kayıt

drjivago

  1. 47
    drjivago (temsili),

    therapiamag.com/...
  2. 48
    kutup sözlük ahalisine katılmış yeni bir yazar.

    nickine bakınca, rus devrimi ile alakalı gibi.

    beklemedeyiz efenim.
  3. 49
    sözlüğe renk katmış yazar.

    yazdıklarıyla, samimiyetiyle, ince görüşüyle, pm'den yürüttüğümüz düzeyli muhabbet * ile sevilen bir yazar olmuştur benim gözümde.

    gideceğim diyor gitmese güzel olur diyorum ama derdi büyük.
  4. 50
    sözlük içinde ön sempati beslediğim bir kaç yazardan birisi. ted kaczynski konusunda ve toplum konusunda, hakkımda yaptığı yorumları samimiyetle destekliyorum. misantropi konusunda da hak verebilirim.

    anarşist olduğunu düşündüğüm bir yazardır. yanılıyor da olabilirim. neyse efendim. kendisini ve girilerini severek takip ediyorum ben.
  5. 51
    başarılı bulduğum yazar.

    sözlükte son dönemde böyle bir kaç yazar var, insanın sözlüğü daha fazla sevmesini sağlıyorlar. düzgün bir üslup ile üstelik değerli bilgi paylaşımı yaparak yazan bu yazarlar özelden de, başlıklar altından da sağlam ve saygılı tartışmalar yürütülebilecek yazarlar oluyorlar.

    yakında okul açılınca gidecek gibi. kastıracakmış. yapacak bir şey yok, hepimiz kastıracağız mecbur :D .
  6. 52
    an itibariyle bu girdisiyle birlikte bininci girdisini yazmış olan yazardır.

    ne yapayım dayanamadım,özel olsun istedim.:D
  7. 53
    umut sarıkaya okuyor. umut sarıkaya okuyandan zarar gelmez. gelse gelse kahkaha sesleri gelir.

    karşılıklı çay içip muhabbet edilecek yazar.
  8. 54
    Kendisi de benim gibi kore gazisidir. Severiz ekmeğindedir.
  9. 55
    ukdeleri, hakkını vererek dolduran yazar.

    (bkz: hey maşallah)
  10. 56
    en son konuştuğumuzda ders çalışacam deyip beni sallayan yazar :)*

    denk geldiğim bütün girdilerini favlıyor ve katılıyorum. okumaktan keyif aldığım birkaç yazardan biridir.

    ve tabiki bayılarak dinlediğim lanet olsun bu hayat şarkısını keşfetmemi sağlayan paylaşımcı güzel insan :)
  11. 57
    sözlüğün anarşik ihtiyacını gideren nadide yazar.

    guzel yazar.

    yazsın efenim.
  12. 58
    87. oscar ödül töreni'nin tek keyifli yanıydı.
    yalnız bırakmadı sağolsun..
  13. 59
    #408174 nolu girdisi ile gece gece üzmüş yazardır.

    yüreğimiz dağlandı, adeta o 7 yaşındaki çocuk ile beraber ağladık. yani ben üzüldüm. zaten üzülmeye yer arıyordum, iyi oldu yani.