saçları açık olmanın erkeklerle yatmaktan farkı yoktur
- 1bir türbanlı söylemi.
pbs.twimg.com/... - 2Ben sizin düşüncelerinize sokayım
- 3peçe takan bir kişi de dudakları görünmenin, erkekle öpüşmekten farkı yoktur dediği anda sıçacak kişi söylemi.
- 4(bkz: gelin kendimizi kandıralım)
- 5ilber ortaylı'nın da dediği gibi; "nasıl bir kasaba islam'ı varsa karşısında da kasaba sosyalizmi, kasaba ilericiliği var." bu mal değneği de kasaba islamcısı. dinin buyurduklarından bihaber olup ebleh ebleh konuşanlardan işte. başörtüsü örtün diye de bir emir yoktur zaten, asıl kasıt ziynet yerlerini -göğüs yırtmacı- kapatılmasıdır. bu yüzdendir ki başörtülerini göğüslerinin üzerine doğru salsınlar denmiştir nur suresi 31. ayette. illa başörtüsü takıp kapatılmalı diye bir kaide yok, kişi saçını kapatmadan da ziynet yerlerini kapatabilir. ayette de görünen kısımlar müstesna diyor zaten, saç da görülebilir pek tabii. yoksa arap erkekler de başörtüsü takıyor, biz de mi takalım yani şimdi ayrımcılık olmasın diye?
velhasılı arap kültürünü islam sanmak büyük bir hatadır, islam'ı tek doğru kaynağı olan kur'an-ı kerim'den usturupluca okuyup anlamak evladır. - Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Açıkta kalanlardan başka süslerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar.
Nur-31
Ama yakalarının üzerlerinden diyor. :/ - 6(bkz: peki bundan şeyin haberi var mı)
(bkz: erkeklerin) - 7Twitter'da popi olmaya çalışan bir türbanlı sözü.
Ancak bu şekilde sadece hakaret işitir o kadar.
- 8
Yalan düzerek Allah’a iftira etmek için, dillerinizin uydurma nitelendirmeleriyle “Şu helaldir, şu da haramdır!” demeyin. Yalan düzerek Allah’a iftira edenler kurtulamazlar.
Nahl Suresi 116. ayet - 9Kaşını aldırmayan bir kadın çıkıp dese, “Allah yüz tüylerini yolan ve yolduran kadına lanet etsin…” siçacak kişidir.
- 10seks hayatım hakkında yorum yapan cümledir oysa ben cowgirl seviyorum
- 11Bu şeyle aynı değil mi ya ?
Çarşaflı kadınların asıl amacının fantezi objesi olma isteği
Bence de saçma - 12(bkz: götümle güldüğüm cümlelerden birkaçı)
- 13o zaman her duş aldığında erkeklerle yatıyor.
- 14ulan erkeklerle yatıyormuşum haberim yokmuş ya lan dedirten cümle. saçlar açık sallaniyo uzun uzun. blendax reklamı gibi dolanıyorum. sözlük erkeklerine soruyorum zirvede tahrik olduysanız kapatmayı düşünebilirim.
- 15(bkz: BiZe öyle bir bilgi gelmedi)
- 16Yehuu public seks^^
Public seks ayağınıza geldi hanımmmm..
Goygoy yapmazsam küfür edeceğim bunun için küfür etmek istemiyorum.^^ senin o büzerek poz verdiğin dudaklarına kızsın maşalar basıla emi! - 17Gayet mantıklı ve yerinde bir tespittir.
Ben de diyorum bu türbanlılar son dönemde neden bu kadar verici? Şartları eşitlemek içinmiş demek ki xd - 18bir kadın da çıkıp diyememiş: eee yani? erkeklerle yatmanın neresi kötü anlamadım, diye. savunmada kaldığın sürece kaybedersin.
- Allam geymişim ben :( hemen kapanıyorum
Edit: sen niye yorum oldun ki.... - 19allam geymişim ben :( hemen kapanıyorum
- 20(bkz: grup sesk )
erkeklerle yatmak erkek l e r l e