kayıt

tek dersten kalan öğrenci

  1. 664
    ihtiyarladık artık be!!! bu belki de kutlamak istediğim son doğum günüydü xd elden ayaktan düşmeden bir de mezun olsam. :( her neyse bu sözlük sayesinde çok güzel insanlar tanıdım. hayatıma dahil olan hemen her gün görüştüğüm, bazı zamanlar tartıştığım, çoğu zaman aneliz yaptığım, goygoyun bokunu çıkarttığım güzel insanlar... doğum günümü kutladığınız için hepinize teşekkürler. ama seneye pek de şey yapmayalım xd. gelecek güzel günlere...

    yunowimnogood
    tabikievet
    honkiponki
    komşusutokkenaçyatan
    siyah kırmızı
    exogenesis
    freakky
    esmergünler
    faun
    la maison de la femme
    nusantara
    leyleylimilimileyy
    tek still
    arabistanlı raskolnikovun şekeri
    öyle de bi kizim biliyor musun
    unuttum galiba
    maria puder
    dengesiz denge
    strogoff
    doctor
    minimalist kedi
    cordelio
    ihopeso
    kutup
    nickimouse
    koalamsı kedi
    alis volat propriis
    pervasız
    all things must pass
    bahve kardağı
    monaco pirensesi
    aklı cezbeden kinayeci
    vertonghen
    berlin
    dikiştutmaz sabri
    mor pikaçu
    hitlerin top sakali sağ olsun telefondan mesaj attı.
    putuk entry boykotu sürdüğü için mesaj atmış, sağ olsun xd
    the sacred geometry of chance sen bittin oğlum, (bkz: 23 mart 2017 the sacred geometry of chance'in doğum günümü kutlamaması rüsvalığı) xd
    • Alenen yürümüşsün bana.
    • bence yeni behzat k olabilir. duygularımızı sömürüp fav şuku almaya çalışıyo. şikayet ediyorum entryyi...
  2. 665
    ben de şeyi merak ediyorum kirvesini hatırlıyor mu acaba?
  3. 666
    uzun soluklu birlikteliğini evlilik ile taçlandıracağını bildiren davetiye elime ulaşmıştı.

    ancak bu kadar rezillik çıkacağını, bu adamın psikolojisinin bu denli bozuk olacağını hiç düşünmemiştim.

    davetiye geldiğinde kızmadım değil aslında. birkaç hafta önce yaptığımız zirvede, evliliğin çok sıkıcı olduğundan, tek kişiye bağlı yaşayamayacağından bahsetti durdu. ha bir de davetiyeyi kendisi getirmeliydi ki, yüzüne yüzüne güzelce söveyim, "hani evlenmeyecektin ne oldu yapraaammm" diyeydim.

    neyse dedim kendi kendime. yeni nesil gençler böyle.

    aradım yine de beni düşündüğü için teşekkür ettim. adresi tam olarak öğrendim. sonuçta davete icabet etmek benim fıtratımda var.

    beklenen gün geldi çattı. tutturdu bu,

    "abi şahidim olur musun diye" dedim ki;
    "lan bana bak tdkö iki bayram arasında evlenilmez uğursuzluk getirir" (amacım evlilikten caydırmak)
    bu fırlama hemen kıvrak zekasını kullandı ve;
    "abi ne fark eder, kurban bayramından sonra da tekrar ramazan bayramı gelecek. her türlü iki bayram arası. hurafe bunlar inanma" diyerek haklı duruma geçti. efendi gibi gittim yerime oturdum tabi ki. doğru söze ne denir. ancak yenge hanım pek bi gergin, pek bi agresifti. sürekli "ne biçim damatsın tdkö, böyle damat saçı mı olur? damat traşı neden olmadın gibi abuk subuk cümlelerle garibimin kafasını ütülüyordu (sözde) en mutlu günlerinde.

