kayıt

caner erkin

  1. 121
    kendisini hakemlere “alüü” diye çıkışmasıyla hatırlayacağım sol bek. yolu açık olsun(daha yolu kaldıysa tabi)
  2. 120
    fenerbahçe kendisini göndererek maalesef ki çok doğru bir iş yapmıştır. çirkef, huzur bozucu, özgüven bitirici futbolcu.
    • ozan, mhy, irfan, bunlardaki toksikler yolla yolla bitmez bir şey olmaz bi on sene daha tehlike arz etmiyor bunlar.
  3. 119
    futbol hayatının sonuna yaklaşan her türk futbolcu gibi alt sınıf kulüplerde ofansif orta saha rolüyle oynamasını bekliyorum.
  4. 118
    Fenerbahçe ile yolları ayrılmak üzere olan sol bek. büyük takım kariyeri sona erer böylece.
  5. 117
    Türk futboluna düşen ilk küfür tanesidir.
  6. 116
    İki sene boyunca, "siktirsin gitsin, yol verin şuna, kadro dışı bırakın, yerine altyapıdan Rıdvan yılmaz'ı oynatın," dediğimiz adam Fenerbahçe'nin en değerli oyuncusu... Hayret gerçekten...

    Geçen sezon sayesinde 10 gol attıysak, 50 gol de yedik anasını satayım. Fenerbahçe bunu tolere edebilecek mi, bilmiyorum. Herifin külliyen zarar futboluyla henüz tam olarak karşılaşmadıklarını düşünüyorum.
  7. 115
    Muhteşem bir özeti var.

    twitter.com/...
  8. 114
    Çok iyi orta yapan bek. Başka bir şey yapamıyor ama.
  9. 113
    bu akşam Antalyaspor karşısında 25 orta yaptı. (beIN)

    Eğer ki adam gibi kafa vuran biri olsaydı skor 5-1 6-1 olacaktı. Quaresma ile farkı ortayı açtığında biri oluyor.
  10. 112
    tartışmasız türkiyenin en iyi sol beki...
  11. 111
    bugün yine asistini yapmış olan sol bek.

    caner fucking asist erkin.
  12. 110
    ulan seni fenerbahçede görmeyi çok özlemişim be. senciyiz kral.

    bu arada, takıma bi tane düzgün forvet almazlarsa caner 6. hafta freye ana bacı sövmeye başlar xd
  13. 109
    deli gibi beşiktaş taraftarı olan arkadaşımın geldiğinden beri nefret ettiği tip. haklıymış...
  14. 108
    hem fenerbahçe hem de beşiktaş adına isabetli bir transfer olmuştur.

    bir beşiktaşlı olarak net şekilde ifade edeyim; gerek gökhan gönül'ün, gerekse de caner erkin'in beşiktaş'tan kazandıkları tüm paralar analarının ak sütü gibi helal olsun. üç-dört sezondur sağ ve sol beke yeni yeni transferler deneyip olumsuz sonuçlar almamıza rağmen bu ikisi iki mevkinin sorunlarını öyle veya böyle çözmeyi başardılar. yani sol bekte şu gün caner erkin yerine ismail köybaşı'nın kaldığını düşünüyorum da... allah korumuş yarabbim...

    dolayısıyla fenerbahçe taraftarının yaptığını yapmak ve bu afacanları para gözlükle suçlamak beşiktaş taraftarına yakışmayacaktır. elbette bu işten para kazanacaklar ve beşiktaş'ın bu oyuncuları kulüpte tutmaya gücü yetmiyorsa, elbette ki başlarının çaresine bakacaklar. bu bağlamda ister başakşehir'e giderler, ister karagümrük'e, ister fenerbahçe'ye... kulübün dışına adım attıkları an her nereye giderlerse gitsinler benim için taksimetre onlar adına aynı tarifeyi yazar.

    o nedenle kendilerine başarılar diliyorum.

    diğer taraftan merak ettiğim asıl konu başka benim... ya arkadaş... caner'dir, gökhan'dır, iyi, hoş... -da bu fener, bu ekonomisi ile bunları nasıl kadrosuna katabiliyor, bunu anlayamıyorum? ulan bütçenin yüzde 20'sini gökhan ve caner'e harcadın zaten! gerisini halı sahadan mı toplayacaksın takımın? yoksa başka işler mi devreye girecek? şayet bu afacanlarla bir lira ya da iki lira gibi sembolik ücretlerle anlaşırlar da açıktan para verirlerse ve vergi kaçırmaya yeltenirlerse çarşı pazar karışır, şimdiden söyleyeyim.
  15. 107
    İddiamız akşam üstü gerceklesmiştir. Fenerbahçe çok iyi bir hucumcu sol bek çok kötü bir savunmacı sol bek aldı.
  16. 106
    İddialara göre yeniden Fenerbahçe yolunu tutacak olan oyuncu. Bekliyoruz bakalım.
  17. 105
    Gün itibariyle menajeri tarafından Beşiktaş ile yollarının ayrılacağı açıklanan sol bek. İsabetli karar savunma yönü çok zayıf çünkü.
  18. 104
    Genç iken fişek idi ama hiç bir zaman alan bilgisi iyi olmadı, bek oynadığında kervan oldu bölgesi, açıkta oynadığında arkasındaki beki perişan etti. Her pozisyona kaldırdığı eli kolu ise takımı mutsuz etti. Bir Gökhan Gönül kadar benimsenmedi. Velhasıl fenere geri dönsün, kaşınıyorlar çünkü.
  19. 103
    bu akşam dört gözle böyle bir olay bekliyorum kral yap şovunu shshssb

    twitter.com/...
  20. 102
    fenerbahçe'ye transfer olması gündeme düşmüş. abim sen kadıköy deplasmanında beşiktaş taraftarıyla şov yapmadın mı eyy fenerbahçeliler unuttunuz mu bunları. bir de twitter'Da taraftarlar gökhan gönül'ü de istiyorlar. yok mert nobre gelsin
  21. 101
    yeni sezonda fenerbahçe forması giymeye çok yakın olan futbolcu. bu caner efendi 15-16 sezonu galatasaray derbisinden evvel formayı hasan ali'ye kaptırınca kudurup teknik direktörünün üzerine yürüyerek hem fenerbahçe teknik direktörü makamına, hem de takım arkadaşına büyük saygısızlık yapmıştı. şimdi o hasan ali, türkiye'nin en iyi sol beki, caner ise adriano, filip novak, nagatomo, clichy, Kudryashov, linnes gibi diğer büyük takımların yedek sol bekleri ile dahi kıyaslanamayacak kadar kötü bir futbolcu. bakalım şimdi tahtada hasan ali'nin adını görünce ne yapacak?
  22. 100
    bu afacana, "fişek," diye hitap eden beşiktaş taraftarı, "burak yılmaz beşiktaş forması giyemez," diyor. o da güzel elbette...
  23. 99
    berkay olayından sonra kendisini bir türlü toparlayamadı. ruhen bir darmadağınlık yaşıyor kesinlikle.
    performans yerlerde.
  24. 98
    Sana iyi sol bek diyenin futbol bilgisini sikeyim.Ulan bir bek sürekli alanını boşaltır mı? Genk sağ bekinin maçın yıldızı olmasında senin de payın büyük.
  25. 97
    (bkz: içerde misin evlat)