kayıt

en yakın arkadaşla evlenmek

  1. 1
    kesinlikle gördüğüm açıdan hata olacak eylemdir. bir insan yakın arkadaş olduysa arkadaş kalmalıdır. kısa vadede bu makam değişebilir ama uzun süren bir arkadaşlığı sevgiliye çevirmeye çalışmak benim için ikisininde samimiyetsizliği ve yalancılığını gösteriyor. taraflardan biri en başından beri seviyordur ve karşı tarafın yokluğunu kolluyordur ki bu iğrençtir. o arkadaş sevgililer ile oturur hiç kendini çaktırmaz, kötü gözle de bakar. eğer diğeri de bunun farkındaysa ve bu sözde arkadaşlığa devam ediyorsa o da iğrençtir.
    sözüm meriç tiplere.
    tecrübelerim bu yönde oldu istisnalar kaideyi bozmaz.
  2. 2
    asla onaylamadığım eylem.
    yakın arkadaşla eve çıkılır, evlenilmez.
    insan hiç arkadaşını siker mi ya?
  3. 3
    Sözlük kızlarını derinden üzer.

    (bkz: Jeymi tilki'ye platonik aşık yazarlar)
  4. 4
    büyük risk olabilecek eylem.

    bir insan her bokunu anlattığı herifle evlenir mi? atmaca gibi olur o evlendiğinde. attığın adımın metresine yüz tane anı bahane eder. fazla tehlikeli.
  5. 5
    Bu nasıl bir yokluktur dedirten türden evliliktir.
  6. 6
    yaparsam hollanda'da yapabileceğim evlilik. çeyrek takacaklar yeşillendirsin. öyle bir durum olursa onlara davetiye atarım.
  7. 7
    (bkz: iğrençsiniz ibneler)
  8. 8
    iyi/kötü yönleri tartışılırken gözden kaçan önemli bir detaysa şu;

    ali ve ayşe sevgilidir. mehmet ve ayşe çok yakın arkadaşlar.

    ali mehmet'i kıskanır ve durumdan kaynaklı yaşadığı rahatsızlığı dile getirir.
    ayşe; ''saçmalama ali ya. mehmet benim en yakın arkadaşım.'' diye ali'ye çıkışır.

    sonuç : ayşe ve mehmet evlenir.

    Ali'nin ''biliyordum o orospu çocuğuyla sadece arkadaş olmadığınızı'' demesine yol açar.

    argoda : 1- bırak bu götünü yiyeyim ayaklarını
    2- bacı ayağı, göt ayağı.
  9. 9
    Bok yoludur. Arkadaş dediğin her haliyle kabul ettiğiniz insan. Sevgili olmaz ondan.

  10. 10
    bir insanın başına gelebilecek en güzel şey.
  11. 11
    Eşiniz en yakın arkadaşınız değilse öyle evlilik mi olur. Acaba zamane gençlerinin eş olacak kişiden beklentisi ne?
    • eşinin sonradan en yakın arkadaşın olmasında sorun yok da, en yakın arkadaşının eşin olması sorun. zamane gençlerinin bekletinsi, arkadaşı sadece arkadaş görmemek olabilir.
    • Zamane gençleri hakkındaki düşüncelerimi sonraya bırakayım ^^
  12. 12
    akraba değilseniz neden olmasın?*

    aranızda kan bağı olmadığı sürece normal bir durum. arkadaş olmanız ileride birbirinizi sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
    evlendikten sonra bir sorun olur mu onu bilemem ama sanırım iki tarafta birbirinin her şeyini bildiği için, bu durumdan kaynaklı sorun yaşanabilir.
  13. 13
    Hayalimdir.
    Her zaman arkadaşlarıma bir süre sonra dusmusumdur. Tanidikça seviyorum ne yapayım?
  14. 14
    Olmazzzzzz, en yakın arkadaşımı feda edemem. Eşimle konuşamayacağım ya da eşimden kaynaklı bir sorun olduğunda bazen biriyle dertleşmek istediğimde kime gideceğim ya da evden evlilikten uzaklaşmak istediğim zamanlarda ne yapacağım?

    Eşimle yakın arkadaş olurum ama en yakın arkadaşımla eş olmam.
    • kırdın beni, peki öyle olsun madem
  15. 15
    Bizim zaten Katolik nikahımız var, o yüzden şu anki kız arkadaşına dini nikah kıymayacak