    nikah memuru geldikten sonra işler şekil değiştirmeye başladı. tdkö sırf nikah memuru akp li olmasın diye, chp nin belediye başkanı çıkardığı bir yerden nikah günü almış. işe uyanan başakşehir belediyesi "sktim seni tdkö görürsün sen" edasıyla kendi nikah memurunu göndermiş.

    gelen memur maşallah nikah kıymaktan çok iktidarın basın sözcüsü gibiydi. marmaray' dan bahsetti, yapılan metrolardan bahsetti, nikahı kıyarım ama en az 3 çocuk şart dedi. bizimki ufak ufak sinirlenmeye başlamıştı. piercing ile oynamaya başladığı anda korkacaksın bundan. sağı solu belli olmaz delüoğlanın. "kanka sakin" gibisinden hareketler yaptım. zaten yenge hanım tarafından gerilen damadımız paralel yapının oyununa da gelmişti.

    o sırada beklenen cümleyi kurmadan önce yine boşboğazlık yapıp "kaç yıldır birliktesiniz çocuklar, umarım fazla seçici olmamışsınızdır, sayın başbakanımızın bu konuda bir talimatı var biliyorsunuz değil mi?" deyip gevrek gevrek gülünce olanlar oldu.

    yerinden fırlayan tdkö "lan sizin yüzünden okulu bitiremedim, sizin yüzünüzden evlenemedim, ömrümü çürüttünüz laağğğnn" diye atarlanarak piercingini nikah memuruna fırlattı. "5 senedir birlikteyiz, sırf seçici olmayın dedi diye bu işi uzatıyorum. bi 5 sene sonra görüşürüz, nikah mikah iptal miagoim" dedi ve bana sert bir bakış attı. onu oradan çıkarmam gerektiğini anlamıştım. kız tarafı karadenizliymiş. haberim yoktu. kurşunlar havada uçuşmadan önce sıvıştık. çıkan karmaşada bizi fark etmediler bile.

    eee arkadaşımız gidecek yeri yok, vurulma tehlikesi çok. napalım aldım bize götürdüm. günlerce ne yemek yedi, ne konuştu. psikolojisi yerle bir olmuş gibiydi. laptop verdim eline "bari sözlüğe gir olum, konuşmuyorsun, yemiyorsun. içini dök rahatla" dedim. sözlüğe de güzel bir küfür savuruyormuş gibi baktı gözlerime. tırstım amk. gittim usulca oturdum yerime. korku filmlerini sevdiğini biliyordum. belki kendine gelir diye dvd ye "halka"filmini taktım.

    film başladığı gibi o konuşmayan yemeyen içmeyen adam dile geldi. çılgın gibiydi televizyona saldırırken. ki televizyonun paramparça olması sadece birkaç saniye sürmüştü. baktım olacak gibi değil, bağlantılarımı kullanarak ünlülerin psikoloğu olan ablamızdan randevu aldım. haberi yok tabi bunun. tırsa tırsa yanına gittim. korktuğumu anlamasın diye rüzgar yaptım "yürü lan biraz dolaşalım" dedim. hiç tepki vermedi. doktorun ofisine gittiğimizde beni kesecekmiş gibi baktı. ancak hatunlara olan ilgisini bildiğimden rahattım. çünkü doktor ablamız tam bir "taş" tı. bizimki onu gördüğünde yelkenleri suya indirmiş, masum bir çocuk gibi oturuyordu karşısında. içimden "lan ipne altıma sıçırttın korkudan, televizyonu sktin attın, şimdi pozlara bak" dedim.

    doktor-hasta ilişkisinden bahsedip beni dışarı attılar. saatler süren seanstan sonra bunun neden bu kadar tepki verdiği ortaya çıktı. buna inanması çok güçtü.

