400
bardan hatun kaldırıcam diye çıkıp eve osman isminde ki arkadaşıyla dönmeyecek olan insandır. bir rakı keyfimiz var lan onu da eziklik diye mi nitelendiriyorsunuz.
399
hafta sonu da olsa bütün gününü iş yerinde geçirmişse akşamı evde geçirmeyi eziklik saymaz.
395
(bkz: tek dersten kalan öğrenci)
evdeyim ama yalnız değilim. kıps...
394
küçük teyzemin eşi bir sınavı geçip bankada müdür yardımcılığına yükselmiş. tatlı yedirmek için yakın akrabaları çağırmışlar. annem de tutturdu sen de gel diye. "zaten hiç gelmiyorsun ama iyi günde yanında ol insanların. senin iyi gününde kimseyi göremezsin etrafında." dedi. ben de ablamın arabasını benim kullanmam şartıyla kabul etmek zorunda kaldım. ehliyet aldık ama bir boka yaramıyor. bari krizi fırsata çevireyim dedim. her neyse. gittim, sıkıldım ve geldim. evde geçireceğim bir cumartesi gecesini tercih ederdim. beynim sikildi.
393
bir paket sigara daha açtım, gel lan gece üstüme, gel...
392
evimi temizledim, yemegimi yaptım, film izledim şimdi de uyuycam hiç de kendimi ezik hissetmiyorum bu arada
391
şöyle anlatayım:
almanya'dan arkadaşım geldi bugün. iki tane yakın arkadaşım var şu hayatta, üçlü takılıyoruz biri geldi işte. öteki de urla'da takılıyor, uzağız yani hep. aha bugün toplanıp araba kiralayıp kafaları nereye eserse oraya gittiler, mars'ta filan olma ihtimalleri var.
ama ben evdeyim, çünkü yarın ygs.
anlatabiliyor muyum?
390
en sevdiğim güruh. bu gece aslında tam bir fırsat gecesiydi 18 yaşındakiler işsizler de dışarıda değil safi ekmek olurdu bu gece. neyse yine de siz bilirsiniz.
389
vine.co/... mecnun içerir
387
Benim o.
Hadi ezin beni.
386
cumartesi gecesi evde oturmayıp dışardan sözlüğe giren ezik insan* kadar eziktir
385
61 yazar,8 ziyaretçidir.
(bkz: hepiniz oradaydınız be)
384
türkiye'de çıksa nereye çıkacağı merak konusudur. nivyorkta yaşıyoruz sanki de.
383
bu gece pek çok ilde yağmurlu hava bu kitleyi oluşturabilir.
382
yağmur dolayısıyla dışarı çıkamamıştır.
evet,,,
381
şaka şaka bugün daha salı :)
380
buyrun benim. ama ezim değilim. sus sensin ezik.
yazar tanecikleridir.
379
muhtemelen cuma gecesi de evde oturmuş ezik ve yalnız insandır. sevgiye, kendisini taşıyabilecek birine, doğruluğa, dürüstlüğe, mutluluğa, huzura ihtiyacı vardır esra hanım ehehe.
376
Daha acıklısı cumartesi gecesi kıçını kırıp ders çalışan insandır. Ömrümü yedin diş hek fak.