kayıt

sevgilisinin yanındayken dayak yiyen erkek

  1. 25
    %10'u doldurmaya çalışan erkektir.

    (bkz: erkekliğin %90'ı kaçmaktır)
  2. 24
    daha önce belirtildiği gibi (bkz: sevgilisinin yanında adamı döven orospu çocukları) şeklinde tanımlanırsa sevgilsinin gözünde değer kaybetmeyecktir.

    lakin ben bugün bir erkeği sevgilsiinin gözünde yerin dibine soktum.
    kavga dövüş yok. zaten olayı yönetip işi kavgasız sonlandırmış olmam sayesinde oldu.
    daha doğrusu kendisi yerin dibine girerken ben sadece yardım ettim.

    anlatayım mı anlatmayım mı emin olamadım, ama sevgilisine rezil olan erkek çaresizliğini bizzat gözlemleme fırsatı yakaladım.

    tahminimce çok sürmez o ilişki...
    yani bugünden sonra sürmez.

    (bkz: hak etti pezevenk)
    • Rica ediyorum anlatın efenim.
      Meraklı canlılarız neticesinde... giriş yapıp konuyu anlatmadığınız zaman kahroluyorum.
    • pekala anlatayım...
      aslında benm yaptığım çok bişey yok.
      adamın rezil olası varmış.
    • Merakla bekliyoruz ^^
  3. 23
    Bir kere rastgeldim bu duruma.

    Olay kahramanları:

    B: belalı nazi
    H: hatun kişisi
    E: er kişi

    Şimdi bu b’nin, h ile bir alıp veremediği varmış. Bir gün h, e, ben ve sağ ile sol kolum, parktaki taşımsı yükseltilerin üzerinde oturuyorduk. H ile e ayaktaydı. Benim arkam sokağa dönüktü. Sağ ve sol kolum da yanımdaydı. Aman tanrım, arkadan biri olmamış incir fırlatıyor. Heeey dedim, bunlar gökten düşmek için fazla olmamış. İncirlerin hedef noktasında h var. Arkamı dönmem ile sağ ile sol kolumu alıp ışık hızında taaaa karşı yükseltiye kaçmam bir oldu.

    Oradan izliyoruz kavgayı. Yani bu b’den korkuyorum ben düşünün biz 15 yaşında falanız, bu 30 yaşında yeni hapisten çıkmış falan. Neyse incirler ardı arkası kesilmeden geldi. Tayfası kahkaha ile eşlik ediyor belalıya. Oçlar. Neyse bu h cırtlak bir kız, ağzı da çuval değil ki büzesin. Gitmiş belalının sevgilisine belalı hakkında atıp tutmuş. Sevgilisi de belalıya söylemiş. O da oç. Neyse.

    Belalıya cırlıyor bizim hatun kişisi. Er kişi kıpkırmızı oldu. Heyyy men. Hatun kişisinin önüne geçmesi ile yüzüne şarj aleti kablosunu yemesi bir oldu. Etraf şok. Ben şok, sağ sol kol şok. Ulan sen nereden çıkardın o şarj kablosunu ya, ya sen nasıl bir psikopatsın reyis. Çocuk kızardı falan, bak abartmıyorum acıyı ben hissettim. Hala sevgilisini koruyor annem. Kız ağlamaya başladı. Biz de daha fazla sessiz kalamayıp polisi aradık. Tabii ki gelmedi. Neden? Hatunla er’i belalıya “bittin olm sen” diye gittiler karakola. Sonrasını bilmiyom.

    Sonuç; sevgili kişisi uğruna savaşıp, yenilmek ayıp değil; sevgili kişisi uğruna savaşmamak ayıptır.
  4. 22
    ve ya şöyle olabilir

    (bkz: Sevgilisinin yanında adamı döven orospu çocukları)
  5. 21
    Sevgilisinin gözünde TL'den daha hızlı değer kaybedecek olan erkektir.
    Pardon erkek demişim :/
  6. 20
    yiğidin tarladan hasat edildiği, kavganın, mücadelenin şehri olan çorumlu yiğitlerden ibret alması gereken erkekimsidir.

    www.youtube.com/...
  7. 19
    erkekliğin %90'ının kaçmak olduğunu bilmeyen erkektir. gerekirse sevgilini bile bırakıp kaçacaksın. 2 ay sonra o kız yanında olmayacak ama kaburgandaki kırıklar bir ömür seninle kalacak. bir de böyle düşünmek lazım. *.
  8. 18
    bazıları da sevgilisinin yanında dayak yemek ister. hayır yani yanındaki kıza hava yapacam diye neden 4 kişiye horozlanırsın ki?
  9. 17
    tek kişiden yediyse rezillik olabilir ama üç beş kişiden yediyse aptallıktır. rambo musun be adam sıvış çabucak oralardan.
  10. 16
    tek kişiden yediyse rezillik olabilir, üç beş kişiden yediyse daha çok cesaret gösterisidir
  11. 15
    Ulan bi sevgilimiz dayak yedi diye adam dövmediğimiz kaldı ya. Artık napalim allah ne verdiyse dalarız, sonuçta sevgi neydi sevgi birlikte dayak yiyebilmekti^^
  12. 14
    Belki kavga etmeyi doğru bulmuyordur.

