kayıt

fenerbahçe'nin lig maçlarıni 21:45'e koymak

  1. 3
    sıcak havanın etkisiyle 20:00' a çekilen anadolu kulüpleri maçlarıyla beraber yayınlanmaması için digiturk' un futbolseverlere kazığı.

    avrupa arenasıyla karşılaştırmamak lazım bu olayı, oradaki yayın saatleri tamamen pazarla ilgili durum. dünya derbisi dediğimiz gs-fb maçını hangi ülkeler yayınlıyor?

    hadi fenerbahçe' yi anladık stat merkezi bir konumda, bulunduğumuz iklimden dolayı havalar sıcak diye o saate koy ama 18 ağustos 2013 beşiktaş trabzonspor maçı' nı 21:45' e koymak nedir arkadaş. o insanlar evlerine nasıl dönecek bunu hiç düşünme, ne de olsa maç olsun cep dolsun, taraftarın çektiği çile kimin umrunda.
  2. 2
    saçmalığın daniskasıdır.

    öncelikle fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemiyor diye bir şey söyleyemeyiz, çünkü şampiyonlar ligi ön elemesi oynuyoruz. bu yüzden de yapılan tam bir tanım sıçmaktır.

    neyse, saçmalıktır çünkü avrupa yakasında oturan ben, 23.30'da bitecek sikimsonik bir takımla yapılacak maç için, gecenin 1-2 sinde eve gelmek zorunda bırakılmayı saçmalık olarak görüyorum. hee taraftarız gidicez tabiiki maça. ama avrupa'nın en taşşaklı takımları - şampiyonlar liginde kupayı alan bayern münih'i - bile gündüz 2-3-4'te maç yapabiliyorsa biz de yapabilmeliyiz.
  3. 1
    tffnin fenerbahçeyi teselli amaçlı yaptığı uygulama. hani bunlar şampiyonlar ligine gidemiyor ya, lig tvde reyting peşinde tabii. kıramamışlar. reklam panoları felan sony,htc,uni credit,corslberg felan yapsalar hiç fena olmaz.