kutup sözlük yazarlarının ilginç rüyaları
- 326Konumun belli olmadığı bir yerde, kocaman bir gemide işe başlıyorum. Gıcır gıcır kıyafetlerimi giyiyorum ayağımda parlak ayakkabılar, sonra geminin içinde dolaşmaya başlıyorum ne iş yaptığımı bilmeden. En üst kata çıktığımda aşağıdan çığlık sesleri geliyor bi bağrış çağırış. (Bu arada açık denizde yol alıyoruz) Aşağı kata iniyorum tam o anda elinde kürekle birlikte yetkili birisi olduğu suratından belli olan biri bana doğru yaklaşıyor. Küreği elime tutuşturuyor "beni takip et" diyor.
Sonra geminin uc kısmına doğru ilerliyoruz; geminin arka kısmına tutunan tirmanmaya çalışan onlarca mülteci var. "Ben ne yapıcam" demeye kalmadan küreği elimden alıp insanları spatulayla kazir gibi denize atmaya başlıyor yanımda ki adam. Sonra bana veriyor küreği. Dehşetle izliyorum manzarayı. Kürekle, geminin kenarlarına tutunmus tırmanmaya çalışan insanlara vuruyorum, vurduğum kişi düşüyor geminin arkasında kalıyor. yalvarır gözlerle bana bakıyorlar. Yalvarircasina ellerini uzatıyorlar suyun içinden. Ben hem ağlıyorum hem vuruyorum.
Bu coğrafya bizi delirtti... - 327Tamamını hatırlamıyorum ama rüyamda ambulans beni kaçırıyordu.
- 328Adnan oktarın tutuklandığı hafta, rüyamda okuldaki hoca bana slayt ödevi veriyordu. Slaytı sunduğum anda sınıftakiler bana maşallah felan diyordu. Sonra sınıftaki tüm kızlar dans etmeye başladı. Böyle saçma bir şey xd
- 329Çocuğum vardı. Ne alakaysa artık
- 330gizem ablayI gordum. bir odada yuzunu gormedigim biri vardI bir de onun avatarIndaki penguen yani o. neyse iceri girdim yuzu gorunmeyen sahIs gizem abla sozlugu bIrakIyomus dedi. nedenini ogrenmeye calIsIyodu ama tabii cevap alamadI, sonra 2 gun sonrasIna gittik cidden bir sey yazmamIs. canIm sIkIldI.
- 331Rüyamda çok garip bi ruh hali içindeydim. Cinsiyet değiştirmekle değiştirmemek arasında gidip geliyodum. güya kendimi erkek gibi hissediyormuşum ama ameliyat olmak hormon almak hepsi çok zor şeylermiş bunları kaldıramazmış gibi hissediyormuşum.o kararsızlığın verdiği stresle uyandım.
şimdiye kadar gördüğüm en en ilginç rüya bu oldu. - 332tecavüze uğramak üzere olduğum ve iki kişiyi öldürüp, ne alakaysa, patronumdan dayak yediğim, sonunu sonrasını hatırlamadığım henüz görülmüş taptaze rüyadır.
- 333Ekşi sözlük'te yazarlık yaptığım rüyadır. Sonu gelmeyen entrylerim vardı falan. Kabus resmen kabus.
- 334bandIrmaya tatile gitmisim 1 haftalIk. daha 3 gun olmus ama sIkIntIdan patlamIsIm, habire carsI pazar gezip oyalanmaya calIsIyorum. lan ben ruyada bile tatil yapmaktan sIkIlIyorum adeta.
bunu da 3 gun once mi ne gordum. - 335ruyamda oglum olmustu. ama evli degildim babasI kim bilmiyorum, ruyanIn dogum anIndan sonrasInI hatIrlIyorum sadece. tuhaf olan, benim haricimde bilen herkes olayI cok dogal karsIlIyo. xd
- 336Yüzümü yıkıyorum, musluğu kapatırken lavaboda kütüphaneden aldığım kitabı görüyorum, çoktan ıslanmış, geç fark ediyorum, kitabı kuruması için kalorifer peteğinin üzerine bırakıyorum. İlginçti.
