kayıt

medulla oblongata

  1. 1
    aramıza yeni katılmış 6. nesil yazar. hoş gelmiş.
  2. 2
    hoş gelmiş yeni yazar.

    benim bildiğim medulla oblangata ama?
    • Hoş buldum :) öyle söyleniyor, hatta daha güzel keşke öyle olsaydı ama kaynaklarda bu şekilde.
  3. 3
    6. nesil yepyeni bir yazar. hoş gelmiş.*
  4. 4
    beyni kafa tasından ayırırken kesilen,ponsun altında kalan kısım.
    edit: 12 kafa çiftini kestikten sonra daha kolay olduğu için oblangata yerine pons kesilir
    • sözlüğün hannibal lecteri. tam olarak ne kafasını kesiyorsunuz sormamda mahsur yoksa?
    • türkiye genelinde otopsilerde virchow tekniği uygulandığı için tüm organlar ayrı ayrı çıkarılıp inceleniyor. bende beyin organlarının çıkarılmasından bahsetmek istemiştim aslında
    • bu teknikleri otopsi dışında öğrendiniz diye korktum bi an. saygılar
    • tam hayal ettiğim gibi bir nickaltı. teşekkürler vitemineral.
  5. 5
    Sogan cucugu anlamina gelen Latince turku sozu. Ayni mahlasta bir yazargillerden biri.
  6. 6
    Mutlu seneler diliyorum.
  7. 7
    Doğum günün kutlu olsun. :)
  8. 8
    Nice yıllara.*
  9. 9
    nöroanatomide fazlaca haşır neşir olunan bir beyin sapı bölümü. bulbus. cücük de denebilir ben öyle diyorum.

    ayrıca bildirimde görünce tıp sal beni kardeşim hissiyatına hasıl olmuş nickin sahibi yazar.
  10. 10
    Bu saatlerde yazarak kafasını dağıtmaya çalışanlardan biri. Çok keyifli de yazılar çıkarıyor okumak güzel geliyor tek gözle de olsa. Eline sağlık.
    • Okunduğunu bilmek güzel, teşekkür ediyorum güzel sözler için tatlı gül
  11. 11
    yazdıklarını okumayı seviyorum zira düz bir bakış açısına sahip değil. kafasındakini girdilerine aktarırken belirli bir olgunluğa sahip olduğunu anlıyorsunuz.

    yıl olmuş 2020, sosyal medya bilmem ne yürümüş gitmişken ve sözlükler bilgi kaynağı olmaktan çıkmışken böyle yazarlar görmek güzel.
    • Teşekkür ediyorum, karşılıklı bu düşünceler tatlı gül
  12. 12
    Yazdığı entryleri okuduğumda verdiğim tepki aynen budur
    Edit:kuduurrr ajsjs
  13. 13
    Başlığı altında gereksiz boş yapılan yazar. gerek yok böyle hareketlerle kaliteyi düşürmeye.
    • Yani şurda iki mizah çeviricez şu güzel ortamı bozuyosun ya
  14. 14
    "Görüldü attı" kavramının kendisi tribal zaten. Cevap gelince gelir abi bu kadar basit. Ayrıca samimiyetin o kadar yoksa da kafana takıp tribe gireceğin bir durum yok. Samimiyet gibi konular kendiliğinden yolunu bulur, sorgulamamak lazım. Hayal kırıklığına uğradıysan, o ölçüde hayaline yeni form ver. Ama her türlü muhtemel ilişkinin içini deşersen, olacağı varsa bile olmaz.
  15. 15
    www.youtube.com/...
    *
    beni engellemiş bıçkın delikanlı.

    başlığıma yazdığı girdiye yorum da yapamıyorum, dolayısıyla mesaj da atamıyorum. yani geçen sevgili ayk'ın yaptığı yorumda cevap girdisi ile alakalı hemen her şeyden yoksunum kısaca, buraya yazmak kalıyor.
    *
    ben bu bıçkın delikanlıya fena tilt oldum... birkaç yıldır hiçbir yazara böyle sivrilmemiştim. 6. yılıma gireceğim burada ama en son 4 yıl önce doctor'a böyle sivrilmiştim de o ibnedeki işi uzatmama, kuyruk acısı denen kavramın olmaması işi bir yerde istemesen de tatlıya bağlıyordu. goygoyu bile bir yerde tutuyordu seni. neyse.

    bu bıçkın delikanlı sosyolog mudur psikolog mudur sosyal psikolog mudur, bilir kişi midir uzman mıdır nedir bilmiyorum ama olası hemen her konuda uzmanvari bir üslupla ortalara bir yerlere de ''sanırım'' ekleyerek kime neyi bildigini gösterme çabasındaysa, o çabayı içeriğiyle ve samimiyeti ile beraber çöp gözümde, sökmez.

    çığırtkanlığını yaptığı şeylerle eylemleri(sözlük ortamında girdi oluyor bu) arasında öylesine apaçık bir çelişkiler yumağı var ki, yine çığırtkanlığını yaptığı tartışma kültürü denen zamazingoyu kendi belirlediği sınırlar içinde yapamadığı taktirde o çığırtkanlık yerini kulak tırmalayan bir cızırtıya dönüyor. alışacaksın bıçkın delikanlı. Alışacaksın.
  16. 16
    bir ara kendisinin bir konusu için muhabbet ettiğimiz yazar. oldukça nazik ve yardım etmeyi çok seven biri.
  17. 17
    bu mevzunun giriş ve gelişme kısmını nasıl öğrenebilirim? zira bomboş durumdayım, böyle şeylerle hayata tutunmaya çabalıyorum. hayırlı forumlar.

    intel core 2 duo extreme cpu- ati 1950xtx 512 mb vga - 1 tb samsung hdd - 2 gb kingston ram - 19" sony monitor
    • 18
      Arkadaşlar bu eleman yeni nesil mi?

