400
cumartesi gecesi evde oturan kısmına kadar benim ama yalnız değilim.
youtu.be/...
396
44 yazar, 19 ziyaretçidir.. Hoşgeldiniz rrkadaşlar....
393
Yine bir cumartesi yine ben sözlükçü emsallerim ve büyüklerim ve minnaklarım. Yine evde oturuyorum. Peki bir sorun neden. Neden bu çocuk her fsmnin günü evde oturuyor. Çünküsüm haziranda mutlu olmak istiyor bu nacizane yazar. Belki ileriki zaman dilimlerinde ki bu ihtimal yüksek, aranızda göremeyeceksiniz. Bir ömürlük ikramiye için bir senemi(aslında bir sene de değil temelimi hafife almam) heba edeceğim. Hayallere giden yolda mübahtır verilen tavizler.
392
muhtemelen ankara'da yaşıyordur. ya da iç anadolunun başka bir şehrinde.
bu ayazda kimse kusura bakmasın, sokağa adımımı atamam.
391
Yazar sandım konuymuş.. Şaşırtandır.
390
Belkide yalnızlığı bir eziklik olmayan insandır. Sonuçta yalnızlık hep zorunluluktan gelen bir durum mudur ki? İnsan kendi tercih edemez mi yalnız kalmayı, kendine vakit ayırmayı? Yorulmuştur artık o dışarıdaki sıradan ve hepsi birbirinin aynısı olan samimiyetsiz insanlardan ve onların yalanlarından.
Belki üşüyordur olum hava çok soğuk fazla düşünmemek lazım bazen *
389
O benim işte ya napıcaz o sorunu
388
(bkz: berlin)
pişşştt ezik....
387
bu gece az ama özler. güzel eşlik ediliyor kendilerine.
386
Yalnızım ama evde değilim. Ne bahtsızım dedirten başlık.
385
Yine bir cumartesi yine bu başlık yine kendimi görüşüm. Hee seferinde ayna tutuyor anasını ya.
384
Evde oturan ama yalnız olmayan insandır.
Ayrıca ezik konusuna girmeyelim lütfen ehehe.
383
(bkz: yuooooo bu bir tercih tmm mı)
31'ini çekip yattı.
382
bu defa ben değilimdir.
380
Farklı sebepleri olabilir.
koalamsı kedi'nin dediği gibi fakir değildir belki de. Tam tersine, daha çok kazanmak için çalışıyor da olabilir. Hayat bu. süprizlerle dolu.
377
cumartesi günü tam mesai devirmiş olabilir.
376
ezik kısmına katılmayarak üzerime alındığım tanımlama.
↑