- 337Küçük bir çoçuk gördüm
Küçüklüğünü bilmeyen bir küçüklükteydi
Ama makas kullanabiliyordu fevkalade
Ve erkekti bu çoçuk
Bir kan birikintisine
yansıdığında gördüm dudaksız yüzünü ve gülüşünü
O kan ki kasıklarının ortasından boşalmaktaydı
Ve kestiği siki aynı kanda yüzmekteydi
Dudaklarıyla - 338Neredeyim bilmiyorum ama bir sofra hazırlama telaşı var, Yanımda da sevgilim, ben ekmek çiğniyorum, yalnız ekmek, o da yardım ediyor birilerine, sonra beni sokuyor bir tuvalete, uzaklaşıyoruz kargaşadan, bir anlığına, üzerime eğiliyor sevgiyle, üzgün, ben itiyorum onu, ağzım dolu çünkü, nefes alamıyorum, ama o ağlamaya başlıyor, ağzımı boşaltıyorum hemen, öpmeye başlıyorum onu, boynundan en fazla, lezzetliydi, sonra bir sokakta buluyoruz kendimizi, sevgilim bana göğüslerinin çok mu küçük olduğunu soruyor, olması gereken diyorum, gelinlikli bir kadın başka bir kadın tarafından beceriliyor ulu orta, ileride başka bir sarışın bana bakıyor dik dik, tam o esnada teyzemlerin sokağından geçiyoruz ve teyzemgil dış kapıya birikmişler, beni görmelerini istemiyorum ve adımlarımı hızlandırıyorum, sevgilim artık benimle değil, saptığım yol bir dağ yoluna dönüşüyor, ince ve çok kıvrımlı ve temiz bir yol ve uzun, birkaç kişiye rastlıyorum, baştan aşağı siyah giysiler içindeler, tekin olmadıkları belli ancak kendi davalarını konuşuyorlar, korkum kısa süreliğine bitiyor, onlara katılıp yola devam ediyorum, gittikçe artıyor siyah, bir sürü silahlı insan, bir çatışmayı seziyorum geç de olsa, ters yöne yürümeye başlıyorum, geldiğim yol başka bir yol artık, ve bir başkaları gelmekte oradan, birkaç şehir ismi duyuyorum, birkaç başka şehir insanı görüyorum, giresun, rize, anımsayabildiklerim bunlar, tüfekleri var, olta benzeri bir başka silahları da, bir çarpışma içi fakat hissedilmiyor, korkum geliyor tekrar, yoldan çıkmak istiyorum, mümkün olmuyor, dağlar çıkamayacağım diklikteler ve aşağıdan gelenler var, sonrası yok, ilginç. Üst üste rüya görmeye başladım şu sıralar.
- 339binali yIldIrIm'a 13 nisanda mazbata verilecegini gordum bu bir vahiy mi yoksa tersi mi cIkacak bekleyip gorecegiz.
cok beklememize de gerek yok hem.
ama siyasetin artIk ruyalarIma kadar girmesi sIkIcI bir olay. - bu iş uzarsa mazbata mazbata diye sayıklayarak uyanabilirsin.
- umarim oyle olmaz xd
- 340Birkaç hoca ve sınıf arkadaşımla birlikte dersin ortasındayken hadi pikniğe gidelim tarzında konuşma geçiyor. Sonra birden bir dağ yamacında oluyoruz. Herkes birbirine gülerek yemek yediriyor. Sonra birden bir arabanın içinde oluyoruz ve baştaki insanlar farklı kişiler oluyor. Arabayla eski bir dostun evine gidiyoruz arabadakilerle eski arkadaşın bir bağlantısı olmasada. Gidiceğimiz yere ulaşınca arabadan inerken arabadakiler annem babam ve teyzem oluyo. Eve girdiğimizde ev birden sınıf tarzında bir yere dönüşüyor ve ders işlenmeye başlanıyor. Ders işlenirken önde eski arkadaşımın oturduğunu görüyorum ve benimle konuşmaya başlıyor. Ben de mutlu oluyorum aramızdaki sıkıntılar düzeldi diye ama yanımdaki arkadaşım benim çok salak olduğumu söyleyip beni kullanmaya çalıştığını,eski arkadaşımın, söylüyor ben de ona hak verip üzülüyorum.
- 341Rüyamda çin mafya liderinin kapatmasıydım. Dost hayatı yaşarken evlenmek istedi benle. Ailesi buna sıcak bakmıyordu buda ben üzülmeyeyim diye abur cubur getiriyordu sürekli. Çin, teknoloji devi olunca evde de cipsimi yoğurtlu sosa batırıp bana veren bi robot vardı. Yedirmiyodu sadece banıp veriyordu. Cips yerken ağlıyordum bu neden ağzıma kadar götüremiyor diye.
- 342gecen gece annemle nietzsche hakkInda konusuyoduk (bakmadan yazdIm adInI yanlIs olabilir ama anladInIz) sabaha kadar ruyamda onu gordum. nasIl hatIrlamIyorum ama gordum yani. ulan....
