37
kariyeri çok haybeye gitmiş futbolcu. dortmund'dan ayrıldığı güne sövüyordur...
36
son dönemin en skandal transferlerinden birisi.
35
Stuttgart, Kevin Grosskreutz'un sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini açıkladı.
34
stuttgart'ta sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmış. adamın hiçbir yere hayrı yok.
33
2 milyon 171 bin Euro karşılığında stuttgart'a transfer olmuştur. enteresan bir rakam.
32
Doğru düzgün idman bile yapmadan memleketine gitmiş yılın transfer bombası.
31
Galatasaray bu işten bir hayli zararlı çıkmış gibi görünüyor açıklanan rakamlara göre de transfer resmen gerçekleşti mi? eleman bu paraları aldı mı ben çözemedim, çözen beri gelsin.
www.transfergundemi.com/...
30
Annesi bir spor dergisi tarafından 2015 yılının en iyi annesi seçilmişti. Daha takımda oynarken göremeden gitti adam. Yazıklar olsun yönetim bu kadar amatör olunmaz.
29
kevin grosketum diye okudugum futbolla çok ilgilenmeme ragmen hangi bolgede oynadıgını daha cozemedigim bir arkadaş
28
transfer edip belgelerini gönderemeyen, bir de üstüne hiç oyuncudan faydalanamadan satanlar sayesinde hiç bir resmi maçta galatasaray forması ile göremediğimiz futbolcudur.
27
Galatasaray'ın Alman futbolcusu Kevin Grosskreutz, Stuttgart için sağlık kontrolünden geçti.
26
stuttgart takımının ilgilendiği galatasaraylı futbolcu. galatasaray 2.6 milyon euro istiyormuş bonservisine.
twitter.com/...
25
"şu dünyada ya popçu olacan ya da topçu" sözünün haklılığını doğrulayan futbolcu. Bizim belki de hayatımız boyunca kazanamayacağımız parayı herif 3 ayda yattığı yerden kazandı aq.
(bkz: sizin ananızı sikeyim bu ne)
24
(bkz: sizin ananızı sikeyim bu ne)
Şu takım hakkında bir kere farklı bkz verdir bana be dursun. sizin ananızı sikeyim bu ne?
22
tek bir resmi maça çıkmadan hem kemik 900 bin euro ücret al, üzerine 1.5 milyon euro da bonservisine ödensin. daha menajer komisyonları veya imza paraları millete anlatılmıyor. sonra taraftara gelip ffp geyiğini ileri sürecekler.
böyle bir rezalet beşiktaşta da yaşanmıştı. sezer öztürk 3 sezonda tek resmi maça çıkmadan toplamda 9.1 milyon tl parayı cukka etmişti.
21
Ayrılması şüphesiz ki en çok lig tv spikerlerine yarayacak. 3 senedir wesley sneijder diyemediler grosskreutz demelerinin mümkünatı yok.
19
güzel cukkaladı yalnız.
ahshahsdsa.
18
Kevin Grosskreutz, Galatasaray'da resmi bir maçta oynamadan 900.000 euro kazanarak Türkiye'den ayrılacak.
17
oynamadan kaçma işine girmiş adam.
Mustafa Denizli: "Kevin Grosskreutz takımdan ayrılmak istediğini söyledi."
16
Günün güldüren haberi.
Bir defa daha başarısızlık. Arka arkaya bu kadar başarısızlık başka bir yönetime nasip olmamıştı.
Tanım: ocak ayına kadar tatil yapacak olan futbolcu.
15
fifa tarafından lisans verilmeyen oyuncu. güldürmüştür.
www.sporx.com/...
14
gs taraftarının gereksiz abarttığı bir transfer komedisine sebebiyet vermiş futbolcu. tamam olm yapılan harbiden komedi ama kevin ocak ayına kadar oynayamayacak diye bir şey kaybetmezsiniz. istifa sesleri falan abartmayın bu kadar.
13
Ocak ayına kadar Galatasaray'da resmi maça çıkamayacak olan oyuncu. daha detaylı bilgi için:
www.tribundergi.com/...
Allah herkese bu adam gibi gibi keriz parası yedirsin zuhahahaha .
↑