kayıt

ahmet hamdi çamlı

  1. 5
    Ahmet Hamdi çamlı'nın Osmanlı döneminde kalma 272 senelik tarihi çeşmenin restorasyonunu yaptırıp, kitabesine de babasının adını yazdırması skandalına (u: #1914733) 2. Abdülhamit’in torunu Orhan Osmanoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

    twitter.com/...

    Tabii bu arada Ahmed Hamdi çamlı boş durmadı ve kendisini şu tweetler ile savunmaya çalıştı:

    twitter.com/...

    twitter.com/...

    twitter.com/...
  2. 4
    Ahmet Hamdi çamlı iki sene önce restore ettirdiği Vezir Çeşmesi’nin yeni kitabesinin çalışması sırasında yenilenen kitabede çeşmenin kurucusu Osmanlı padişahı I. Mahmud’un isminin yanına babasının ismini de ekletmiş.

    twitter.com/...
  3. 3
    (bkz: 1 kasım 2020 ahmet hamdi çamlı twitter paylaşımı)

    türkan şoray'a "çamuriyetçi, hdpkk'cı, amerikancı, israilci, emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti" yakıştırmasını yapan milletvekili.
  4. 2
    trump ın yaptırım tehditiyle ilgili olarak "Eşkıya lisanı bu. Biz tanırız bu lisanları. Cumhurbaşkanımız da çok iyi bilir. Kasımpaşa'da doğmuştur. Ben de Fatih'in çocuğuyum, İstanbul çocuğuyum" "Bu tip konuşmaları çok duymuşuz. Rüzgar konuşmalar, tehditkar konuşmalar, eşkıyaların konuşmaları" ifadesini kullanmıştır.
    www.cumhuriyet.com.tr/...
  5. 1
    ocak 2017 anayasa değişikliği görüşmeleri sırasında, tbmm'den şahsi telefonu ile yeliz adeley isimli bir sahte hesabı kullanarak canlı yayın yapan adalet ve kalkınma partisi milletvekili.

    (bkz: yeliz adıyla tbmm'den canlı yayın yapan akpli)

    elbette ki, aşağı yukarı her adalet ve kalkınma partilinin olduğu gibi kendisinin de fetö yalayan bir twiti mevcuttur.

    işte o twit

    yalnız yelizin.. pardon ahmetin twiti extradan bir de gazete'ye kazte demesi gibi bi abukluğu barındırmaktadır.