kayıt

ilk defa seks yapacaklara tavsiyeler

  1. 26
    Hayat kurtaran tavsiyeler. Hepinize Teşekkür ederim, şu an 9 yaşındayım ama umarım tavsiyeleriniz bir gün işe yarar.
  2. 27
    Muhtemelen karantina sonrası bu noktaya gelecek çoğu insan.

    Her ne kadar diklat etmeye calisacaksa da insanlar

    (bkz: Tophaneli İnsan gibi değil hayvan gibi sevişeceksin)

    Modunda olacaktır.
    • her zaman abi
  3. 28
    Heyecandan kurtulmak çok da mümkün olmayacaktır. Yıllarca beklenmiş bir an sonuçta. O yüzden erkekte ereksiyon, kadında ıslanma gibi sorunlar yaşanabilir. Erkekte erken boşaltma ya da boşalamama falan görülebilir. Kadın da orgazm olmayabilir.

    Normaldir. Muhtemelen bir sorununuz yok. Zorlamayın derim ben. Mümkünse sarılın uyuyun birbirinizi yargılamadan, tekrar denersiniz. Her defasında bir şeyler öğrendiğiniz bir süreç olacak. Anlayışlı olun ve kendinizi kasmayın. Bunun için belki hafif rahatlatacak kadar alkol tercih edebilirsiniz. Fazlası sabote edebilir, dikkat.

    Bi de korunun tabi. Doğru kişiyle seviştiğinizi ve dışarı boşalacağını/zı düşünmeyin. Hamilelik haberi geldiğinde "ama dışarı boşalmıştı/m" demek bebeği geri yollamıyor. Türlü hastalığı da var bu işin ve kimseden %100 emin olamazsınız, olduğunuzu zannedersiniz.

    Bir de "ne kadar şanslı bir insanım" hissinde haklısınız, tadını çıkarın xd
  4. 29
    Aldığım aile planlaması dersine göre sevgili tatlı çift-partner:

    Dışarı boşalmak bir korunma yöntemi değil. Erkeğin cinsel ilişki sırasında salgıladığı tüm sıvılarda sperm var(illa meniyi dışarı boşaltmak değil konu kısaca) Sperm kadın üreme organında da 72 saat canlı kalıyor. Takvim yöntemi kullanıyorsanız o da ne bileyim bilemiyorum diyeceğim bir konu ilk cinsel deneyim için. Ovülasyona denk gelip bir sürpriz yaşatabilir size.

    En güzeli condom seçmeniz olacaktır. İkinizi de cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da korur.

    Umarım mutlu bir cinsel yaşamınız olur. Sevgiler.
  5. 30
    vücudunuzu, sesinizi, çok hızlı geçmiş gibi gelen zamanı sevin.
    he bir de pişman olacaksanız, hiç başlamayın.
    saygılar.
    • Hmmm
    • Bence artık sevişelim
    • Karantina beni kuduz köpek yaptı
    • Biliyorum kalbimdesin..
    • Vay be :)))
  6. 31
    Tatava yap bas geç.
    (bkz: 41 karakter zorunluluğunun saçma olması)
  7. 32
    Ya ne tavsiyesi kardeşim teoride tamam deyip pratikte bunu uygulayabilecek misiniz?

    Gideceksin Hayvan gibi sevişeceksin, anın tadını çıkart.
  8. 33
    Duygusal baslayip sert bitirin. Bu isin tadi boyle cikiyor.
  9. 34
    erkekseniz , geneleve gitmeyin , zaten en fazla 2 dakika sürecek ilk deneyiminiz.ilk ve ya son asla geneleve gitmeyin. kadınsanız , sizi seven ve değer veren biriyle bunu yaşayın , ilk deneyim önemlidir
  10. 35
    korunun.

    çoğu dizi ve filmler ilk sevişmeden sonra hamile kalan kalan kadınlarla dolu.. sonradan başınıza bela olmasın.
  11. 36
    İçine boşalsanız da problem olmaz. Kim uyduruyor olm bunları?! İçine boşalırsan hamile kalırmış da falan filan... geç o işleri. Çocukları leylekler getirir. Bu yaşınıza kadar da bunu öğrenemediyseniz sittirin gidin!
  12. 37
    kendi kendinizi tatmin etmeyi öğrenmeden başkasını tatmin etmeye çalışmayın.

    mastürbasyon sizin için günlük bir rutinse mesela karşınızdaki kişiye de bu eziyeti yaşatmayın. çünkü henüz kendinizi bile tatmin etmeyi öğrenmemiş bir abazasınız. bunda yadırganacak bir şey de yok zaten.

    ayrıca ne gerek var yani bir canlıyla o kadar samimi olmaya? kendinize gelin allah aşkına.
  13. 38
    islami usullere uygun yapın günaha gerek yok.