- 343liseden arkadaslarIm elmyra, esranur, hilal ve aylini gordum.
once esranur'la bir sIrada oturuyoruz. okuldayken elmyra ile beraber otururdu ve iyiydi aralarI. ama ruyamda kavgalIlarmIs. elmyra benim aracIlIgImla esranura mesaj yolluyor kagItta. niye kustuklerini merak ediyorum, ama sormuyorum da.
sonra teyzemlerin apartmanIn arka bahcesine gidiyorum. orda bir piknik masasInda aylin ve hilal karsIlIklI oturuyolar. gidip hilalin yanIna oturuyorum. biraz konusuyoruz sonra 'ben sonra gelirim' diyip gidiyorum. aylin baya guzel gorundu gozume hayIrdIr umarIm diyorum. bu arada lise bittiginden beri gormuyorum bu iki elemanI ve gormeyi de planlamIyorum.
neyse sonra gittim, sigara aldIm geri geldim bahceye. giderken de yolda bir evde elmyra'yI gordum bir suru kedi mamasIyla. xd. bahceye tekrar dondugumde aylin de hilal de yoktu, ben de zaten uyanmIsIm.
birkac gundur manyak kasvetli ruyalar gordugumu dusunuyodum. bu iyi geldi. - 344ruyamda sInava giriyodum. en kalantor hocanIn edebiyat sInavI. bir fabl yaz'dI sorulardan biri, onu yazdIm. sonra 4 soru daha var sanIyodum, megerse 10 imis ve bosluk doldurmalarla falan daha bile fazla oluyor. tum bunlar da fransIzca bu arada. bir de bunlarI ayrIca silinmeyen tukenmezle yazacaksIn diyor.
sonra dedim ben yetistiremicem. dedi zaten saat 7'ye kadar zaman var. baktIm 3 saat daha. sonra millet teker teker cIktI (yapamayarak)benim de eteklerim tutustu, devamInI bilmiyorum. uyandIm.
o an napolyon bonapart'I bir kez daha anladIm
Napolyon Bonapart bile savaştan değil ama sınavdan korkarım demiş
neyse gidip yenilerini gorecegim birazdan umarIm boyle korkutucu olmaz. - bazIlarInI hatIrlamIyorum,mesela bugunkunu hatIrlayamadIm. ama ruya gunlugu tutunca daha cok hatIrlIyosun. :d
- 345annem gece kulübünde geçenlere uyuşturucu satıyordu müdahale etmeye çalışıyor ama edemiyordum da
- 346bir bufedeydim aziz yIldIrIm iddaa mI loto mu toto mu oyle bir sey oynuyodu yanImda. sonra bIraktI gitti oynadIgI kagIdI. bunu yatIrayIm bu adamIn bildigi vardIr zengin olurum diye dusunuyorum. kagIdIn yarIsInI kursun kalemle yazarak doldurmus.
sonra uyandIm. bunu hatIrlIyorum lan keske ne yazdIgInI hatIrlasaydIm, gider oynardIm. - 347Yarım saat uyudum uyumadım halkanın türkiye versiyonunu çektim abv.
Sabah olmuş kafama saplanmış çivili bi tahtayla uyanıyorum ne oluyor amk derken annemin odasına gidiyorum. Kanlar içerisinde uzun siyah saçlı bir kız aynısını anneme yapmaya çalışırken kafamdaki çivili tahtayı çıkarıp kıza dalıp anasını s...
Annem benim kırmızı çizgim üzgünüm çocuk. - 348halamlarIn yazlIk evinin ordaydIm. arka giris cok uzak ortadaki kapalI sadece araclar giriyor. ondekinden girmem lazIm diyorum siteye, sonra oraya ulasamayIp arkadan giriyorum ama ordan da onlarIn blok'u bulamIyorum. kayboldum baya. denizin orda tanImayan komsular kimsin diye laf atIyor vb. tam bulmusken uyandIm. lan lucid ruyanIn basladIgI yerde uykum bitiyo.
- 349tupac, biggie smalls, eazy e, dmx, methot man, wu tang grubunun diğer üyeleri, eminem ve ben ikiçeşmelik'te bizim terasta rakı içiyoruz. methot bi yandan cigara yapıştırıyor. ben kuzu şiş pişiriyorum. ortam güzel. muhabbet koyu. 5. dubleyi devirdikten sonra eminem ağlamaya başlıyor. "noldu" diye soruyorum.
"ben niye zenci değilim ha söyle neden!" diyor... elimi omzuna atıyorum. "üzülme tavşan diyorum, bende değilim nolmuş... gel seninle yürüyelim biraz açılırsın, abur cubur birşeyler ye...
sabaha doğru bucada kelle paça içiyoduk, acayipti.... - 350dün gece gördüğüm rüya baya ilginçti ama hatırlamıyorum. siz nasıl rüyalarınızı hatırlıyorsunuz hatırlamayın rüyalarınızı çok yorulursunuz dinlenemezsiniz.