kayıt

Sözlük yazarlarına tavsiyeler

  1. 1
    Hayatta çok nadir aşık olursunuz, çok nadir aşk acısı çeker ya da sadece belli dönemlerinizde yalnız kalırsınız. aslında bu aşk acısı, özlem duygusu ve yalnızlık insanları olgunlaştıran duygulardır. bu tür şeylerden kaçmak yerine zevk almaya çalışın 2. defa aşk acısı çekmeyeceksiniz, belki de hiç bu kadar yalnız olmayacaksınız tüm vücudunuzda hissedin bu tür duyguları. Eğer böyle yaparsanız ileriki yaşantınızda karşınıza çıkan insanlara ya da başka tür olaylara tüm yanlışlarınızdan arınmış olarak bakacaksınız en önemlisi sevginin kıymetini bileceksiniz.
  2. 2
    Benimkisi sözlük içi bir tavsiye mesela kimseye sulanmayın.

    Yani sözlüğe üye olduğunuz zaman ayk'ın nick altına yazdığınızı görmeyeyim. Kendi sağlığınız ve geleceğiniz açısından bir tavsiye vereyim dedim. Bir kenarda bulunsun. Hele ki hakaret sakın etmeyin o entari silinse bile o kan davası kapanmaz uleyn. Aykıma yazılanı şahsıma yazılmış bilirim.

    Yada:

    dengesiz denge
    kaybolan pena
    demonsrunwhenagoodmangoestowar
    koalamsı kedi
    duzeniduzenadam
    kutup
    neset ertas
    popüler olmak istemiyorum

    Gibi çok sevdiğim yazarların nick altından uzak durun ( yani hakaret, laf sokma, atar ve gider içerikli entari girmemeniz önemle rica edilir ) bilirsiniz bana rahat batıyor. Siz hakaret edince onlardan önce benim tırnaklarım çıkıyor.

    Her neyse seviyoruz sizi. Hepinizi.

    Hehehe..
  3. 3
    (bkz: BU NE LA)
    (bkz: LA BU NE)
    (bkz: NE BU LA)
    (bkz: LA NE BU)
    (bkz: NE LA BU)
    (bkz: BU LA NE)
  4. 4
    benimkisi sözlük içi bir tavsiye mesela herkese sulanın.

    yani sözlüğe üye olduğunuz zaman naylon'un nick altını sikin. kendisi gavatın önde gideni zaten bi şey olmaz.

    siyah kırmızı
    naylon
    warlock
    strogoff
    tilden katz
    olly
    bla bla bla

    gibi yazarlardan uzak durun. hepsinde bi gavatlık var. siz hakaret edince onların da sikinde olmuyor benim de. özellikle siyah kırmızı'ya dikkat. kendisi en gavat spoiler verici.
    her neyse hepiniz gavatsınız.

    hehehe.....
  5. 5
    tatava yapmayın yazın geçin... yapanı zaten bol amk...
  6. 6
    French press yaparken suyu koyduktan sonra hemen emme-basma tulumba işlemini uygulamayın. Bir dakika bekleyin. Sonra pressleyip iki dakika bekleyin, kahve suya aromasını salsın.
  7. 7
    (bkz: sevişin)

    edit: olum doctor tavsiyesi lan. dinleyin işte.
  8. 8
    Okudugunuz entryleri illaki oylayin. Bunun her zaman olumlu oy olmasi gerekmiyor, mesela bu entry de dahil istediğinize eksi oyu basın ama illaki oylayin. Çünkü suya yazıyormuş hissi kadar bir yazarı irite eden başka bişey olamaz.
  9. 9
    eğer derdiniz ilgi çekmekse, saçınızın rengiyle değil, yazdıklarınızla ilgi çekmeye çalışın. ayrıca küfür etmemeye özen gösterin, kalitenizi aşağıya çekmesin.
  10. 10
    Kasıntı olmayın, gerek yok. kendiniz olun canımı yiyin.
  11. 11
    milletin saçına, küfrüne laf ederek dikkat çekmeye çalışmayın.
  12. 12
    küfür etmemeliyim kalitem düşer kafalarına asla girmeyin. küfür veya argo kalite sayacı olarak asla görülmemelidir. göte göt dediğiniz sürece her zaman bana çok daha samimi gelirsiniz.
  13. 13
    dikkat çekmeye çalışmayın. yoksa dalinjan sizi sözlük önünde gondikler.
  14. 14
    Söz uçar yazı kalır.bir gün okuyunca buraları,yazdıklarınizdan utanmayin..
  15. 15
    bazı şeyler istediğiniz gibi gitmeyebilir hatta gitmeyecektir. yeri geldiğinde istediğiniz gibi gitmeyen şeyleri unutup yeni şeyler istemeyi bilin. aksi halde benim gibi kafayı yersiniz.
  16. 16
    dediğimi yapın, yaptığımı yapmayın.

    bundan daha iyi bi tavsiye veremem size.