kayıt

ege depremini dinsizliğe bağlayan adam

  1. 1
    her yerdeki depremi dinsizlige bağlayan adamdır. şaşırmak için çok geç.
  2. 2
    encrypted-tbn0.gstatic.com/...
  3. 3
    cahillik kötü bir şey diyerek geçtiğim video. artık şaşırmıyorum bu tiplere
  4. 4
    evinden alınıp sokak ortasında aylarca pipetle beslenecek hale gelene kadar dövülmesi gereken adamdır.
    dayak yeme nedenini sorarlarsa ''aşırı dindar olduğum için'' der, geçer.
  5. 5
    (bkz: Just another day of the job)
    Beğendiklerine, yorum attıkları gönderilere baksanız kim bilir neler neler bulursunuz.
    Amına kodumun oğlu işte başka bir şey değil.
  6. 6
    cahil deyip geçilmemesi gereken kişi. zira 2020 yılında cahillik en büyük suçtur bana göre. ha bu şahıs cahil de değil o ayrı. yok edilmesi gereken, şeref yoksunu, bağnaz, haysiyetsiz bir canlı. bundan ne kadar varsa toplanıp acılar içinde öldürülmeli.
  7. 7
    Bu tarz doğal afetleri dine, zinaya, alkole bağlayıp, mağduriyeti yaşayana reva gören sütlaç beyinlilere küfür veya beddua etmek bile fazla.
  8. 8
    Halbuki kendi şehrinde olan bir başka deprem sonucunda kendi göreceği zararda sebebi hiçbir yere bağlayamayacaktır. Bu "bağlama" durumunun bence iki sebebi var: Biri ideolojik nefret, diğeri de iradesizlik.

    İdeolojik nefreti açıklamama gerek yok sanırım. Diğer sebep ise bu durumun neyden kaynaklandığını düşünmeyecek kadar tembel olmasıdır. Yıllar boyunca öğretilegelmiş çeşitli dogmalara dayanarak sabit bir eksende yapacağı yorumların hiçbir değeri olmamasına rağmen kendisini tatmin ettiği için daha ayrıntılı düşünmeye ve araştırmaya karşı duyar bu tembelliği bu gibi insanlar. Modern dünyanın; tatmin olmaya, para kazanmaya, yemeye, içmeye yani ölene kadar bir şekilde hayatta kalmaya çalışan taşra insanıdır. Vizyonsuzdur, cahildir, iradesizdir.
  9. 9
    Depremde yıkılmayan camiyi Google'ın görsellerinde bulur. (Halbuki yıkılanlar yıkılmayanlara nazaran daha fazladır) altına zina ile ilgili ayeti döşer. Bu kadar. Düşmanca bir iki söz yazarsa da ne mutlu ona!
    Bu insanlar siyasidir. Siyasinin izin verdiği sürüdür. Özgür düşünce dini nefretten beslenemez. Eh, evinden almazsan bu adamı topluluğu da olur, cemaati de olur. Yarın gelir o cemaatiyle beraber sana silah çeker. Herkesin zararına olan bu topluluğa yaptırım uygulamak her devletin mecburiyetindedir.