kayıt

Masterchef murat'ın kuşun boğazını sıkarken video paylaşması

  1. 1
    Ne tür bir sorunlu olduğunu gösteren olay

    Başlarda Yarışmadaki hali komik geliyordu bana, şu halini görünce güldüğüme utandım. Kabahat bunun gibilerini televizyona çıkaranlarda ve alkış tutanlarda zaten.
  2. 2
    Manik dönemde olduğunu tahmin ettiğim kişinin, sorununu bir kez daha gözler önüne sermesidir.

    Hayır korkum çok daha kötü şeyler yapmasından ziyade, ki yapabilir, bunları tüm halkın önünde yapması ve hasta olduğunu halkın anlamayacak olması nedeniyle büyük bir lince uğraması. Umarım ailesi ve çevresi duruma el atar ve bu adam yardım alır.

    Edit: linç derken başlıktaki yorumları kastediyordum tam da. Adam hasta, umarım başınıza herhangi bir mental hastalık gelmez de hasta olanları linç etmeye devam edersiniz. Hayır orta çağdan farkı yok devrin bunu anladım, orda da delileri kapatıyorlardı işkence ediyorlardı. Otorite ve uzmanlar olmasa bu devirde de aynı şey olur şu an emin oldum.
  3. 3
    murat özdemir'in eşşeğin kulağına su kaçırdığının kanıtı olan video.

    gerekli yerlere şikayetler yapılmıştır umarım...
  4. 4
    Bazılarının yarıla yarıla güldüğü ve bu şekilde popüler malzeme ettiği kişinin sağlık bozukluğunu gösteren video. Kuşa yaptığı muamelenin aynısının kendisine yapılması ümidiyle..
  5. 5
    boğazını sıka sıka gebertmek lazım şerefsizi.
  6. 6
    ona yapılacak en büyük ceza takipçi kitlesinin yok edilmesidir. bunu neden takip edesin ki. komik desen komik değil, bilgili desen bilgili değil. ne bu kim yav
  7. 7
    Nerede zeka sıkıntısı olan, aptal saptal insan müsvettesi varsa popüler hale getirip önümüze koyuyorlar. Abicim bu tarz aptalların yeri tımarhane başka bir yer değil.
  8. 8
    Bu manyağın Masterchef'e katılmadan önce ne tür bir ruh hastası olduğu biliniyordur ve muhtemelen reyting uğruna oraya çıkarılmıştır.

    Nerede saçma sapan insan var gözümüze sokulmaya, desteklemeye, ünlü edilmeye çalışılıyor.

    Ne zaman bitecek acaba bu rezillik?

  9. 9
    Bu k*le gülen ve destekleğen ağır maldır ve mizahtan anlamıyordur.
  10. 10
    gözaltına alınmış
    hayvanlara eziyetten verilen tek ceza para cezası ama bu adamın psikolojik sorunları var. umarım gerekli tedavi yapılır.
  11. 11
    Orospu.