Saçma gelenek ve görenekler
- 1Düğünden önceki birkaç gün içerisinde seks yapmayı, gelinin evlenmiş kız arkadaşlarından ya da kadın kuzenlerinden birinin ilk gece geçmeden geline anlatması gerekiyormuş. Aşırı saçma gelmişti bana. Ama olay sanırım “kocanı” şöyle mutlu et böyle mutlu et modu. Bir de damadın ailesinden halasıdır teyzesidir bunu sorguluyor. Anlattınız mı diye.
Bu coğrafyanın cahilliğini ve batıl inançlarını fazla hafife alıyoruz sanırım. - bunu bana yapmaya kalksalar oturun ben size anlatayım derim.
- Şık bir hareket olurmuş jdjdjdmxkd
- 2KIZ İSTEME GELENEĞİ BANA SAÇMA GELİYOR MESELA
- 3Sünnet düğünü arkadaşlar kesinlikle. Küçücük çocuğa" aa pipin kesildi bak ne güzel,hadi eğlenelim bunu kutlayalım"mesajı vermek resmen bu. Çocukta sünnet olunca bir şey oldu sanıyor jdjdjd. Bu tarz düğünleri yapana saygım var elbette ama düğüne harcayacağın parayı çocuğunun eğitimi için harcamak daha iyi olur.