tek dersten kalan öğrenci
- 611eski vetöcü. şimdi yönünü iktidardan yana çevirdi ve etkileri hissedilmeye başladı. ne girdi be bölümünde ayk ve avanelerinin '' ne istiyorsa verin'' izleri hissediliyor.
- 612mutlu 14 şubat'lar dilediğim 14 şubat demokrasi ve aşk gazisi yazarı.
- 613bu saatte nick6'nı kaptığım yazar. kapmasam da olurdu ama nick6 akımı oluşuyor galiba.
- 614albus dumbledore'dan sonra gördüğüm en kaliteli adamın doğum günü:) doğum günün kutlu olsun tek dersten kalan draco malfoy :D
- 615her koç erkeği gibi kendisi de üstündür ve geniş bir meziyet yelpazesi vardır. iyi ki doğdun tdkö yoldaşım, nice güzel ve sollu yıllara.
- 616Mutlu yıllar dilediğim yazar.
- 617Musmutlu yıllar geçirmen dileği ile doğum günün kutlu olsun, tek sıkıntın veremediğin bir dersin olsun.^^
- 618Ad günü şad olsun ^^
-- spoiler --
(bkz: bu başlığa yalnız Azerice entry giririk )
-- spoiler -- - 619İyi ki doğmuşsunuz sayın tedeğkö. Sevdiklerinle beraber mutlu yaşların olsun.
- 620patates olmasına 1 yıl kala hala mezun olmaması üzse de mutlu yıllara porno yıldızlarının aranan ukdecisi koca yürekli insan gfdklsgjhsdfgfds....
(bkz: tdkö ile her gün bir yeni porno yıldızı ukdesi) - 622yakın zamanda okulu bitirip nickini tek mülakattan kalan işsiz yapacak. seneye inşallah bu nick altında toplanacağız.
modluğu bırakıp kutup aşkıyla yanarak geldiği günleri unutmam bu satanistin. kedileri rahat bırakırsa daha da çok seveceğim.
geliş yıl dönümü kutlu olsun. - nasıl geldim ama xd
- nasıl sattın ama diğer sözlüğü adam adam xd
- imza parasını yüksek tutunca geldik işte. ekşinin elinden kaptın xd
- 623Bu gece ev hanımlarına takılmış olduğunu düşündüğüm yazardır.
Ellerine sağlık diyeyim. :) - 624lan sen kimin çocuğuydun?
- 625"bir gün belki bir çokokrem zümresi olur da o da orada olur atanamayan öğretmenler de"
dedirten yazar. - 626merak ediyorum, evime yemeğe geldiğinde kapıda ayakkabısını rahat çıkarmak için duvara dayanacağım diye o sırada duvarla bitişik hizadaki gülsüm'ümün sağ memesine ellediğini ?
inşa'allah hatırlamıyorsundur... çünkü ben bunu unutamıyorum. - Nikah düşer mi bu durumda
- söylenebilecek olanları 1986'da söyledim ben: youtu.be/...
- 627adı bilinmeyen sözlük yazarları temalı başlığı görünce aklıma gelen yazar. nerede şuan, neden gitti, ne oldu hiç bir şey bilmiyorum. aylar evvel bir baktım herif yasaklı. kendisiyle iletişim halinde olan varsa bu metalci kardeşinden ona selam söylesin.
tek dersini vermiştir umarım. - 628en son elinde bir adet yimpaş yozgat spor forması vardı hatırladığım kadarıyla. şu formayı pasla artık bana. ne yapacaksın yimpaş yozgat spor formasını kardeşim.
- 629kanka yerin çok belli. umarım sen ve sevdikleriniz para, sağlık ve huzurla kendinizden geçiyorsunuzdur. sorun yoktur.
ama şu girdi üzdü beni, boksör başlığına ''sör unvanına sahip bok.'' niye yazdın?* - de bakiyim :D
- bilmiyorum cadı. bi an titredim sadece, çabuk geçti ahaha
- 630tdkö. geri dön tdkööö. geri dön geri dön.