kayıt

fenerium

  1. 1
    fenerbahçe spor kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı mağaza.

  2. 2
    oha daha yeni mi başlık açılmış dediğim fenerbahçe ürünleri satışını yapan mağazalar zinciri.

    neyse iyidir la bu. abdullah kığili ile atak yaptı. baya sol kulvardan gelip öne geçti. kalitesi artıp, piyasa değeri yükseldi.

    her şey tamam ama neden sadece fenerbahçeli logolu ürünler satılıyor anlamıyorum. yani amblemi kaldırıp de facto gibi lcw gibi her alana hitap etseler kulüp daha çok para kazanır. zira sadece logolu ürünleri alamıyor insanlar ve aynı zamanda pahalı kaçıyor.
  3. 3
    eskişehir'de olmayandır.

    hoş değil ama öngörülen şekilde en son taşlayıp meşale yağdırıyordu büyükler. sene 2005 falan o zamanlar 2b' deydik.

  4. 4
    belki indirime giren bir ürün vardır diye ara sıra sitesine baktığım mağaza. ama yok. değerinin 3-4 katı her şey. böyle pazarlama stratejisi yerin dibine batsın amk. adam gibi fiyatlar koyun da insanlar lisanslı ürünlerinizi giymekten, odalarını süslemekten keyif alsın. 50 lira kar etmeye çalışıp 1 kişiye satmak mı daha mantıklı, 20 lira kar etmeye çalışıp 5 kişiye satmak mı? bunu göremiyorlar mı acaba? amk sanki altın suyuna batırıyorsunuz ya. fiyatlara bak. insanın içi eriyor gördükçe ama normal bir gelire sahip insanın alışveriş yapması imkansız. bok gibi paran olması lazım fenerium'dan gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilmen için. kar geliyor mu buradan, onu da merak ediyorum. çünkü hangi avm'de bir fenerium mağazası görsem içinde çalışanlar hariç insan yok. önünden geçerken şöyle bir içeriye baksam direkt kasanın yanında duran 2 veya 3 kişiyle göz göze geliyorum. sinek avlıyorlar resmen. bu mağazaların işlemesi için fiyatlara el atılmalı bir an önce.
  5. 5
    başarılı bir işe daha girişmiş.

    twitter.com/...

    Derbi sonrası ürün de iyiydi.
  6. 6
    çok pahalı fiyat endekslerine sahip olan platform.

    ya niye hiç sürümden kazanmak istemiyorsunuz amk? sadece godoman fenerbahçe taraftarı mı ürün alsın istiyorsunuz? gece gece sinirlendim amk

    www.fenerium.com.tr/...
  7. 7
    beyin yoksunları tarafından yönetilen mağaza zinciri.

    yahu sen 10 liraya tişört üretiyorsun. bunu 50 liraya satıyorsun. 1 kişi alıyor. kârın ne? 40 lira. halbuki aynı tişörtü 20 liraya satsan 10 kişi alacak. kârın ne olacak? 100 lira. yani bunu düşünecek adam yok mu gerçekten? hani bu mantıkla adidas, nike falan da pahalı olmasın diyeceksin ama onların ürünü kaliteli amk. elinle dokunduğunda bile hissediyorsun. onlar 10 liraya üretmiyor ki 20 liraya satsın. senin ürünün de boktan. hani daha önce bir şey almamış olsak bilmeyeceğiz ama böyle bir gerçek de var. malzeme leş ama fiyatlar tepede. eh zaten taraftar kulüp yönetimine karşı tepkili. ana şube olan futbol şubesi senelerdir yerlerde. kim gelip de ürün alacak senden? o mağazaların kiralarını karşılayacak kadar kâr ediyor mu merak ediyorum. sürekli sinek avlıyor fenerium mağazaları. doğru bir fiyat politikası olsa takım ne kadar başarısız olursa olsun insanlar gidip bir şeyler alır. ama yok. kulübü nasıl yönetiyorlar ki mağazasını yönetsinler amk.
    • aga üç büyüklerin para sıçan bir taraftar kitlesi var. hani şu en pahalı yerden kombine alıp da çoğu maça gitmeyen tipler. bunlar her türlü alır zaten. ama bu ülkenin %20'si zenginse, %20'si fakirse, %60'ı orta sınıf. fiyat politikasın
    • ı değiştirip bu orta sınıfı kendine çekersen kârın da artar gibime geliyor. cevahir avm biraz uç bir örnek bana göre. oralarda takılan adamlar alır her türlü. ama çok mağaza var. hepsinin müşteri kitlesi öyle değil.
  8. 8
    Sana girdiğim anda gelen mutluluğu başka hiçbir mağaza vermiyor,tabi fiyatlara bakana kadar sürüyor ama olsun..
  9. 9
    kulübe katkı, hadi valbuenanın parasına katkı, giulianonun parasına katkı diye diye kendime karşı koyamadığım kulübümüzün mağazası.
  10. 10
    vallahi birkaç sene öncesine kadar bir şey alamayacağımı bile bile girerdim mağazaya her avm'ye gittiğimde. çok nadiren de bir şeyler alırdım. çok nadiren dediğim hayatım boyunca iki atkı, bir tişört, bir bayrak, bir ayakkabı aldım sanırım hayatım boyunca. o kadar nadir yani. her neyse. birkaç senedir mağazaya adım bile atmıyorum. çünkü anasının amı gibi fiyatları görüp de moralimi bozmak istemiyorum. hadi kalite olarak o fiyatların hakkını verse yine neyse. buradan aldığım tişörtü 2-3 kere giydim ve orası burası kaydı. resmen en kalitesiz kumaştan üretmişler. yazık günah ya. daha önce de birkaç girdi bırakmışım bu başlığa. derdimi anlatmışım. tekrar yazmak istemiyorum.
  11. 11
    iki gözümün çiçeği keşke biraz daha ucuz olsan... öğrenciyiz sonuçta.
  12. 12
    piyasaya yeni bir f/p ürünü sunmuş, önce Erenköy fenerium'da, yakında tüm fenerium şubeleri ve İnternet mağzasında.
    tam bir f/p
  13. 13
    balotelliayarıyediktensonrabelidoğrulmayanspor taraftarının, her puan kaybı akabinde doğrudan ya da dolaylı başlıklarına üşüştüğü takımın ürün mağazası.