kutup sözlük yazarlarının geliş hikayeleri
- 390Asosyal sözlük''teki kutup sözlük başlığını görüp geldim.
Diğer yazarlar kendini uçurunca kutup sözlük'e geldiklerini biliyordum. Yazar alımını bekliyordum ve isabet oldu. Formata, tasarıma, moderasyon ekibine, diğer yazarlara hatta bildirimlere bile alışamadım henüz.
Alışmak istiyorum. Güzel arkadaşlıklar kuracağıma inanıyorum. Ya daa inanmak istiyorum :/ - Uzaydayız herkesin kafası karışık. Temalardan bir nedir temasına bakmani ve çok yazarak hızlı bir alışma dönemini geride bırakmanı tavsiye ederim.
- Yaa sen de mi geldiin
- Denerim @yunowimnogood..
- Bensiz olur mu canımcım :d
- 391jeymi tilki bebeğimin davetiyle geldim demek isterdim fakat şu an yasaklı olan biriciğim defolu için gelmiştim, gelmişken de kaldım çünkü samimi, kendi Halinde bir ortam, umarım bozulmaz.
- defolu için biricik diyerek malatya sevgimi bitirdin
- 392bu kadar yazar okuyor ayıp olur anlatmıyım şimdi...
- 393Yaklaşık 5 dakika önce ekşi sözlükte başlığı görüp hakkındaki girdileri okuduktan sonra kayıt olduğum sözlük.
- 394deprosyona girdim. baktım böyle giderse deprosyon bana girecek. bende 3-5 bir şey yazayım belki bir şeyler girmez diye sözlüğe girdim
- 395bir gece yarısı haxball vasıtasıyla. o geceye lanetler olsun.
- 396Nasıl buldum, nereden buldum bilmiyorum ama başka bir sözlükte yazarken bilinçsizce keşfedip buraya düşmüştüm.
Uzun süre de takılmıştım burada sonra ne oldu da bıraktım ne oldu da geri döndüm bilmiyorum.
Garip kafalar. - 397Eski takıldığım sözlükteki birkaç arkadaş buraya geçmişti, onlar geçtiği sırada ben de yazarlığı açıp bıraktım. Şimdi onlar yok, bi ben ve bir de eycın danım var.
- 398nereye geliş hikayesi konusunda ayrıntı verilmemiş :o