kayıt

aziz yıldırım

  1. 1
    canım fenerbahçe'min önündeki en büyük engel,pranga,başkanımsı.
  2. 2
    (bkz: kroyum ama para bende)
  3. 3
    Fenerbahçenin r'leri söyleyemeyen şikeci başkanıdır.
  4. 4
    bu akşam oynanan gaziantepspor maçının devre arasında soyunma odasına girerek takımı motive edip galibiyeti getiren şahsiyet... zaten ne varsa fatih terim ile bu adamda var... devre arasında ne diyorlarsa oyunculara onlar sayesinde kazanılıyor maç... oyuncuların bir şey yapmasına gerek bile yok...
  5. 5
    dün akşam oynanan maçta hakemleri tehdit ettiği bizzat bursaspor menajeri tarafından iddia edilen fenerbahçe kulübü başkanı...
  6. 6
    türk futbolunun en büyük dertlerinden birisi.
  7. 7
    www.fotospor.com/...
  8. 8
    tam biz türklere özgü bir şekilde takımı ve kendisi aklanmıştır. açık açık ''şike yaptıysam kendim için değil fenerbahçe için yaptım'' diyen bir ahlak yoksunu, emek düşmanıdır kendisi.
  9. 9
    artık kulübü rahat bırakması gereken para babası.
  10. 10
    kardeşi ali yıldırım ve başkan vekili abdullah kığılı' yı kovan şikeci başkan.

    edit: bırakın artık şu adamı savunmayı, tamam şike yapmasa da, siz de bu takımın bu hallere düşmesinin nedeni olarak görüyorsunuz.
  11. 11
    başkan kaldığı sürece fenerbahçe'yi başarıdan başarıya koşturacak olan kişidir. takım için en iyisini o biliyor gerçekten. süperligdeki en iyi transferleri yapıyor, en iyi hocaları alıyor. takımın menfaatini uymayanı efsane olsa bile gözünün yaşına bakmadan kovuyor. sadece futbol değil tüm spor dallarını şampiyon yapıyor. fenerin haklarını tüm gücüyle savunuyor. adam gibi adam!
  12. 12
    son senelerde takıma adam gibi başarı kazandıramayan başkan. koskoca fenerbahçe zaten kendi başına bıraksan şampiyon olur ama bu adam takımın önünü kesiyor. otoriter tavırları oyuncuların, teknik ekibin özgüvenlerini yok ediyor. tek yaptığı başarı rakiplerin transferlerini alıp, şatafatlı sözler söyleyip taraftarın gözünü boyamak. dar ağacında olsa son sözü fenerbahçe'ymiş, e tabi fener olur amk yolacak başka tavuk mu var ahahaha.
  13. 13
    asliye mahkemesi tarafından yöneticiliğine tedbir konulan fenerbahçe başkanıdır...
  14. 14
    pbs.twimg.com/...
  15. 15
    fenerbahçenin başındaki dert.
  16. 16
    (#80573) ve bir başkanın hazin sonu...
  17. 17
    an itibariyle bir basın toplantısı gerçekleştiren şahıs... olayların arkasında başka şeyler olduğunu iddia etmekte ve onlarla hayatının sonuna kadar savaşacağını söylemekte...
  18. 18
    gezi olaylarıyla başına gelen şey hiç de raslantı değildir.yanlış ata oynamış nato müttehiti.nasıl ki korku filmlerinde önce şişman ve gözlüklüler ölüyorsa son yaşanan olaylar öyle birşeydir.
  19. 19
    fazla diretmeden bırakması gereken şahıs.
  20. 20
    çelişkilerin başkanı.

    siyaset konuşmayalım diyor aradan on dakika geçmiyor ''ama paşalar içerde :( '' serzenişinde bulunuyor.

    ben hapisteyken beni başkan seçtiler o zaman neredeydiniz diyor arkasından ali koç'un namusumuz dediği taraftarın bu sözü pankart yaptığı cas davasını ben içerdeydim ben karışmadım yönetim kurulu çekti diyor.

    darağacında olsak bile son sözün fenerbahçe idi hani ? bir organizsyona satılmışız haberimiz yok.

