alttaki yazara soru sor
- 1476ikisi de değil.
hayko cepkin dinler misin? - 1477ben ilkokuldayken kendisi bir cool olma itemiydi. msn'de dinliyor gösterip bırakırdım. ayrıca bir daha böyle anlamlı bir soruyu cevapsız bırakırsan seni çiğ çiğ kaplanlara yediririm. cevabı ikisi birden. mustafa ile halil birbirini güzel tamamlıyor. halil uzun süredir galatasaray forması ile izlediğim en teknik forvet. amına kodumun kaplanının sadece bir adet sivas deplasmanı ve 2020 fb deplasmanında tüm takıma pas istasyonu olup zone 14'den takımı organize etmesini halil bize her maç izletti. halil'i beğeniyorum ama en uçta tek başına çok küfür yer. zımba gibi bitiremiyor, hava hakimiyeti zayıf, stoperler tarafından ezilebiliyor. işte bu saydıklarımı mustafa çok iyi yapıyor. o yüzden ne yapıp edip ikisini birden tutmak lazım ama halil'i yar etmezler. dua edelim de euro 2021'e çağrılmasın da piyasa yapmasın.
burak elmas başkan seçilir mi? adaylığına dair umutlu musun? - 1478seçilir ama pek umutlu değilim.
ayrıca falcao istasyon olacak türde bir oyuncu değil. oyun planını değiştirmek bence daha doğruydu.
en sevdiğin yemek ne? - falcao fox in the box'tan ötesi. öyle olsaydı di natalie gibi max udinese yapardı. beraber oynadığı bütün oyuncular yıldızlaştı.bkz atletico, bkz monaco.
- ayrıca abou yılların fizikli beyinsiz forveti sırtı dönük oynamayı öğrendi, burak yılmaz yılların poacher'ı sırtı dönük oynamaya başladı verilen rolle. bunlara tekniğinin zekatını verse falcao bu adamlar süperstar olur. billong'lu serdar aziz'li ligde çok zor olmasa gerek.
- Nirvana +1. Geçen sezon Kadıköy deplasmanında yaptığı tam bir şovdu. Belhanda’nın gönderilmediği, Feg, kuru ve falcao’nun diri olduğu bir senaryoda alır götürürdük ligi. Takım şu haliyle resmen gaziler derneği.
- e fazlası da orta sahaya gelip pas istasyonu olmaz. hücumda 3 defansa karşı hem top indirecek, hem top saklayacak falan. luyindama bir omuz atsa falcao düşer zaten. luis suarez de fox in the box'tan fazlası ama hiç görmedim onu. sadece uruguay maçlarında cavani veya o geliyor bazen top taşıyacak adam olmadığından.
- ayrıca aboubakar zaten öyle bir oyuncuydu. beşiktaş'a ilk geldiği dönemde de çok kaçırıyordu ama bu tür şeyler yapabiliyordu. yine de aboubakar'ın falcao kadar geri geldiğini görmeeim maçlarda.
- 1479iskender mmh.
evcil hayvanının adı ne ? ( yoksa da tercihen ne olurdu ) - 1480Evcil hayvanım yok. Ben zaten evcil bir hayvanım. Olsaydı ismi panco olacaktı.
Fatih Terim sence önümüzdeki yıl takımın başında olacak mı? - 1481Avrupa'da başarı isteniyorsa olmamalı. sportif direktör sistemine geçilmeli artık. Mustafa Eröğüt ya da efsane yabancı gs futbolcusu + potansiyelli Alman hoca. altyapı oyuncuları ve scouting üzerine kurulu bir düzen. çok geç kaldık.
15, 16, 17 tabdan sonra parmak nasıl yetişiyor? millet çalmasın diye yapmamışlar mı? * - 1482Yetişmiyor. Hayır.
Aşiretten kaçan ne olur? - 1483aşiretten kaçanı bilmem fakat kendisinden kaçan başkasının esiri olur.
içerde misin evlat? - 1484İçerdim yeğenim. Köküne kadar.
Kaç santim? - 1485dostum olmaz hasmım yaşamaz, şeklinde cevaplamak istiyorum bu soruyu. herkes buradan alması gereken mesajı almıştır umarım.
var mı şöyle yeni bi' oyun, çürütelim gençliğimizi? - 1486mount and blade warband. hearts of iron iv de iyi.
2021 düğün masrafları ne kadar? - 1487soğuk. çok daha eğlenceli oluyor.
çikolatanın hapşırık yapması çok saçma değil mi? - 1488bende yapmıyor. bence de çok saçma olması lazım.
ee yok mu hayatında birileri? - bi bende mi yapıyor yav…
- çikolata toz mu. nesquick gibi falan mı
- 148926 kişi var muhtemelen.
Peki hiç anal denedin mi? - 1490Bu edepsiz soruyu görmezden geliyorum.
Hiç deepthroat denedin mi? - 1491Denemedim ancak kız olsaydım müstakbel kocam için öğrenirdim.
Birbirinizle nasıl tanıştınız? - 1492en yakın arkadaşlarımdan birinin sevgilisiydi. çocukla aram soğudu ama kızla aşırı iyi anlaştık. ^^
en son ne zaman duşa girdin? - 1493tam 1 saat önce.
kırmızı hap mı mavi hap mı? - 1494mavi olsun bari.
boceklerden korkar mIsIn? - 1495hayır, hatta evdeyse hamamböceğini bile elime alıp uzaklaştırabilirim.
en güzel abur cubur? - 1496Rulokat. Nası da gidiyo öyle su gibi. Aşırı yağlı ama gerçekten çok güzel. Çok nadir yesem de bayağı severim.
En utanç verici anında ne yaşadın? :d - 1497arkadaşımın evinde telefonu tuvalete düşürdükten sonra, onu almaya çalışırken kapı açıldı ve arkadaşımla göz göze geldik…
tr’de gördüğün ve en beğendiğin şehir? - 1498(bkz: adana)
yerlileri trafikten çok şikayet ediyor ama ekseriyetinin istanbul trafiğinden haberi yok.
ne mezunusun? - 1499yedinci sınıf terk.
heykelde invertebrata yorumları hakkında ne düşünüyorsun? - 1500hiçbir sey..
albert camus mu jean paul sartre mı??