekranlarda, orada burada hakkında atıp tutanlar başkanı karşılarında gördüklerinde köpek gibi korkmaktadırlar.
  12. 221
    her ne kadar nefret etsemde ntspor'da doğru konuşmaktadır. adam belki kendi menfaatine konuşuyor evet ama herkesi ilgilendiren bir konu bu...
  13. 220
    ntvspor'da 10 kuruş için ağlayor hajum. adam bu işte doktora yaptı.
  14. 219
    Bugün yaptığı açıklamayla yine beni güldürmüş başkanımsı.
  15. 218
    gerçek bir diyarbekir çocuğu. gözü kara, menfaati için adam satmayan, çevresini ve kulübünü koruyup kollayan, gerektiğinde gözünü kırpmadan bedel ödeyen! böyle bir başkan daha varsa çıksın da görelim.
  16. 217
    Dün referandumda hayır çağrısı yapabilecek ünlülere ismini yazdığım kişi. Bugün ridvan üzerinden yaptığı açıklamalarda da tarafsız görünmekle birlikte bazı imalarla hayiri işaret ediyor gibi. Keza arkasındaki devasa atatürk posteri ve fb resmi sayfasında da postere vurgu yapan fotoğraflar çekilmesi bunun göstergesi.

    Başkanlık faaliyetlerini beğenirsiniz begenmezsiniz o ayrı konu. Ben de alex ve tribün gerilimlerinden beri beğenmiyorum zaten. Ama şu da bir gerçek ki , kendisi ılhan cavcavla birlikte menfaat için saraya yaltaklanmayan iki başkandan biridir. Camianın bu bağımsız duruşuna katkısı göz ardı edilemez.
  17. 216
    her zamanki gibi kayıplar sonrası türk futbolunun sorunlarına değenen başkan. hakemler altyapı federasyon yabancı sayısı her şeye girdi.
  18. 215
    Hello Kity Sponsorluğunda 2016/2017 ağlama sezonunu açmıştır.

    cry more dude*.

    pbs.twimg.com/...
  19. 214
    Giderse fenerbahçe'ye küsmüş taraftarlar tekrar fenerbahçe'ye dönecek.
  20. 213
    15 ocak 2017 fenerbahçe adanaspor maçından sonra sayın cumhurbaşkanım diye ağlıyor. ahahahahahaha. allah seni başımızdan eksik etmesin canım başkanım.
  21. 212
    resmen kulübü doğuya doğru kaydırıyor. önce sezon öncesi hazırlıklar için düzce topuk yaylası tesislerini yaptırdı, şimdi ana tesisleri kocaeli gebze'de birleştireceğim diyor. yakında sakarya'ya stat yaptıracağım derse şaşırmayın.

    ayrıca tesisleşme çalışmalarını takdir etsem de gideceği günü dört gözle bekliyorum. takım şampiyon olmuyor başkan. tesislere mi sevinelim?
  22. 211
    Bütün parayı tesislere yatırdın amk ya. Sol bek al sol bek.
  23. 210
    twitter.com/...
  24. 209
    yarın çıkıp "bakın siz bana istifa istifa diyorsunuz ama manchester'ı yendik. yok ben bırakmayacağım. çıksınlar bakalım karşıma." falan derse şaşırmayız. bilindik tavırları çünkü bunlar. istersen takımı şampiyonlar ligi şampiyonu yap. yine istifa diyeceğim. şu kulübe küstürdüğün adamların haddi hesabı yok. tribünden uzaklaştırmadığın taraftar grubu kalmadı. koskoca fenerbahçe tribünleri aziz yalakası anadolu gfb'ye kaldı.
  25. 208
    Bugün ki maçta paralı köpekleri beleşçi ibneler(anadolu gfb) doğum gününü kutlayan pankart açmış. Bi galibiyetle başımıza padişah kesilmezsin yine inşallah ibne.