kayıt

oğuzhan uğur

  1. 29
    geçen sene birkaç videosunu babala TV de izlediğim insandır. gerçekten bilgisi olan ve bir şeyleri kolay anlaşılabilir şekilde ifade eden insan.sevdim videolarını izlemeye devam edeceğim.
  2. 30
    İzlemeli
  3. 31
    (bkz: budabitv) babalatv'nin atası. Hepsinden önce, şarkılarıyla tanıdım. Çok mizahi bir yönü var, ileri de büyük bir talkshow yapmaması için hiç bir mani yok bence, yaptığı da tam olarak bu zaten.
  4. 32
    (bkz: overrated)
  5. 33
    Anlatmaya çalıştığı şeyleri ifade edebilme açısından, anlattığı şeylere olan hakimiyeti bilgi birikimi açısından hiçbir zaman hakkını yiyemeyeceğim mizahşör, senarist, yazar, şarkıcı ve daha bir sürü şey. Sırf konuştuğu dile olan hakimiyeti yüzünden müridi olabilirdim ama olmuyorum.

    Bir videosunda “ben kendi bildiğimi sandığım, doğru olduğuna inandığım şeyleri size aktarıyorum, sizden de beni aydınlatmanızı yanlışlarımı düzeltmenizi, birbirimizin kafasını açmamızı istiyorum.” Gibisinden bir açıklaması var. Çok eski de değil yakın zamanlarda paylaşmış olduğu bir videoda buna benzer bir şeyler söyledi. Yalnız doğru olduğuna inandığı şeyleri anlatırken zıttını yapan, zıttı ya da farklı şekilde davranan düşünen kişilere karşı “bre mına kodum, bre beyin yoksunu, bre bla blasına şey ettiğimin amipi.” Vb tabirleri bu açıklaması ile çelişiyor. Karşı tarafa hiçbir söz ve barınma hakkı tanımayan son derece net söylemler. Buradan karşılıklı kafa açması olmaz. Bunu fark edene kadar her şeyin en doğrusunu sen biliyon hee görüşünde bir soğukluğum vardı. Bu çelişkiye şahit olduktan sonra tutarsız, çelişik olduğuna dair soğukluğum var.

    Hakkını yemem, yaptığı işin cidden hakkını veriyor. Böylesine üretken ve donanımlı bir insandan nefret etmek, hakir görmek küçümsemek abesle iştigal olur zaten. Hayranı değilim, müridi olmam, peşinden koşmam, idol olarak almam sadece. Bu kadar.
  6. 34
    Kendisini, şu an çıkış tarihini tam hatırlamadığım "terbiyesizim" sarkısıyla tanımıştım o zamandan beri takip ederim.

    Çok çok zeki denip duruluyor ama küçük acun olmaktan öteye gidemediğini düşünüyorum. Bu da şu demek, medyayı (normal ve sosyal) iyi gözlemliyor insan psikolojisini iyi biliyor ve algı yönetimi normal insanlara göre çok çok iyi. Son dönemlerde gittikçe bozsa da kendini, bir şekilde bu sektörde hep var olucak çünkü her şeyiyle -ailesi, ekibi, siyasi görüşüyle- bu mecrayı benimsedi. Kolay kolay da kopmaz.

    Budabi tv'ye başladığı zaman çok daha iyiydi. Bu aşırı tanınma yaramadı bence ona.

    Ha kötü mü? Tabiki de değil. En azından bir çeşitlilik sağlıyor ve kanalı(babala tv) gayet iyi içerikler üretiyor. Hele bir de Youtube türkiye'nin geldiği konumu düşünürsek, hint kumaşı kalıyor kendisi.
  7. 35
    çok gereksiz insanların olduğu sosyal mecrada fazla göze batmayan insandır.
  8. 36
    Kendisini çok bilgili ve kusursuz sanan arkadaşımız. Her konuda kendisi haklıdır ve her söylediği şey doğrudur. Ayrıca Cinsiyetçi esprilerinin de bizim ülkemizde ilgi görmesi gayet normal.
  9. 37
    sonradan görme. 96 tempra oldu bu da.

    twitter.com/...
  10. 38
    öngörüm beni yine haklı çıkardı. sağ olsun bu zaman kadar çok çok az yanıldı.
  11. 39
    Önceden sempatik gelirdi lakin yaptığı yersiz açıklamalar ve yerdiği çoğu davranışı paradan aldığı güçle yapıyor oluşu artık gözüme batıyor, bende kredisi bitmiştir.
  12. 40
    (bkz: benim babam asker olduğu için)

    (bkz: buradan bizi izleyen herkese selamlar)

    (bkz: öz kardeşim Tuğrul)

    (bkz: bu piç ne diyo ya)
  13. 41
    eleştirme haddim var ise, boş adam demek istiyorum.
    ha yok ise eğer, zaten ilgilenmeyerek pasif bi direniş gösteriyorum çünkü boş
  14. 42
    kayda değer bile olmayan bütün diğer iğrenç özelliklerinin yanı sıra mağlubiyet şarkısı kill bill vol 2 ost'den bir şarkının kopyasıdır.

    www.youtube.com/...

    www.youtube.com/...
  15. 43
    “nasıl da unuttuk kayboldun gittin :d” dedirten boş adam.