kayıt

5 mayıs 2019 galatasaray beşiktaş maçı

  1. 1
    spor toto süper lig 31. hafta maçı. derbinin başlama saati 19.00.
  2. 2
    4-1 bitecek karşılaşmadır. Goller: onyekuru, fernando, feghoului x2. Bejeke'de kral affetmez. Golünü atar, sevinmeme şovunu yapar.

    Olur da bejeke kazanırsa çok pis sevinir ama. iyi tanırım kralı.
  3. 3
    Çok fena 01:07 aydınlanması yaşadım bu maçla ilgili.

    Gsmiz 3 1 tiner jkspor

    O kadar net ki her şey. Yumruk şov yapan Fatih hoca görüyorum maçtan sonra hakem diye ağlayan oyuncular ve yorumcular var.

    Çok fena hissettim maçı. O yüzden bitti benim için.
  4. 4
    beşiktaş'ımın en az 3 çocuk koyacağı maç olacaktır. Umarım hakem maça gölge düşürmez. yosmalar ne zaman kazansa ya haksız bir kırmızı ya da penaltıyla kazanıyor. konya'ya gidip isabetli şut atamadan geri dönen takımın şampiyon olması kadar rezalet bir olaya 2019 yılında tanıklık etmek istemem.
  5. 5
    0-0, 0-1, 1-0 ya da 1-1 gibi skorlarla biteceğini düşündüğüm karşılaşmadır.

    medipol başakşehir maçını cuma günü oynuyor. beşiktaş-galatasaray maçı ise pazar günü. cuma günkü maçtan çıkacak sonucun maça dair hissedilir bir baskı unsuru oluşturacağı doğrudur. medipol başakşehir'in kazanması, berabere kalması veya kaybetmesinin; gerek beşiktaş'a, gerekse de galatasaray'a yönelik farklı yönlerde tesirleri olur. maçın skorunu açık ve net şekilde şimdiden tahmin eden kişilerin bu ayrıntıyı gözden kaçırmaları tuhaftır, önemle duyurulur.

    diğer taraftan hafta içi galatasaray'ın kupa maçı olduğu detayı da önemli.

    dolayısıyla şöyle kabaca bir bakıldığında, her ne kadar arada 1 puanlık fark olsa bile; galatasaray'ın kendi sahasında oynuyor olma avantajından başka bir avantaja sahip olduğuna inanmıyorum. kaldı ki bu durumu da net olarak bir avantaj görüp görmeme hususunda şüphelerim var.

    yani, "galatasaray şampiyonluk iddiasının olduğu anlarda sahadan istediği sonucu alır," şeklinde süregelen genellemeye belki de uzunca bir aradan sonra ilk kez bu denli uzak olduğumuzu düşünüyorum. üzülerek söylüyorum ki bu maç, o maçlardan biri değil. hele ki yukarıda bahsettiğim iki faktörün galatasaray aleyhine işlemesi durumunda hiç değil!

    elbette ki beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. fakat ola ki bu gerçekleşirse ve gelecek sezon uefa şampiyonlar ligi'ne direkt katılabilirsek şayet; yanımızda ligde oynayacağı maç için avrupa maçına yedek kadroyla çıkacak medipol başakşehir'i değil, avrupa'da başarı elde etmek için elinden gelen çabayı sergilemekten zerre çekinmeyen galatasaray'ı görmeyi tercih ederim. bu durum biz şampiyon olsak da geçerli, biz ikinci olsak da geçerli...

    sonuç olarak, beşiktaş yensin isterim. ancak sahadan istediğimiz sonucu alamazsak da ikincilik de bu çok sıkıntılı geçen sezon adına önemli bir başarı olur.
  6. 6
    (bkz: üst olur üst)
  7. 7
    ortada iki takımın da birbirine üstünlük sağlamadan tamamlayacağı maç olacaktır. favori iddaa oranlarından da anlaşılacağı üzere açık ara galatasaray ama favoriler her zaman kazanamıyor. buradaki fark galatasaray için beraberliğin sorun teşkil etmememi ama beşiktaş için beraberlik çok büyük sıkıntı yaratır bu maçtan sonra tüm maçlarını kazansa bile şampiyon olamaz. 2 veya 3 kırmızı kart beklediğim de doğrudur.
  8. 8
    1-2 besiktas alir diye dusunuyorum. burak yilmaz'in bir golu var.
  9. 9
    bir maç.
  10. 10
    Şanlı Gsmizin bereketiko jimnastik kulübüne acımayacağı şampiyonluk maçıdır.
  11. 11
    galatasarayın yenip liderlik koltuguna oturacagı mac olacaktır. gecen senede bjk ve basaksehir ile kendi sahasında oynamıstı gs ve kazanmıstı. tek gollü mac bekliyorum acıkcası. gs 1-0 alır.
    edit: 2-0 kazandık.
  12. 12
    beşiktaş'ımız kazanırsa şampi.

    he bir de arya stark ölüyor.
  13. 13
    Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne.

    Beşiktaş'ın ilk 11'i: Karius; Gökhan Gönül, Mirin, Vida, Caner Erkin; Atiba, Necip; Lens, Dorukhan, Ljajic; Burak Yılmaz.
  14. 14
    tatsIz tuzsuz mac oluyor 30dk gecti bile. 30 dkdan sonra gs az kalsIn atIyodu ama :d
  15. 15
    Hakemin Beşiktaş'ımı çatır çutur harcadığı maçtır. haram yediğin lokmalar çoluğundan çocuğundan çıkar inşalllah. karın 5 lira için saksoya muhtaç olsun
  16. 16
    hakemin belhanda'ya çıkardığı haksız kartı midem kaldırmadığından kapadım. Rezillik.
  17. 17
    böyle hakemin doğuranıyla da avradıyla da 7 düvel cima eyleyesice bir maçımsıdır. 100 yılın kasaplığı döndü 45 dakikada. daha önce bu kadar operasyon çocuğunu bir arada görmedim. bari niyetini belli etme kancık köpek.
  18. 18
    Hakemin kart tercihleri kötüydü.Özellikle Vida'nın kartı haksızdı. taç ve gol tertemizdi. Top en son Caner'e temas ediyor.
  19. 19
    yazılanlara bakılırsa beşiktaşın dağıtılmakta olduğu bir maç oluyor.
  20. 20
    Ülke gündemini değiştirmek için olaylı bir maça ihtiyaç vardı, gerçek oluyor.1-2 hafta oyalar artık bizi. Vardı, yoktu derken ittirirler aradan.
    Ekonomi, khk, zamlar, vergiler, şehitler de neremize girerse artık...
  21. 21
    Kutlu Galatasarayımızın kuş kafeslediği bir maç.
  22. 22
    Maç değil komedi filmi izledik..
  23. 23
    Beşiktaşlı oyuncuların taç görünce laga girdiği maç.
    Gsmizin 2-0 galibiyetiyle sonuçlanmıştır.
  24. 24
    üstünden 1 yıl geçen maç.

    beşiktaşlı futbolcular hala taç bekliyolar mı acaba?