kayıt

25 mart 2019 ayk duyurusu

  1. 3
    Girdiğiniz girdilere el koyduk, silmenize ve taşımanıza izin vermiyoruz, bunun yanında girdilerinizi -emeklerinizi- kaybetmekle sizi tehdit ediyoruz ki burada yazmaya devam edin duyurusu.

    Buraya emek verenleri arada bakanlardan ayırma yöntemi olarak arada bakanları Robin hood saçmalığına devretmeyi kullandık cümlesini keşke kendileri kursalardı da saçmalığı fark etselerdi.

    Yönetim saçmaladı, bu kendilerine bildirildiğinde "yooo çok da güzel oldu tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım" havasına girdi. Zararın neresinden dönülse kardır. Doğru bir duyuru için beklemedeyiz.

    • Merhaba ben ayk

      En büyük özelliğim olmayan bir şeyi söylememek :)) kim size yazarlar Robin hood olacak dedi sevgili müsavi taşan bu kısmı çok merak ediyorum :)
    • Kalıcı olarak kapandığında ismimiz kalacak yani? Ne zaman Robin hood oluyor bir hesap peki?
    • Sözlükte Robin hood sadece silme talebi iletilirse oluyor. Hesap kapanması demek girdilerin ilgili nickte kalması sözlüğümüzde. Yani hiçbir duyuruda biz Robin hood ya da hesabı silinecektir demedik. Hesabı kapanacak dedim özellikle.
    • Pekala, girdiyi okuyanlar buradan doğrusunu görsünler öyleyse. Sözlüğü mahvetmeden çöküyorsunuz yani girdilere, o da güzel.
    • Son cümleniz pek hoş olmadı sevgili müsavi taşan

      Biz girdiyi düşünsek yazarların kalmasını ve geleceği o günü beklemeyi tercih ederdik. Biz yazarın kendisine ait her şeyi burada bırakıp emekleriyle hatırlamayı tercih ettik. Şayet burada olmayı istiyorsa yine gelebilir süreci var ancak istemiyorsa kimseyi tutamayiz.

      İyi geceler