kayıt

dilan alp

  1. 2
    Tarlabaşı'ndaki devrimci direnişte onurlu bir şekilde mücadele eden söz dergisi okuru sdp'li bir yoldaşımızdır. Polisin gökten resmen yağmur olup yağan gaz bombalarından biri talihsiz bir şekilde kafasına isabet etmiştir. An itibarıyla geçirdiği ameliyattan sonra şuuru açılmıştır. Durumu her dakika daha da iyiye gitmektedir. Vali'nin ve diğer devlet köpeklerinin yaptığı açıklamalarda, kendisinin marjinal bir grubun mensubu olduğu, terör örgütü sempatizanı olduğu ve ona yapılan bu saldırının meşru olduğu açıklamaları yapılmaktadır. O gaz bombasını dilan'ın kafasına atan bir polisin devletinin mensuplarından başka türlü bir açıklamada beklenemezdi zaten.

    Dilan, halkı için yaşayan, halkı için savaşan ve yine halkı için vurulan henüz 17 yaşında bir kızdır! Devlet'in 17 yaşındaki bir kızdan bu kadar korkması nedendir diye soracak olursanız da ancak şunu söyleyebilirim:

    çünkü dilan ve dilanların yüreğinde, kocaman bir inanç vardır. Bu inancı köreltmeye ne devletin gücü yeter ne de polisin. Büyüyen devrimi durduramayacak devlet! Umudun adını karalayamayacak.