126
Günlük ekşi sözlük turlamalarım sırasında hakkındaki övgüleri duyup gelmem ile gelişen hikayedir.
127
kaliteli olduğuna inanarak geldik bakalım.
128
Soğuk bir sonbahar akşamıydı. Müdavimi olduğum sözlükte geleni geçeni trollemek, kızlara sataşmak, erkekleri kalaylamak gibi yoğun ve yorucu işlerle uğraşıyordum.
Yorgunluktan bayılmak üzereyken cayır cayır öten mesaj sesiyle gözlerimi ekrana kaydırdım. Aman tanrım o da neydi, beni oradakinden çok daha güzel ekşınların döndüğü, alkölün su gibi aktığı, karı kız görmekten nefsimizin köreldiği bir sözlüğe davet ediyordu mesajın sahibi. İsmini vermeyeyim, kendisi 1.75 boylarında, esmer, kavruk, kafadan 85 c beden sütyen kullanan, sütun gibi bacakları olan bir yazardı. Teklifini kabul etmem uzun sürmedi. Bir kere aklım çelinmişti çünkü. O gün bugündür ben burada yazıyorum. Buraya gelmeme vesile olan seksili yazarın kendisiyle de hala öpüşüp koklaşıyoruz.
129
bizimkilerin bok yemesi hep. demişler illa bi çocuk yapalım. yaptınız da noldu, başınız göğe mi erdi?
130
kızışmış olduğum alelade bir gün idi...
pipimi nazikçe okşuyordum...
soluğu burada almışım...
131
ayni böyle birgündü, şirketin keşmekeşliğinden sıkılmış, kendimi sosyal medyanın aldatmacasına atmıştım, sonra nedense ekşi sözlükte bir şeyler yazarken kalbimin çarpıntısını duydum, evet evet yanlış görmemiştim, mesaj kutum yeşillenmişti, ulan kesin bir hatun yazdıklarımdan etkilenerek bana iş attı diye düşünerek yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara mesaj kutumu açtım. Oda ne tanımadığım bir kullanıcıdan mesaj hızlıca açtım kutuyu ve sayın yazar diye başlayıp, bir sürü iltifatla bezedikten sonra kutup sözlük'e davet ediyorum yazısını gördüm. bolca hatun bulabileceğimi de taahhüt ettirdikten sonra hızlı bir giriş yaptım. O gün bugündür bu sözlükte sadece adım var.
132
ekşide yapılan virali yedim, sonra buraya düştüm. yalnız sağlam up lamışlar başlığı. bizim sözlüğü böyle up'layamamıştık zamanında.
133
ekşisözlükhiçbirsikibeğenmemetimi nin bile beğendiğini basın açıklamasıyla duyurduğunu görünce hammınaa...bunda bişey var diyerekten damladım.garipmiş ayılar penguenler falan.
134
Kar görünce dayanamadım.
(bkz: kar gören masum izmirli)
137
ekşi sözlük'teki devamlı uplanan başlığı görüp küfür etmek için geldim.
görüldüğü gibi son derece ilgi çekici hikayelerdir.
138
Sözlükte rus yok dediler geldik, ilk bir ay kadın zannettiler silkecekler diye cok korktum. Sonra baktım kucaklarında seviyorlar en fazla..
140
buralar çok fenaydı. daraldım, açıklamama bile gerek yok...
141
İnsanlar genelde kendilerini pek iyi ifade edemezler. Ettiklerinde ise yanlarında ifade edebilecek kimseleri olmaz. İşte böyle bir anın verdiği zihin bunalıklığı ile önce Ekşisözlüğe yazarlık için başvurdum. Fakat aradan 1 yl geçmesine rağmen çaylaklığımın süresi dolmayınca beklemekten sıkılıyordum. Bir ara kutupsözlük başlığı gördüm ve diğer sözlükler arasından en beğenilen ve olumlu entry girilen sözlük olduğunu görünce buraya üye oldum. Açıkçası iyi de gelmişim buraya. Öncelikle burada başlıkları ve yazdıklarını takip etmek daha kolay. Sıcak bir ortamı var ve en büyük olmak yerine en kaliteli olma çabasında bir sözlük olması beni burada yazarken daha da mutlu ediyor. Zihnimi buraya akıtmamı sağladığın için teşekkürler kutup sözlük!
143
bir başlıkta denk geldim.
144
Beş senelik ekşici yazar durumundan artık tiksinme durumuna gelip,rakiplere faydalı olma arzusu!
145
beni ekşi'den yolladılar.
146
Bi gün yunow... Neyse hikayenin geri kalanını çoğu kişi biliyor.
149
iş değiştirir gibi sözlük değiştirmek ve en azından yeni bir nick...
geldik efendim...
150
Ekşide çaylak onay sırasında 3 aydır yerimde saydığım için buralara geldik. ulan amına kodumun sırasında ilerlemeyi bırak geriye gidiyorum o sıra adamı kafayı yedirir. velhasılıkelam artık kutupçuyuz.