kayıt

aziz yıldırım

  1. 232
    ali koç'a başkanlığı kaptıracağını anladı. muazzam derecede çamura yatıyor. efsane olmak varken kestane olmayı tercih etti. gelsin şu 3 haziran. hadi bakalım.
  2. 231
    Fenerbahçe'ye daha çok hizmetleri olacağına inandığım başkan. Dursun Özbek kalsaydı o da büyük hizmetlerde bulunacaktı ama *
  3. 230
    mehmet, cantekin ve ben.

    o perşembe günü öğleden sonrası, hasanpaşa'daki evimizin önünde top oynuyoruz.

    mehmet fanatik fenerbahçeli. bizim komşunun oğlan. cantekin de fenerli.

    aralarındaki tek galatasaraylı benim. biraz da 2000'lerin rüzgarına kapılmışım. baba da galatasaraylı tabi.

    ufacık apartman kapısı kale. kaç gol attık, kaç kupa kazandık, kim 9 aylık oldu. kim anne kim baba. meşrep karışmış durumda bende.

    hasanpaşa her zamanki hasanpaşa, karşıdaki market çalışıyor, tek tük insanlar görüyorum içeride, karadeniz kahvesi de yeni yeni açılıyor. işsiz ve boş tayfa orada, ferit ile evren abi de birer oralet götürüyor. itlik ve serseriliğe bir mola vermişler.

    hava soba dumanından isli ve puslu, boş çatılar görüyorum. siyaha boyalı çatılar. inşaat demirleri çıkık çatılar ve çıplak kiremit binalar, müstakil gecekondular.

    iki sene önce babam ticaretle uğraşırken ve henüz batmamışken hiçbir şey böyle değildi diye düşünüyorum. her şey kabus gibi şu an. içinde bulunduğum şu ortam. bu mahalle arkadaşları hiçbiri benim hayatıma ait değil.

    mehmet, cantekin'e aziz yıldırım istifa etmiş diyor. taraftarlar geri getirmek için yürüyecekmiş filan. atıyor herhalde diyorum ama hakikat öyle değil işte.

    ilk ibiş fenerli grubu hızırbey caddesinden kopuyor.

    dillerde hep aynı tezahürat, taraftarız biz çekeriz cefa büyük başkan bizi bırakma lay lay lay.

    şaşırmıyorum. aziz'in yükselme dönemleri. ancak şimdiye dönünce belki de tarihin kırılma noktası olmuş o tezahüratlar.

    aziz başkan iyi ki varsın iyi ki biz galatasaraylılarla birliktesin.
  4. 229
    Birçok hatası olmasına rağmen bir Fenerbahçe efsanesidir. Fenerbahçe sadece bir futbol takımı değil spor kulübüdür. Futbolda alınan kötü sonuçların yanında atletizm, basketbol ve voleybol gibi birçok dalda sayısız başarılara imza attı bu kulüp Aziz Yıldırım döneminde. Ayrıca Aziz Yıldırımdan başka Fenerbahçe uğruna hapis yatabilecek biri tanımıyorum ben.
  5. 228
    yarın başkanlığının 20. yılını kutlayacak olan gelmiş geçmiş en büyük başkan, gözünü demir parmaklıkla korkutmaya çalışanları şamar oğlanına çeviren asi diyarbekir çocuğu.
  6. 227
    Seni adalet sarayının önünde bekleyenlere, metriste sana bayram havası yaşatanlar yüzüne tükürse kimse bir şey diyemez. Acıbadem sponsorluk ne?
    Ali Koç başkanım mayısta geliyor.
  7. 226
    (bkz: allah canımı alsa da ölmüşlerini siksem)
  8. 225
    bugün yaptığı açıklamada, birkaç galibiyetle aykut hoca'Ya yapılan eleştiriler biter. aykut hoca çok yıprandı. biz de sık sık samandıra'ya gideceğiz. 2010-11 sezonunda futbolcularla bire bir iletişimde bulunmuştuk, artık biz de şimdi devreye gireceğiz" demiş.

    ben artık ciddi manada 2010-11 sezonunda şike yaptığımızı düşünüyorum.
  9. 224
    "Şu an kadro dışı bırakılacak bir futbolcu yok. Bunu hocaya da sorabilirsiniz. Ocak ayındaki transferlere şimdiden başladık." demiş.

    aynen kanki mayıs'ta bitiyordu transferler xd.

    edit: bu sözleri aziz yıldırım değil, ali yıldırım söylemiş. ama ntvspor sayfasında "aziz yıldırım" yazmışlardı.
  10. 223
    bence gitmemesinin sebebi, fenerbahçe'ye olan aşkı değildir. en azından artık öyle değildir.

    bu işlerde çok yüksek miktarda paralar dönüyor. biliyorsunuz, bir fenerbahçe spor derneği var bir de fenerbahçe sportif a.ş. bunların alacağı-vereceği falan toplandığında, milyar liralara(eski parayla katrilyon) varan paradan söz ediyoruz. bundan dolayıdır ki aziz yıldırım ha deyince bırakmaz.

    ne olur, nasıl olur çözülür bilmiyorum ama benim de kongreye dair pek ümidim yok.
  11. 222
    Tıpkı benim gibi taraftarın büyük çoğunluğu gitsin diye bekliyor. Hatta çoğunluk bu sezonu kaybettik daha da kötü olsun, Mayıs kongresinde seçilemez diye düşünüyor. Mantık olarak doğru da Fenerbahçe ne kadar başarılı oldu ki bu kadar zamandır tekrar tekrar seçiliyor?