    E: ben her şeyin konuşarak çözülebileceğine inanıyorum.
    K: :')
    E: Ne düşünüyorsun aşkım?
    K: hiiiçç ^^ (ulan kavga olsa kesin dayak yer bu).
  13. 13
    İnsanlık hâli, bire beş gelmiş olabilirler şimdi.

    112'yi arayalım :(
  14. 12
    kaçamadığı için dövülen erkektir. 5 10 kişi gelmişlerse demek. utanç verici.
  15. 11
    yarası temizlemeli ve pansuman yapılmalıdır. morluğu varsa buz koyulmalıdır. yani ben öyle biliyorum.

    dayak yemesi önemli değildir. korkak gibi kaçacağına dövüşmesi çok daha cesurcadır. tabi duruma göre değişir karşı tarafta bıçak vs. varsa cengaverliğin alemi yok
    • Kaçmanın hic bir zaman faydası olmaz. Başına saricak adam her zaman sarar. Böyle bir durumda ilk saldıran olmak her zaman mantıklıdır.
    • bilemiyorum altan
  16. 10
    "dövemiyorsan bile dövdürmeyeceksin. şişe vuracaksın, yerde ne buluyorsan onu vuracaksın, taş vuracaksın. o vuruyorsa sen iki tane daha vuracaksın. dövemiyorsan bile, dayak yemezsin.
    dayak yersen zaten pasifsin" demek istediğim olay
  17. 9
    Vurduruyordur.
  18. 8
    hayır bakın bu sokakta rajon denilen kavrama ters gitse de olabilir en azından belli etmiştir sahiplendiğini gösteriyordur. ya benim değil arkadaşımın başına gelmiş öyle söyledi.
  19. 7
    bir kadin olarak hayal ettim de suan cidden kötü silahim olsa çeker vururum o nasil bir olay oyle ya bir de sevgilinin kırılan onur ve gururunu dusunun ah kalbim..ama söyle bir durum var ki 1 ay sonra tam 1 senelik kadrolu bir yalniz olacagim o yuzden asla basıma gelmeyecek olay.selam erkekler :)):)):)
  20. 6
    kötüdür be.
    valla kötüdür.
    ama beni etkilemez çünkü o küçük piçler herkese sarıyor. para verilmesini ya da iş olsun diye çiçek alınmasını asla istemem. ben de almam zaten. bunun üstüne küfür eden mi ararsın, suratıma tüküren mi?

    o yüzdendir ki sokak çocuklarından nefret ederim. arsız piçler.

  21. 5
    bir çocuğunun yanında dayak yiyen baba değildir...
  22. 4
    benim. olamaz olasıca sikko.

    hafız, ankara kalesine çıktık bir gün. kızın meselesi gezi gözlem inceleme; benim derdim ise nasıl yaparım da surlarda, zindanlarda, burçlarda hatuna itekleyebilirim ?

    ama kaleye çıkınca, kalenin pek de kara murat filmlerindeki gibi olmadığını gördüm. sonradan öğrendiğime göre kara murat filmleri ankara'da çekilmiyormuş zaten.

    neyse. hatunla gezerken bir adet piç geldi. küçük böyle, 4-5 yaşlarında. ulan, 4-5 yaşında insan mı olurmuş amk ? hadi insan olmuş, bu yaştakine sokağa çıkma izni nasıl verilir ? yetkililer uyuyor mu ? küçük piç geldi, "ağbe, bi çitoz parası ver ağbe" diyerek, ben tabii siktiri çektim. çekmez olaydım.

    benden aldığı cevaptan tatmin olamayınca, hatuna dönüp "bununki bamyadır, verme buna" dedi. hatunu aldı mı bir gülme ?

    ben yekten bi tekme attım küçük piçe, başladım kovalamaya. kovaladım... kovaladım... sonra bir sokağa girdik. girer girmez, ben diyem 10, siz deyin kuş sevenler kıraathanesi mevcudu, bir yığın adam saldırdı üstüme. lan nasıl dövdüler ama, nasıl ? herifler resmen hoplattı beni :(

    meğersem, bunlar hep markus antonyus taktiği imiş. birini yollayıp sinirini bozuyorlarmış, ondan sonra mahalleye çekiyorlar, asıl kuvvetler de ondan sonra biniyormuş gelen kişiye. ayrıca benden çitoz parası isteyen de 4-5 yaşında değilmiş. 32 yaşında bir cüceymiş.

    o dayaktan sonra kızla bir daha görüşmedim.
  23. 3
    aa bu benim lan.

    kıyıda köşede de değil ısparta'nın göbeği kafaler caddesinde. bir cumartesi günüydü. kalabalığı düşünsene. tamam o kadar da düşünme göt kadar ısparta amk alksdjaksdla. en fazla 200-250 kişi görmüştür dayak yediğimi. tabi 4 kişi daldılar yoksa... iyi ki 4 kişi daldılar amk düşünsene teke tekte dayak yediğimi, işte asıl o zaman koyardı. aklsjdklasda.

    iyi dövdüler yalnız.
    güzel dövdüler.
    şaka maka fena dövdüler.
    kabul edeyim harika dövdüler.
  24. 2
    www.59saniye.com/...
  25. 1
    çok acı bir olay yaşayan erkek. yaklaşık 350 kişi ve üzerleri çıplakmış..........