kayıt

ayrılık kalana mı gidene mi koyar

  1. 20
    Her an herkese koyabilir.

    Birinin gidiyor oluşu duygusuz bir öküz olduğu anlamına gelmediği gibi kalıyor oluşu da aşkından öldüğü anlamına gelmez.

    gitmek bazen cesaret ister.

    Kim söyledi ilk bilmiyorum ama Yaz bunu güzel söz.
  2. 19
    Kalan’a da giden’e de olumsuz etki oluşturabilir.Kalan gidenden ziyade sevgisini hala bitirememiş olan için büyük bir acıdır.
  3. 18
    Kimseye koymaması dileğiyle.....
    Kalana veya gidene değil ama kafasında ilişkiyi bitiremeyene ya da hala sevene koyuyor galiba. Artık sevmiyorsanız gitseniz de kalsanız da dünya size güzel.
  4. 17
    Sevenin amına koyar.
  5. 16
    Her ayrılık için aynı şeyin geçerli olması mümkün değil. Şahsen önceki ilişkimde giden ben oldum tek yolu buydu çünkü. Yoruldukça ilişki daha kötüye gidiyorsa son kaçınılmaz oluyor ne yazık ki. Ilıklık yapmayayım bu gece diyorum arkada cengiz kurtoğlu çalıyor aldık başa belayı. Demem o ki ilişkinin bitmesi için makul sebepler varsa ayrılık gitmek zorunda olana koyuyor. Hadde eyv behlül kaçar.
  6. 15
    (bkz: gelene geçene)
  7. 14
    "bana koymaz" diyene
  8. 13
    kalana tabi ki de. gidene neden koysun allaşkına ya.

    ha bir de kalanın günlerce kafasını gondikleyeceği yakın arkadaşına koyacaktır elbet. bir ilişkide en üzüldüğüm taraf kazığı yiyenin yakın arkadaşıdır her zaman.
  9. 12
    ne demiş Sergey Ignashevich, "Gitmekle gidilmiyor ki, gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır..."

    diyor ve ılgıt ılgıt esen yele karşı tüpürüyorum...
  10. 11
    kalana koyar tabi.

    işiniz gücünüz duygusallık.
  11. 10
    mantıklı ve belirli olgunluğa ulaşmış insanlara koymasa da bana ve seven bütün gelişmemiş kaderdaşlarıma koyacaktır. kalanı gideni yalaaan
  12. 9
    her iki durumda da olan bana oluyor. kalan olmuşum giden olmuşum çok fark etmiyor.
    gittiğimde de deli gibi üzüldüm kaldığımda da.
  13. 8
    kalana koyar. giden yeni yerler yeni kişiler tanımanın, farklı ortamlarda bulunmanın verdiği yenilenmişlik hissiyle zaten devam edebilir.

    ama kalan.. anılarda ona kalır. anıların yaşandığı yerde devam etmekte.. aynı dolabı kullandığın adam gider, eşyaları kalır. o dolabı her gün açıp kapatmaya sen devam edersin. ama o gitmiştir. senin geçmişinin olmadığı hatırlatmayacak yeni anılar biriktiriyordur yeni yerinde. ama sen aynı yerde onunla olan anılarına, onsuzluğu ekleyerek yenisini koyuyorsundur. üstelik kimse bilmediğinden ve siz müthiş bir ikili olduğunuzdan herkes inatla ondan bahsetmeye devam eder.

    kalana zor sözlük. her zaman ona zor.
  14. 7
    yerine göre, kalana da koyabilir, gidene de.
  15. 6
    genelllikle ikisinede koyduğu olur.
  16. 5
    hiç birisine koymaz.koysaydı gidilmezdi heralde-ahahahaha bu da kapak olsun benden-. yerine yenileri beklenir itinayla.
  17. 4
    (bkz: dışı seni, içi beni yakar)
  18. 3
    en son lafı sokana daha sonra koyar.
  19. 2
    (bkz: önce kalana)
    (bkz: sonra gidene)
  20. 1
    başlığa sorunsal diye eklenti yapmadım bende sizler kadar baydığının farkındayım.

    fakat derinlemesine düşünüldüğünde içinden çıkılmaz bir hal söz konusu burada. işimize geldiği gibi konuşursak vereceğimiz cevap net

    kime göre neye göre ?

    ama biz bu tarz sıradanlaşmak yerine olayın temeline inelim. ayrılık bir çok kez ilişkileri yıpratır bazı bazı mazoşist ilişkileri ise birbirine daha çok bağlar. acı bir gerçek vardır ki ayrılık en çok gidene koyar.

    sebeplerinde de bahsedelim ;

    pişmanlık , nefret , vicdan azabı , ego.

    ötesi yok gibi.