      Kardeş erkek değilsen engelle geç işimize bakalım.
      • Erkeğim ama hemen engelliyorum ablacım.
      • Tabii ablacım nasıl dersen.
    • 19
      ya genç kardeşlerim, bıçkın delikanlılar, ya gündüz vakti haplanıp girmeyin şu sözlüğe, ya da malzemeyi değiştirin.*
      *
      yoruyor...

      bıçkın delikanlı iş bu girdi de hiç onun kibarlığına veya fikrine ihtiyacımın olduğu yönünde bir izlenim, emare vermemiş olmama ve uyarıma da rağmen kendince beni öküz kelimesiyle dürterken ''kalbim çıt göz yaşlarım pıt'' modunda bir çığırtkanlık furyasına soyundu.

      aynı cümlede kibarlıktan dem vururken bana öküz demesi ve ardı sıra bana kibarlık nutku çekmesi bana çelişkili geldi. nereden de o izlenime kapılmışsa, onun kibarlığına ihtiyacımın olduğu fikrini kendince çok benimsemiş olmasının getirdiği, hadsizce bir ön kabulle karışık çocuksuluktan ve bunun yüzüne çarpan tam tersi bir gerçekle uyuşmaması sonucu girdiği hale, çelişkili dedim. öküz deyişini ise kibarlıktan anlamayan insanların varlığını unuttuğu için kibarca yazdığını ifade ediyor bir de paşam.

      tabirim mazur görülsün ama, bonkör bir öz eleştiri göt ister, göt göt: o götün x kişisinde olup olmadığını bir bakışta anlarım ben. hatta benim için nefes alsın yeter.*

      yazılan her şeyi üstüme alınmıyorum, dediğim gibi nefes alsa yeter o insanı tanımam için bur bir mecaz elbette. şimdi buna da über bir anlam yüklenir falan, hiç uğraşamam mk.

      3a 3b sınıfındaki maddelere girmiyorum bile mkasjkd

      sadece benim işaret ettiğim noktayı görmemekteki ısrarı, kaçamağı işaret ettiğim noktanın doğruluğuna dair de haaaarika bir gösterge.

      uzmanvari konuşup hebele hübele sanırım diye gevelemekten bahsetmem çelişkiyi işaret etmek için. bahsedilen, nutku çekilen şeyi o kadar da özünmeyişi belirtmek için. ne ayaksın mk..

      testosteronlarıma gelince...*

      benimki hep kabarık bıçkın delikanlı.
      haftanın 3 günü ringe çıkıyorum, 300 günüm dolacak nofapdeyim, sigara alkol çok ortam olmadıkça kullanmıyorum. senin hülyalarındaki testosteronu ben tükürükle boğarım bıçkın delikanlım.
    • 20
      Sözlükte fikirlerine ve yazdıklarına fazlasıyla değer verdiğim kaliteli yazar. Meyve veren ağaç taşlanır.
    • 21
      Aha bak ne yazmış gel gel.
      youtu.be/...
    • 22
      kendisine bakışım ektedir

      konuştukça kendisine olan inancımı azaltıp, kendime olan inancımı arttırdığı için kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum. şu an içinde bulunduğu durum zaten çok acı, o yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı arttırmak istemiyorum.

      daha ilk andan bildiğim şeyi konuştukça* tasdikledi benim için sağ olsun. sen bir entel maganda bile değilsin bıçkın delikanlı, daha o yolda yürüyorsun. daha maganda olacaksın, sonra entel olacaksın, sonra rütben artarsa artacak. senin henüz daha okuyacağın kitap kadar okumuşluğum, yiyeceğin ayar kadar ayar vermişliğim, yazacağın yazı kadar silmişliğim var. şahsi aydınlanman daha emekleme döneminde.

      son sözlerimi zamanı geldiğinde hak vermesi üzere buraya bırakıyorum, kendisi rakibim bile değil. aynı şeyleri yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan hiç geçmedik. benzer başarılarımız da yok, üstüne üstlük rütbemiz de farklı.
    • 23
      anladığım kadarıyla bu tartışmanın sebep ve sonuçlarını ciddiye alıyor. o yüzden ihtiyacı vardır belki. kendisi dümdüz haklı.
    • 24
      Adımı(nickimi) sözlükte doğru söyleyen nadir yazarlardandır. Trafik olayını dinleyince çok güldüm nedense kendisine, yaptığı şeyden çok pişmanmış gibi hissettim. Naif ve sakin bir yapısı varmış izlenimini aldım var olsun :)
      • adın ömer değil mi? bunu doğru söyleyemeyecek çok az yazar var burada. onlar da ya suriyeli ya da almanyalı zaten.
      • Kanka üst bir mizah anlayışın var beni aşıyor cidden hdjdjd
      • teşekkür ediyorum mutlu oldum :) çok pişman değilim ama neden yaptığımı hala sorguluyorum, belki bi sonuca varırsam pişmanlık hissedebilirim ama bütünüyle saçma bi olaydı :d
    • 25
      doğum günün kutlu olsun bilgi yazarı medulla, mutlu ol senelerce.
      • Çok teşekkürler sayın chaotic party