kayıt

kokoreç

  1. 198
    1 tam ekmek yiyebilirim şu an ama gel gör ki maaşa daha var. Keşke param olsa da gömsem
  2. 197
    Dünyanın en güzel iki besinininden biri
    Diğeri ise (bkz: midye dolma)
  3. 196
    İnsanın midesine yaptığı zulümlerden biri. Başka bir hayvanın sidiğinin içinden geçtiği zımbırtıyı nasıl yiyebiliyorsunuz? Öğk.
    • Yeme olsun bitsin
  4. 195
    bu saatlerin yiyeceği. gidelim bakalım...kokoya
  5. 194
    Yiyenin kendine saygısı yoktur bunu yiyen bok ta yer
  6. 193
    alkol aldıktan sonra beşiktaşta iskelenin orda yenmesi makbul , avrupa birliğinin bile meselesi olmuş lezzet.

    not: üstte belirtilen tarif dışında antikokereçspor.
  7. 192
    yanında buz gibi bir birayla her şeyi daha da güzel kılan bir şeydir.
  8. 191
    Bir ara E2 vardı. Sloganı da gece vaktiydi. Bu saatin vazgeçilmezi de budur.

    pbs.twimg.com/...
  9. 190
    hasta bünyeme ilaç gibi gelendir.

    kaliteli yerde yemeyen bireyler sallamaya devam edebilir.
    • daha girdi yazılmamış bir başlığı bkz olarak veriyosun.

      keşke bu konu hakkında bir şeyler yazdıktan sonra verseydin bkz'ı.

      en azından ciddiye alırdım...
    • Ağlattın...
    • beni de ağlatacaksın :(
  10. 189
    geçen haftalarda arkadaşlar saat 1 gibi uyandırıp hadi kokoreç yemeye gidiyoruz dediklerinde onları kıramadım. zaten daha önce hiç yemediğimden denemek istiyordum. aoç'nin (atatürk orman çiftliği) orada olanı meşhurmuş. neyse gittik yedik ama ben beğenmedim. böyle tantuni gibi sert sote parçaları ağzıma gelir diye düşünüyordum. yumuşak bağırsak dokusuyer yer midemi kaldırdı. sanki yağ yermiş gibi. kişisel görüşüm tantuni bundan 10 defa daha iyi.
    • ankara'da güzel kokoreç yok
    • kshdjf yok bu ankara kötülemesi. güzel midye de yok :/
    • ben ankarayı seviyorum ama...
  11. 188
    Benim icin aşktan ötesi bir gıda.

    Her zaman canım çeker bu muazzam yiyeceği "nevro kokoreçciye gidelim mi?" Diye sorarsanız, daha evet demeden üstümü giyinmeye, hazırlanmaya başlarım. Bazı şeyleri bazen canınız çeker, işte benim canım her zaman kokoreç çeker... Sadece bazı zamanlar değil.

    Üstelik bu muazzam yiyeceği çok geç keşfettim. 14 haziran 2015'te yemiştim ilk. Bak yediğim günü, tarihi bile hatırlıyorum amk. O kadar çok sevmiştim ki. Lys'den çıktık, arkadas "knk şurada bir kokoreççi var baya iyi yapıyor gidelim mi?" Dedi. Ben de hiç yemediğim lezzetleri tatmayı sevdiğim için olur dedim. Gittik aşık oldum kokoreçe. Ben bunu daha önceden nasıl yememişim ki lan dedim icimden. O gün bugündür haftada bir yerim.

