kayıt

gözlük vs lens

  1. 26
    Kesinlikle gözlük arada soğuk havada buğulansa da seviyorum gözlüklerimi
  2. 27
    Kimseyi görmemek.

    Evet 2 numara miyop astigmat gözlerim. Kimseyi görmüyorum hayattan çok memnunum. Gözlerimi de kısmıyorum direkt görmüyorum.
  3. 28
    Gözlük bende baş ağrısı yapıyor. Akşamları evde gözlük kullanıyorum ve baş ağrısı kaçınılmaz. Lens ise rahatlık resmen hem göz hareketlerimi kısıtlamıyor, bir yeri görmek için boyun hareketine gerek kalmıyor. Yağmurda buğu, damlacık derdi yok. Yazın terletme derdi yok.
    Her türlü lensin alacağı karşılaşmadır.
  4. 29
    şu versusa "gözlük" cevabını verenleri gördükçe bilgisayarın ekranına yumruk atmamak için kendimi zor tutuyorum. kusura bakmayın ama öyle. 7 sene gözlük kullanmış, 4 senedir de lens kullanan bir insan olarak bu ikisini en iyi ben kıyaslarım. lens siker arkadaşlar. lens alır. lens amına koyar ortalığın. ben gözlük kullanmadığım her bir gün için pişmanlık duyuyorum. beni lense teşvik eden insanlara her gün dua ediyorum. yani gözlüğü bir aksesuar olarak gören, gözlükten hoşlanan insanları anlayabiliyorum ama gözlükle rahat edememesine rağmen lense ön yargılı yaklaşanları anlayamıyorum. arkadaşlar yapmayın. lense kullanmaya ikna edilmek isteyenler bana mesaj atsın. sizi ikna edip büyük bir rahatlığa kavuşturmak ve sevap kazanmak istiyorum. gözlükle hayat geçmez. gerçekten geçmez.
    • bu ne şiddet bu ne celal ayol. ahhsksjsksjs
  5. 30
    benim gibi unutkan biri için gözlüktür. hem gözlük aşığı biriyim ben . (bkz: entry ve nick uyumu )
    eğer gözlüğü doğru seçerseniz sıkıntı çekmezsiniz ve gözlüğe kolay alışırsınız. (yağmur, sıcak-soğuk ortam geçiş aşamasını saymazsak)
  6. 31
    Lens diye ölüp bitmiş, kullandıktan sonra ise nefret etmiş biri olarak gözlük alır diyeceğim versus.
    Estetik açıdan lens ile kıyaslanamaz tabii ama rahatlık açısından lens asla bir gözlük olamaz.

    Zaten gözlük ile banyo yapmaya ve uymaya çalışmış, gözümde ilken gözlüğüm nerede diye yana döne gözlük aramış biri olduğum için artık kendimden bie parçam olarak görmeye başladım.
    O yüzden artık lens biraz şov olur.
  7. 32
    Gözlük.

    Direkt gözlük.
  8. 33
    mecburiyetten lens dediğim versus.
    çünkü; migrenim olduğundan mütevellit gözlük takamamaktayım. Hatta kahkül kestirememekte, çok dar boğazlı şeyler giyememekte, saçlarımı sıkıca toplamayamamakta, ağır kolyeler ya da küpeler takamamaktayım. çok dertlyim çok. Her sabah o şeyleri gözüme takmaktan gına geldi.
    • lazer araştırdın mı hiç??
    • benimki de küçük numara, 1 ama sanırım olacağım.. no-touch diye bir yöntem var, dış katmanı kesmeden yapılıyor..
  9. 34
    üşengeç olduğum, az uyuduğum, acelemin olduğu günlerde gözlük kullanırken; futbol, basketbol oynamak için, kıpkırmızı gözlerle uyanmadığım günlerde ve acelemin olmadığı zamanlarda lens takıyorum.
    dışarıda yağmur falan yağıyorsa lens takmak tabi ki daha mantıklı.
    bilinen şeyleri tekrar yazmaktan çekinmeyen beeblebrox aktardı. herkese iyi günler.
  10. 35
    Her ikisi de değil. 5 adım ötemi bile göremeyecek kadar miyopken hiçbir şey kullanmıyorum. Her şeyi görmek istediğim gibi görüyorum, görmek istemediklerimi zaten görmüyorum. Böylesi daha eğlenceli.
  11. 36
    Benim için bu versusun galibi gözlük. Arada bir lens kullandığım da oluyor ama. Saçlarım kısayken siyah takım elbise içine beyaz gömlek, siyah kravat ve kemik çerçeve gözlük kombinimle Clark kent karizması yakalayabiliyorum. Arada bir çerçevesiz kullandığım gözlük de bana entelektüel bir hava katıyor. Lens daha çok yazın tercih edilesi gibi.
  12. 37
    Migrenimden dolayi gozluk takamadigimdan mutevellit lens demek zorunda oldugum versus.
    Evet yan yatarak bir seyler seyredebilmenin de kolesiyim ayrica.
  13. 38
    lens kullanmadım ama bence ikisi de değil. hiçbir şey kullanmama gerek kalmadan sabah uyandığımda her şeyi canlı ve net görmek istiyorum.
    uzun yıllardır gözlük kullanmak zorunda kaldığım için kanayan yaram.
    ama bir gün net görmeye başladığımda (lazer yaptırmak gibi) sanırım gözlerim bu mutluluğa dayanamaz ve ağlar....
  14. 39
    lazer yaptırmanın kazanacağı versus.