kayıt

ben nasıl cesaret etmişim buna denilen şeyler

  1. 26
    (bkz: Nude)

    Kendine gelmesi guzel de karsi trafa gondermesi cok zor. Vallhi anliyorum kadinlarin nude gonderirken neden endise duyduklarini.

    Gonderenlere tekrar tesekkurler vallahi cok zor bu is. O degil gorumun gunden gune daha da guzel sekil almasi beni benden aliyor.
  2. 27
    Hayatimda bircok ornegi olan seydir.
    Yalniz bir tanesi var ki Oyle bir cesaret ornegi sergilemisim ki bakin su an ne oldugunu aciklayamiyorum bile.
    Ayni zamanda Rezil de bir insanmisim, harbiden nasil yaptim ben bunu?
  3. 28
    yazınca aşırı vasat kalacak ama ben mezuna kalmıştım arkadaşlar. bir de üstüne herkesin kötü dediği bir dershaneye, kulaklarımı tıkayıp sırf evime yakın diye gitmiştim. sonu iyi oldu aradan da baya zaman geçti ama bazen durup durup şaşırıyorum.
  4. 29
    çok fazla var ama iyi ki de var akılda kalan anı niyetine anlatılanlar genelde onlar oluyor.
    sabah evden okula diye çıkıp şehir dışına çıktığım çok oldu mesela. yolda başıma bir iş gelse ne derdim bilmiyorum o zamanlarda onu hiç düşünmedim. şimdi olsa yine yaparım galiba.
    evde kimse içki içmezken eve içki sokmam da sayılabilir. gece herkes uyuduktan sonra içmeye başlarım. bir keresinde çok sarhoş olmuştum uyanıp gelseler büyük rezillik olurdu. utanırdım onlara karşı her şeyden önce ama hala devam ediyorum yapmaya.
    otostop çekmek de sayılır. şanslıymışım güzel bir deneyim oldu.
    okuduğum okulda yediğim her haltı gidip aileme söylerlerdi sıkı takip de vardı. bir inşaatın alt katında sigara içip müdüre soru sormaya gitmiştim bire bir çözümlerde. bir daha olsa bir daha yapmam bunu ama. gereksiz gerilmiştim o zaman.
    konser anıları şehir dışı anıları var onlara hiç girmeyim. yaşamaya devam ettikçe böyle olayları da üst üste koya koya gidicem.
  5. 30
    4 ay 5 gün evvel yattığım sedye. Oraya yatmaya nasıl cesaret ettim. Halbuki giderken 3,5 ne kelime bildiğin 4,5 atıyordum ama içimden. Dıştan çok sakindim. Bunu biliyor olacaklar ki hastaları hemen bayıltıyorlar.

    Ha yine olsa yine cesaret eder miydim? Tabii ki ederdim.