kayıt

kutup sözlük yazarlarının oylama konusundaki duyarsızlığı

  1. 1
    gün gibi ortadadır.

    evet, gençler...uzun zamandır böyle üzücü bir durumun içerisinde bulunan biri olarak, daha fazla dayanamayarak bu girdiyi gireceğim. eminim ki hepiniz özünde iyi insanlarsınız. müsadenizle önce yazarlığınız hakkında bir iki kelam etmek isterim.

    yazar olarak burada ve başka sözlüklerde bulunuyorsunuz. güzel, aferin size. lakin yazar olma olayını gerçek manası ile gerçekleştiriyor musunuz? asıl soru bu. yani, yazıyor musunuz? gözlemlediğim kadarıyla bi bok yapmıyorsunuz. tüm gün online olup da bir iki satır karalamaktan acizsiniz ve kendinize ''yazar'' diyorsunuz. aranızda amacı sadece eğlenmek olanlar var, ne yazık ki yazmadığınız için onlar da eğlenemiyorlar. bilgi paylaşmak, bilgi alışverişi yapmak isteyenler var, onları da siklemiyorsunuz. paşam, çok afedersin ama ne yarrak yemeye ''yazarım ben yea'' diyorsun.

    sol frame'de şahane bilgiler oluyor bazen, siklenmiyor. gelin geyik yapalım diyoruz, bu uğurda başlıklar açıyoruz iştirak eden yok. sağ frame'e gidiyoruz, iki geyik yapalım diye, yine aynı adamlarla döndürüyoruz muhabbeti.

    ''ya ben yazmıyorum, sadece okuyorum'' diyenler var. yav he he. yazmayanlar yüzünden, yazan yazarlar ''abi kimin için, ne yazacağım'' diyor. adam haklı. sol ve sağ frame olmak üzere iki frame'mimiz var, tanımda zorlanıyorsan diye...yok, yok yani orada yazan da yok. okuyan da yok. oylayan da yok. yazan kişiler, haybeye yazmıyorlar. okunsun, oylansın diye yazıyor. bu amına kodumun butonları boş yere yok. beğenmedin mi hemen ateşli'yi daya. bu kolay iş. bunu da yap yapma demiyorum. lakin ''yazılanları çok beğenmedim'' diyenler var. ulan o zaman ver ılığını. demek ki ne yazılanlardan aşırı derecede rahatsız olmuşsun, ne de bağrına basacak kadar çok sevmişsin.

    kutup sözlük'te yazar olarak kalacaklar için güzel bir önerim var. hani, diğer sözlüklerden bizi ayıran ne olacak diye soruluyor ya, hah bu belki de oylama konusundaki hassasiyetimiz olur. zaten büyük bi farklılık olarak çift frame'e sahibiz. yazarların birlik ve beraberliği için bir şeyler yapalım deniyor, yazar yok ki amına koyum, birlik beraberlik olsun. kankasını yanına alan, yine kendi arasında muhabbete başlıyor. bu kadar da olmaz ki amk. neyse. kutup sözlük'e gönül veren, kutup sözlük'te kalıcı olacak yazarlaradır bu çağrım. oylanmamış girdi kalmasın. sağda olur, solda olur, yazılanlar yok yere yazılmış olmasın.

    neyse konu dağılmış, başka yerlere girmiş olabilir, olur öyle. yazarsanız, yazın, okuyun, oylayın. yani özetle yazar olmanın gereklerini yerine getirin.

    allons y!!!