    not :fenerbahçeliyim

  21. 21
    türk futbolu ve ezeli rakibimiz fenerbahçe'nin yakasından düşmesi için daha ne lazım diye sormadan edemiyorum. savunan fenerli arkadaşlar da çok tuhaf, faydası kendine zararı size. diğer takımlar mutlu mutlu gider önemli değil,

    ama ben günahım kadar sevmediğim fenerbahçe'nin taraftarına ayıp edildiğini düşünüyorum artık. son yıllarda yaşanan rezil yönetici hataları hukuksuzlukları yüzünden,(savunanlara lafım ) artık bu gibiler şerefli taraftarları alay konusu etmesin.

    gözü galatasaraylılıktan dönmüş biri olsam da, yöneticinin yediği halt yüzünden laf yemek saçma geliyor, bu olayları yapan ve destekleyenler diyerek kınama yapın derim, taraftara sorup yapmadılar sonuçta.

    ha şu dengesiz başkandan bahsetmek gerekirse zaten ortada görünmez taklidi yapıp daldan dala işte.

    rahatsız olan üzülen taraftarın en kısa zamanda bu ve kötü çevresinden kurtulmasını dilerim, sana ne cin con lu derseniz de diyebilirsiniz sorun yok.
  22. 22
    basit hırslarıyla kendisinden soğutan başkan. türk futbolunun diktatörü.

    www.youtube.com/...
  23. 23
    (bkz: aziz yıldıvım)

    tamam bak ben yaptım o espriyi.
  24. 24
    bahtsız bir adam. harbiden bahtsız bir adamdır bu. günahım kadar sevmem kendisini fakat olumlu değil bazı şeyler kendisi için. lan amk sen git gese'yi yen büyük başkan ol. sezonu ikinci bitir istifa aziz ol, şike muhabbeti çıksın onuru ol, avrupa cezası al zarar verdin çok. git ol. şike olayını bir şekilde çöz, yine büyük başkan ol. milletin canı ciğeri falan ol. ben yazarken yoruldum başkan. sen de mümkünse orta karar bişey ol, mümkünse böyle istifa ile anti istifa arasında bi kıvamda.

    işin gerçeklerine geçelim mi knkalar? egosu takımınıza harbiden çok zarar verdi. eskiden bu derece fenerbahçe antipatisi yoktu insanlarda. lan avrupa'da yenilince insanlar seviniyo amk. tabii ki çok yanlış bişey fakat hiç düşündünüz bu insanlar neden yapıyor bunu? ben söyleyeyim mi? tek sebebi aziz yıldırım'dır. tek büyük fenerbahçe'dir, rakibimiz bizden küçüktür, sen ne diyosun lan bana sus sikerim ananı muhabbetinde olduğu sürece bu muhabbetler hiçbir zaman bitmez.
  25. 25
    galatasaray'a kaybeder, merdivenlere bahane bulur.
    galatasaray uefa kupasını alır, tesadüftü der.
    kulüp kongresinde konuşurken hiç alakasız yere "burası galatasaray klübü değil" der.
    aldığı milyon dolarlık eşşekler denizlispor' a 1 metreden gol atamaz.
    galatasaray şike yaptı der, bi ton suçla yargılanır.
    kendisini galatasaray-strum graz maçıyla savunur.
    ülker'den, belediye'den, hükümetten nemalanır, sonra cemaate, gizli güçlere bahane bulur.
    milyonlarca doları, tl'si vardır, mahkemeye 30 bin lira gelirim var der.
    teknik direktörüne bu takımı "nah sen şampiyon yaptın" ben yaptım der.
    derbi öncesinde rakibinin kadrosunu jurnalle öğrenecek kadar küçülür.
    şike yapmadım diyemez, türkiye elden gidiyor der.
    şike yapmadım diyemez, bu türk futbolunu ele geçirme operasyonu der.
    şike yapmadım diyemez, ama galatasaray da yaptı der...
    ha bi de hakime, savcıya alerjisi var galiba, ne zaman onları görse revire kaldırılıyordu bir zamanlar.
    işte böyle biri...

    doğru mu samet. yüksek sesle söyle. herkes duysun.