    Evet karşısına güçlü bir isim gelmedi belki ama değişen bir şey olmaz. Genel kurulda oy kullanacak kişilerin yarısından çoğunu bizzat Aziz yıldırım üye yaptı kulübe. O yüzden aday olursa ki olacaktır Ali koç falan seçilemez. Zaten o da hiç ağzını açmıyor, hatta kimse ağzını açmıyor. Elden ayaktan düşene kadar bizi yönetmeye devam edecek gibi.
  12. 221
    ölene kadar fenerbahçe kulübünün başında kalmasını dilediğim isim eğer genel kurulda bir defa daha seçilirse.

    vizyonsuzluğu ve çapsızlığı ile bizi trabzonspor seviyesine düşürdüğü için devam etsinler seçmeye.
  13. 220
    (bkz: bakın benim ağzımı açtırmasınlar konuşursam yer yerinden oynar)
  14. 219
    başkan hani 4 transfer geliyordu.

    xd

    ulan artık sana hak veriyorum ama. vardar hezimeti sonrasında bile birisi istifa et demedi ya sana. bu kulübün başında daha çok uzun yıllar kalmalısın. bunu hak ediyoruz.

    edit: aklıma gelmişken köy takımına elendi diyen sen, vardar'a elendikten sonra neden böyle bir açıklama yapmadın şaşırıyorum. o köy takımıysa bu ne takımı ?
  15. 218
    diyarbekir çocuğudur, onun damarlarında kan başka akar.
  16. 217
    twitter.com/...

    sdfasdfsdfd
  17. 216
    istifa et artık. bunu söylüyoruz. vatan'a gittiğin gün de söyledik, hapishanedeyken de söyledik, mahkemelerdeyken de söyledik, silivri'de söyledik, metriste söyledik. seni ziyarete geldiğimiz her gün söyledik.. istifa et artık.
  18. 215
    az bilinen bir gerçeği tekrarlamak istiyorum: aziz yıldırım, akp'nin 2014 ekim ayında sınırdan kobani'ye geçirdiği pkklıları silahla donatan kişidir.
  19. 214
    2 güne kalmaz 2-3 oyuncu transfer etmeye kalkar şimdi. huyudur, ne zaman hezimet yesek hemen transfere sarılır.

    edit : o transferler de bir boka yaramaz. bienvenu gerçeğini unutmadık.
  20. 213
    "Ramil Guliyev'in altın madalya kazandığı 200 metre yarışından sonra fb tv'ye bağlanıp, ağlamıştır.
    aziz bey napıyorsunuz?*
  21. 212
    Bugün 20.00'de ntvspor'un konuğu olacakmış. Yine gündemi belirleyecek. Ne olur git be.
  22. 211
    haftasonu çıkmış gene bonboş konuşmuş.

    haftaiçi 4 transferi tamamlayacağız, lens gökhan caner biz istemeseydik gitmezdi bıdı bıdı...

    daha çok değil iki buçuk ay evvel mayıs ayında mı haziran ayında mı ne transferler bitecek dedin, şimdi bir hafta içinde 4 transfer yapacağız diyorsun. ya şunları söylediğin için madara olduk...

    gökhan'ı ya da lens'i ya da caner'i almadın. belki inat ettin vs. amk emenike'yi ne sikime yıllardır takımda tuttun o halde. hani bir çırpıda bunları çizebiliyorsun da onun ayrıcalığı neydi. hadi gökhan yaşlıydı, caner inter'den dönmek isterken ilk bize soruyor gelmek istiyorum diye, yok diyorsun. sonra ismail'i transfer ediyorsun.

    cidden vizyonsuzlukta çığır açıyorsun.

    bu arada kimse heyecanlanmasın 4 transfer falan hikaye. 1 tane gol atabilen golcü gelsin öpüp başınıza koyun.
    • dört transfer bitecek demişti, valbuena, ekici, dirar ve kameni geldi haziran ayında.
    • moruk bütün transferi bitireceğiz dedi.
    • ben dört demişti diye hatırlıyorum, pardon
    • Hepsini bitireceğiz demişti. Hatta haziran değil, mayıs ayında demişti. :D
  23. 210
    adam ticaret erbabı. biri çıkıp eurolig hırsızlık organizasyonu, bir getirisi yok der, şak diye masaya 45 milyon euroluk sponsorluk anlaşmasını koyar. tam ffp, cart curt deriz, şak diye sow'u 17m euroya satar. tam fener uefa'ya liste veremeyecek :D:D derler, şak diye ertuğrul ve atıf'ı gönderir. ahahaha, vallahi büyük adamsın aziz başkan.
  24. 209
    mayıs ayında transfer bitecek dedi.

    bitmesine ihtimal yok da böyle salak saçma bir sözle kendisini bağladı. cumartesi günü mali genel kurul varmış, bakalım transfer açıklaması yapacak mı ? yoksa gene salak salak o suçlu bu suçlu falan mı diyecek ?
  25. 208
    gidip obra'nın neresini öpüyorsa öpsün, bu sezon totoyu kurtardı.