1
dnepropetrovsk maniacs veya 3 guys 1 hammer olarak da bilinen, ama kısaca orospu çocukları diyebileceğimiz üç kişilik bir katil çetesi. lakaplarını ukrayna'nın bu isimdeki bir yerleşim yerinde yaptıkları seri cinayetlerden ve cinayet aleti olarak çekiç gibi keskin olmayan acı vermeye yönelik aletler kullanmalarından alıyorlar. bebelerin yaşı o zamanlar daha 19.
bu üç velet 14 yaşlarındayken hayvanlara eziyet edip öldürerek başlamışlar işe. içlerinden birinde kan tutması olduğu için aktif olarak öldürme işlerinde bulunmamış. diğer ikisi ise öldürmekten değil, ölen insanların acı çekişini izlemekten zevk alan psikopatlar. internete sızan onlarca fotoğraf ve bir adet videoda da görüldüğü üzere bu işi yaparken epey keyifliler. hayvanlar kesmemiş, rastgele insanlar seçerek öldürmeye başlamışlar. 1 ay içinde 21 kişiyi başlarına çekiçle veya başka sert cisimlerle vurarak öldürmüşler. kahkahalarla gülerek videoya almış, sırıtarak pozlar vermişler. hatta öldürdükleri insanların mezarlarına gidip el hareketi çekerek saçma sapan pozlar da vermişler.
netice itibarıyla bir şekilde yakalanmışlar tabii. o kan fobisi olan 9 yıl, diğerleri ömür boyu hapis cezası almışlar. içlerinden bir tanesinin zengin piçi falan olduğu söyleniyor ki babasının doğum gününde hediye ettiği arabayı kullanmışlar cinayetleri işledikleri süre boyunca.
en.wikipedia.org/...
3.bp.blogspot.com/...
↑