    meğer filmdeki "samara" kardeşimizi bizimki oynayacakmış. saç-baş vs tam bu rol için biçilmiş kaftan demişler.
    ailesi yememiş içmemiş para biriktirmiş bunu deneme çekimine götürmek için. ancak işler umulduğu gibi gitmemiş. saçlarını aralayıp yüzünü gördüğünde korkudan ölmesi gereken kişiler başlamışlar gülmeye;
    "lağğn bu sevimli ne sempatik bir çocuk diyip, orasını burasını mıncıklamışlar çocuğun"
    bu role uygun olmadığını karar vererek başka birini denemeye almışlar. çocuğun morali bozulup fazla üzülmesin diye "ingilizcen yeterli değil" diyerek bahane uydurmuşlar.

    bu bilinç altına yerleşmiş, su ürünleri fakültesinde okurken, "sktim sizi, ingilizce nasıl konuşulur göstericem" diye hırs yapıp çalışmış didinmiş odtü' yü kazanmış. yıllarca okulu bitirememiş dahi olsa ingilizce şakır şakır kıvamına gelmiş.

    asıl darbe ise filmi izledikten sonra, yerinde oynayan "samara" kardeşimizin tek kelime repliğinin bulunmamasıymış. ailesi bu gerçeği ondan saklamak için 18 yaşına gelene kadar filmi izletmemiş. acı gerçekle yüz yüze gelince insanlıktan çıkmış;

    "hayatımı sktiniz onospu çocukları, yıllarımı çaldınız" diyerek bunalımlardan bunalım beğenmiş.

    sakinleştiricilerle bi nebze olsun düzelen tdkö yanıma gelip "abi sana da eziyet verdim" gibisinden özür mahiyetli cümleler kurmaya çalıştı. benden "yok canım ne önemi var senden kıymetli mi" gibi cümleler bekliyordu sanırım. vurdum televizyon kumandasını kafasına. "günlerce korku içinde uyudum senin yüzünden, televizyonu sktin attın, kayınpederinin kapıya dayanması an meselesi, götümüzden kan alacaklar totoş" diye atarlansam bile kıyamadım sonra. sonuçta şok üstüne şok yaşamış. düşenin dostu olmaz sözünün aksini kanıtlamak için sahip çıktım.

    ancak ben yaptım siz yapmayın. başınıza iş almayın. ayık olun, akıllı olun.

  4. 667
    Ne kadar da şirin, içten, sempatik, tatlı, kafa dengi, egoist olmayan... kısa kestim daha devam ederdi herhalde. Entrylerini severek favlıyorum... bir mod nicki çok cool.
  5. 668
    kaç kere evde ayin yapma dediğim ama dinletemediğim yazar :(

    vine.co/...
  6. 669
    putuk'A neden bu kadar yüklendiğini anlayamadığım yazar.

    len?

    hayır hayır tdkö böyle şeyler yapmaz.

    yoksa??

  7. 670
    temsili
  8. 671
    15 adet 14 şubat başlığı açan yazar..

    (bkz: kutup sözlükteki bokunu çıkarma tandansı)
  9. 672
    1 temmuz 2013 tarihinde kayıt yaptırmış bir yazar.

    yıldönümü kutlu olsun.
    • tek ders sınavından geçme umudu olan yazar. kutlu olsun yıl dönümü.
    • eyv :D
  10. 673
    mod olması için ayk'a tavsiye ettiğim güne lanet olsun dediğim pis herif.*

    seçimlere hile karıştırasın diye mi o gün adını verdik moruk he?

  11. 674
    Şüphesiz ki sakinleştirici etkisi olan, bolca trip attığım ama sevdiğim değer verdiğim Elf soylusu..
  12. 675
    yazdıklarını okuyup "ulan adama şukusunu veriyim amk." dediğin zaman;
    togepi ile göz göze geliyorsun, bi gülme alıyor.
    neyse daha fazla dayanamıcasdasfaıusdıgu.
  13. 676
    neden 10 yıldır üniversiteden hala mezun olamadığını ukdelerini doldurmaya başladıktan sonra daha net kavradım...

    lan sen ne pis adam çıktın oğlum?

