kayıt

kısa boylu erkeklere verilebilecek tavsiyeler

  1. 3
    Bu gece erkekler üzerinden mi gidiyoruz ay en sevdiğim şey. :d:d

    Kompleks yapmayın. Bir de boyunuza bakmadan kadınları götü yere yakından korkacaksın diye yaftalamayın siz de farklı değilsiniz. Yok ben kısayım kompleks yapmıyorum kimseye laf da etmiyorum diye gelmeyin bana yapanlar var görüyorum da konuşuyorum sen yapmıyorsan sana lafım yok alınma hemen.
  2. 2
    'Kendinizi kahretmeyin' gibi tavsiyelerdir.
  3. 1
    önce kısa boy hakkında anneannemden küçükken işittiğim o güzel sözü söyliyeyim: "nabacak bea daha uzayıp ta. deve götü mü yağlaycak?" o dönemde basketbol oynasın diyen bi komşu teyzeye söylemişti bu lafı.

    tavsiyem ise çeşitli kimyasallarla kendilerini şişirip yürüyen üçgen peynir gibi gezmemeleri yönünde. kaslanmayı abartırsa halil mutlu gibi oluyor kısa boylu insan, sadece bu. boyla ilgili de espriler komiklikler maalesef hep yapılır, kompleks yaparsanız sancılı süreçler yaşanır yok yere. tutmayın küçük enişteyi diye bitiriyorum saygıdeğer kısa adamlar. bak başa da bi kısa adam geldi başbagan olarak. swh uzun adamların devri bitti artık. devir sizin devriniz.

    ama böyle bitmesin ya, boyun ne önemi var ki sevgimizin ve insanlığımızın yanında? cetvelle ölçülemeyecek değerlerimiz daha önemli.