kayıt

yemekteyiz

  1. 11
    Berkay'a yapılan haksızlıklardan sonra katılma kararı aldığım programdır. Haksızlığa gelemem ve çocuk sırf yumoş bir tip diye üstüne bastılar. Sevim gibi şerefsizlere haddini bildirmek benim gibi sakin görünümlü patlamayı bekleyen bombalara düşer.

    Şimdilik çok büyük bir sorunum var. Ev kedi tüyü dolu ve temizlikle geçmez. Eğer halamın evinde yarışabilirsem(ki komşum oluyor zaten) bu çakma gurmelerin hepsine haddini bildirmeye hazırım. Bilendim.

    Geçen hafta mehmet çubuk'a yapılanları da hiç unutmadım.

    Menümü hazırlamadım, kabul edilirsem önerilere açığım.
    • Red format dışı o, bir de asla geçmez temizliklr emin ol :( menüm tamam, knorr hazır domates çorba, tonbalıklo makarna ketçaplı pilav. Tatlı da ben.
  2. 12
    tarkan koç isimli dış sesin ifşasıyla bana karmaşık duygular yaşatmış program.

    i.hizliresim.com/...
    • O ses bunun muymuş :o
      -ciddi
    • hayallerimde saçlı maçlı yakışıklı bi adamdı bu ya. hiç böyle beklemiyordum :d
    • Bütün sempatimi kaybettim. Ağlıycam glb. :(
  3. 13
    seni bir gün bile kaçırmayacağım. sensiz yaşadığım günleri yaşanmamış sayıyorum. gündüz kaçırırsam gece izliyorum.

    orrayn
  4. 14
    Bugün yemekteyiz sevim teyze'ye çapsız dediğim tivitim fav üstüne fav alıyor. Ne meraklı insanlar varmış, birinin kötülenmesine, aşağılanmasına. Ben üzüldüm ama berkay adamdır.
    • Haftanın finalini kaçırdım izleyemedim, birinci kim oldu?
    • Pü lanet girsin, yeditepe müridi berkay aşkımın hakkını yemişler.... paralel evrende hepsi berkay'cığım seks kölesi olur iyşalllaaah..
  5. 15
    onemli olan yapilan yemegin tadi degil de yapan kisiymis gibi. yemekten cok birbirlerini yiyorlar.
  6. 16
    Bu "en iyiler" olmamış ya. Eskiden daha eğlenceliydi.
    Kapıcıyla şair ne zaman çıkacak ayrıca ya?