kayıt

jürgen klopp

  1. 1
    borussia dortmund'un başarılı teknik direktörü. dünyanın en iyi teknik direktörü olma konusunda jose mourinho'yla yarışabilecek düzeydedir. yine de daha kazanması gereken çok kupa, alması gereken çok yol var.
  2. 2
    2008 yılından beri dortmund teknik direktörü ve dortmund'u yeniden inşa eden adamdır.

    galatasaray maçı sonrası bu başarıyı yaptınız ve türk futbolunun durumu hakkında tavsiyeniz nedir gibi soruya: "Başkanım Türk mantalitesine sahip olsaydı, bugünlere gelemezdim" demiştir. lan at ağızlı sana mı kaldı bizim sorunumuz diyesim geliyor ama adam haklı beyler.
  3. 3
    futbol antrenörlüğünün dışında, verdiği demeçlerle olsun tepkileriyle olsun bir barda oturup bira içerken geyik yapasım olan insan. slaven bilic gibi o da çok samimi duruyor ekrandan bakınca.
  4. 4
    sezon sonunda borussia dortmund'tan ayrılması muhtemel olan teknik direktör.

    www.hurriyet.com.tr/...
  5. 5
    sezon sonunda dortmund'dan ayrılması kesinleşmiş olandır. yerine gelecek adaylar bile belirlenmiş ama önemli olan acaba nereye gidecek?
  6. 6
    gelecekte manchester united'ın menajeri olacak isim.

    aslında tam zamanı idi ama bir süre daha bekleyecek gibi.

  7. 7
    futboldan gram anlamayan teknik traktör.
  8. 8
    iddialara göre fenerbahçe ile görüşmek için türkiye'ye getirilen teknik adam. bu kadar gençken buraya gelir mi bilemedim?

    www.hurriyet.com.tr/...
  9. 9
    fenerbahçe'nin başına geçecektir. van gaal de yardımcısı olacakmış ismail kartal da sportif direktör olur diyorlar.

    yapma jurgi harcama bu ülkede kendini.

    gelirse çabuk gider. kaldıramaz gündemi. almanya değil buralar !
  10. 10
    inşallah gelir kendisi. fener 4. olur. biz de şampiyon oluruz. kalsın bu girdi burada. seneye bu zamanlar baya bir artı almış olur ehehehe.
  11. 11
    Fenerbahçe spor külübü'ne hayırlı olsundur.

    i.imgur.com/...
  12. 12
    geleceği haberi fenerbahçe tarafından yalanlanan alman teknik direktör. gerçi son iki haftaya girmişken ben olsam ben de yalanlardım.

    www.mackolik.com/...
  13. 13
    inciswf.com/...
    kimse kendini kandırmasın bu adam gelse bile(gelmeyecek) aziz denen tiktatör oldukça bi bok yiyemez.
  14. 14
    fenerbahçe'nin başına football manager'da bile geçmeyecek teknik direktör. bunu ciddi ciddi düşünenlerin fenerbahçe logosundaki otu* tüttürmüş olmaları muhtemeldir.
  15. 15
    gelirse futboldan da bir kombine alacağım adamdır. bir ümit aziz yıldırım, basketbol şubesindeki başarılardan feyz alarak iyi bir hoca iyi bir menajer ve başarıya aç profeayonel oyuncularla başarının geldiğini görmüştür de bunu futbolda da hedefliyordur diyorum da nerde o vizyon anasını satayım. zaten basket şubesinde ülker grubunun sözü geçmeseydi olduğumuz yerden bir adım ileriye de gidemezdik.
  16. 16
    kısa zaman sonra liverpool'a imza atacak isim. bunu 20 gün önce daha rodgers kovulmadan duymuştum. ama transfer dönemi haberi olmadığından çok da şeetmedim.
  17. 17
    Manu'ya gitmesi gereken isim. Tam bize uygun yapıda bir hoca. Genç oyuncu kovalıyor, onları yıldızlaştırıyor, kulube seviye atlatıyor. Zaten manu belli bir seviyenin üzerinde onu barca real seviyesinde yarışmaya zorlayabilirdi. Liverpool için ise muhteşem bir haber. eğer liverpool biraz daha sakin kalabilirse jürgen ile tarih yazabilirler.- ama 2 sene gerrk - Dortmund gibi liverpool da harika bir seyirciye sahip. Kloop buna bayılacaktır. Manu'ya olmadı ama liverpool da ikinci takımım nasılsa premier ligde.
  18. 18
    Liverpool ile yarın resmi sözleşme imzalayacak olan teknik adam. Premier lig'de yeni bir çağ başlayabilir.
  19. 19
    efsane liverpool'u geri getirecek isim. güzel günler yakın, formaları hazırlayın.
  20. 20
    Muhabir: "Liverpool sezon sonu şampiyon olabilir mi?"

    Jürgen Klopp: "Manyak mısın?"
  21. 21
    vine.co/...
  22. 22
    hoca gibi hoca.

    (bkz: 14 nisan 2016 liverpool borussia dortmund maçı)
  23. 23
    kendi adıyla anılan maçta liverpool'la destan yazmış teknik adam.
  24. 24
    (bkz: karizma )
  25. 25
    spor camiasındaki ilginç adamlardan birisi. açıklamaları da açık sözlülüğü de on numara. reyizdir.

    örneğin şöyle demiştir: İptal edilen golümüz ofsayt değildi, ama muhtemelen yardımcı hakem “Bu kadar boktan oynayıp böyle güzel gol atamazlar” diye düşündü. (N.United maçı sonrası)