    En güzel kokoreç, kekiki, domatessiz olandır. Bol bol domates katıyolar sevmiyom ben.
  12. 187
    antakya'da doğup büyüyen bir insan olarak 14 yaşımdayken istanbul'a gittiğim güne kadar hiç rastlamadığım bir yemek çeşididir. bizim antakyalı annelerimizin harika salça soslarıyla yaptıkları bumbar yemeği meşhurdur. bumbar benim en sevdiğim de yemektir. kokoreç'in de tadına ilk baktığım zaman o kadar lezzetli bir şeydir sanmıştım, kanaatimce değilmiş.

    ankara'da bir sene boyunca hayatımı seyyar kokoreççilikle kazandım. aslında sacın üzerinde köfte sucuk üzerine bir atroksyon için açmıştım mekanı. kokoreç yapmayı bilmem ben, zaten sacın üzerinde de olacak iş değil normalde. gelen geçen herkes kokoreç sorunca yaratıcı antakyalılık resektörlerim devreye girmişti. hazır yapım kokoreç alıp sacın üzerinde çeviriyordum. sonrasında et tahtasının üzerinde bildik satır evresinden geçirdikten sonra saca atıp az su serperek buharla pişiriyordum kokoreçi.
    afiyet olsun.
  13. 186
    (bkz: mideme saygım yok deme eylemi)
  14. 185
    Dümdüz bağırsak işte
  15. 184
    Çook uzunca bir zamandır yemediğimi hatırladığımdır.

    Bir arkadaşım çok sevdiği için onunla yerdik. O da artık farklı şehirlerde olduğu için tek başıma gidip yemek istemiyor canım.

    Yanıma kokoreç seven birini bulduğum zaman ilk işimiz kokoreç yemek olacak.
  16. 183
    bana tanınacak olan,
    "dünyada yalnızca bir insan topluluğunu yok etmek hakkı"na
    vereceğim yanıttaki insan grubunun sevdiği yiyecek.
  17. 182
    hiç yememiş arkime yedirdim, sevdi. böyle böyle sevdirecegiz size boku
  18. 181
    (bkz: ben seni var ya yerim yerim öperim)
  19. 180
    (bkz: seni ıstırırım)
  20. 179
    pek çok yerde yapılmasına rağmen güzel yapılan yer bulunduğunda müdavimi olunacak benzersiz lezzet.

    bu lezzet için oluşan önyargılar konusunda üzgün olduğumu ayrıca belirtmek istiyorum.
  21. 178
    An itibariyle canımın çektiği gıda. Arada bir geliyor böyle kokoreç nöbetleri. *
  22. 177
    efsane sokak lezzeti.

    yemeden önce 1 bardak şalgam suyu içilmesini tavsiye ederim.
  23. 176
    Gece yarısından sonra yenilen şeylerden en güzel kokanıdır.
  24. 175
    dunya uzerinde en iyi yapılan yer ulkemizin guzide ili manisa sınırları içindedir. merkezde bulunan uygur atom kokoreç'ten gun batmadan temin edebilirsiniz.genelde akşam 5 olmadan ellerindeki malzemeyi bitirip kapatıp giderler, böyle de rahattırlar.

    ardından ilk 3'te manisa'nın turgutlu ilçesindeki herhangi bir yer ve ankara ataturk orman çiftligi gelir.

    istabul'da yenilen şeyler kokoreç degildir. domatesli, biberli bagırsak sotedir.

    kokoreç kömur ateşinde yavaşça saatlerce pişer. dışı çıtır çıtır olur. iç kısmı yavşak bir formda olup agızda erir. sakız gibi geviş getirircesine çignetmez kendini.bol kimyon ve pul biber eşliginde bunye tok da olsa yenilebilir.zaten guzelligi de buradan gelir. kokoreç doymak için degil lezzeti için yenir.
  25. 174
    Yaa bu kuzunun bağırsağı değil mi? Ulan aylar önce burda bok vardı, bok. Bok olan bir şeyi ne kadar temizlersen temizle öncesinde bok vardı içinde bok boookkk!!!

    Asla yemediğim ve yemeyi düşünmediğim yiyecektir.
    • Gübre de bok:d
    • Gübre mi yiyon mk? :9
    • Sonuçta sebzelerin falan dibine dökülüyor. Ne kadar yikasan da gitmez :d
    • Lan doğrudan ağzına almıyorsun ki. :/ Neyse siktir et. :)