  14. 677
    bugün halkın karnının kazınmasına sebep olduğu için hesap verecektir. devir sizin devriniz Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!
  15. 678
    Çok Farklı adamlar sayesinde öğrendiğim vizyonuma vizyon katan bilgileri sözlükte yazmış, kendi kendine takılmış üstad. Kedi kesiyor olsa da birikimli biri olduğu belli...
  16. 679
    kendisi tam bir yaşlıdır. kahve sözü var halen tutmadı. sınavlarım var diyor. pis yalancı. ayrıca başka şeyleri de unutuyor.
  17. 680
    kendisi tam bir unutkandır. zirveden sonra piknik falan yapalım dedi hala ses yok. yapamayız sınavlarım var demiyor çünkü ben de arayıp ya hafız piknik işi noldu diye sormuyorum. ben de biraz ibneymişim.
  18. 681
    maşallah bu gece kaka'lı, shevchenko'lu, dida'lı milan gibi, bam bam bam..

    (bkz: 27 aralık 2016 ne girdi be tdkö kalkışması)
  19. 682
    "bir gün belki sütyensiz uyur da oda orada olur anahtar bende"
    dedirten yazar.
    • e buna da düşmezse artık
    • kara şahin düştü.
  20. 683
    favlamadım sandın değil mi? sürgünde geçen yıllarıma bir son ver gel artık.. minimalistin..
  21. 684
    onur, gurur, haysiyet, şeref, sempatik, neşeli, şen-şakrak, aynı zaman da vicdan ,ahde vefa,dost,arkadaş,kadim yoldaş, haysiyet ,doğru,doğrucu,asil ve galatasary kelimelerinin sözlükte karşılığı ."adam" ,"adam" ve yine "adam".

    büyük insan ,
    yüreği ,gönlü kocaman bir ademoğlu.

    üniversitelerin gördüğü en belalı öğrenci,
    armanın gördüğü en büyük sevdalı,
    cem yılmaz'ın hala karşılaşmadığı rakibi,
    kenan imirzalıoğlu'nun eksiği yok fazlalısı,
    necip fazıl'ın , nazım hikmet'in edebiyat varisi.

    varlığı bu dünyaya yeteri kadar şey katarken o bununla yetinmeyip kutup sözlüğe bir şeyler katmak için aramızda yazıyor,mütevaziliğini en güzel böyle anlatırdım herhalde .

    yakışıklılığının ,sempatikliliğinin geçen yıllara meydan okurcasına artması , kadim dostuluğunun hiç eksik olmaması en büyük temennim.

    severiz, sayarız.
  22. 685
    ne tanıdığım ne sevdiğim ne de bir girdisini okuduğum yazar. arada bi selam veriyor, allah'ın selamıdır diye karşılık veriyorum yoksa hiç işim olmaz.***
  23. 686
    Bana kıyak olsun diye, tüm fanatikliğine rağmen profil fotoğrafını sarı kırmızı yapmıştır.

    Galatasarayımın 5-0 lık galibiyeti bu fotoğrafı daha da anlamlı hale getirmiştir.

    Bu kıyağını unutmam kardeşim, ama aynısını benden bekleme :)
  24. 687
    sözlüğümüzün zaman zaman güldüren zaman zamanda düşündüren entryleri ile olmassa olmaz modudur.
    kibardır, espritüeldir, çok konuşmaz işini yapar.
    (bkz: iyi ki var)
  25. 688
    4. kuşaktan kızılderili olan bremın. aynı zamanda köklerine sımsıkı bağladır, hatta o kadar bağlı ki hala dumanla haberleşmenin gerçek iletişim olduğunu savunuyor.

    hayır memlekette zaten orman kalmadı kalanları da kendisi yakacak diye korkuyorum.*

    (bkz: yapma bunu yapma bunu)